return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 
שיתוף קבצים ברשת - מה חושבים על זה השמות הגדולים בסצינה

Meltdown
דבר ראשון, חן, באופן ספציפי, לגבי בית הבובות ניתן לראות הופעה שלהם ב 50 שקל בברבי התל אביבי,
ולשלם 20 שקל על הדיסק בדוכן מכירה שיש לפני כל הופעה שלהם.
לגבי כל עניין ההורדות ברשת, אצלי כבר היו מקרים של הורדה של שירים של אומנים שאני אוהב כמו לדוגמה כנסיית השכל, אבל עדיין זה לא מנע וימנע ממני לקנות את הדיסקים של אותה להקה.

לגבי כל הנושא האלקטרוני, אכן בעבר היו הרבה יותר אוספי טרנאס, כפי שנאמר כאן, וכרגע המצב בתחום האלקטרוני, לפחות לפי מה שראיתי בצליל ברמת אביב לפני שבוע, שרוב המדף האלקטרו, כולל פסי טראנס לסוגיו השונים (שאני באופן אישי גם אוהב)
אבל אין שם כמעט דיסקים של אומני קלאב טראנס/האוס וכו'. הדיסק היחידי שראיתי שם היה של ארמין ASOT 2005.

אף חברת תקליטים או חנות דיסקים לא ממש חושבת לייבא לארץ את החדש של פרי קורסטן, את החדש של הרנן קאטאנו בסדרת רנסנס, או את החדש של אבווב אנד ביונד, מקסימום הם מכניסים למדף האלקטרו את החדש של עופר ניסים או את האחרון של יהל.

כך שלמעשה נותר לקהל שאוהב את האומנים שרשמתי מקודם כמו קורסטן, קאטאנו, מרקוס שולץ והרשימה עוד ארוכה, לקהל הזה נותר רק לשמוע את התוכניות שלהם ברדיו, ולהוריד אחר כך את הסטים שלהם מהרשת, בצורה כזאת או אחרת.

זה פשוט עניין של היצע וביקוש, וזה שוב חוזר לכך שהסצינה האלקטרונית פה, היא בעיקר סגידה והערצה לעופר ניסים, סקאזי,אסטריקס, ועוד.
משמע סגידה לאומנים הישראליים המוכרים לאורך שנים בארץ, ולכן אומנים כמו האחים פלאש, אולי פחות שומעים עליהם בעיתונות הכתובה/משודרת, אבל עדיין יש להם גיגים בחו"ל בתדירות די גבוהה.

לסיכום, כל עוד לא תהיה כאן שינוי פאזה במחשבה של לסגוד/לאהוב/להעריץ/להעריך (מחקו את המיותר( גם את האומנים מחו"ל, לא יהיה ביקוש או רצון לייבא לארץ את הדיסקים שלהם, וחבל.
DjChook
quote:
Originally posted by Meltdown
דבר ראשון, חן, באופן ספציפי, לגבי בית הבובות ניתן לראות הופעה שלהם ב 50 שקל בברבי התל אביבי,
ולשלם 20 שקל על הדיסק בדוכן מכירה שיש לפני כל הופעה שלהם.
לגבי כל עניין ההורדות ברשת, אצלי כבר היו מקרים של הורדה של שירים של אומנים שאני אוהב כמו לדוגמה כנסיית השכל, אבל עדיין זה לא מנע וימנע ממני לקנות את הדיסקים של אותה להקה.

הייתי בהופעה בהאנגר לפני חודש , עלה 80
בכל מקרה, אם הייתי יודע שהדיסק בחוץ עולה 20 רוב הסיכויים שהייתי קונה אותו
זה כמו שאני כבר לא מוריד סרטים ומשכיר אותם ב
DVD
במחיר של 10 שקלים בערך לסרט
אין לי בעיה לשלם סכומים כאלה (מבחינתי זה פחות שליש בירה וטיפ) על דיסק
gErver
quote:
Originally posted by Meltdown
לסיכום, כל עוד לא תהיה כאן שינוי פאזה במחשבה של לסגוד/לאהוב/להעריץ/להעריך (מחקו את המיותר( גם את האומנים מחו"ל, לא יהיה ביקוש או רצון לייבא לארץ את הדיסקים שלהם, וחבל.

כל מילה..

השינוי פאזה הזה חייב לבוא בשביל שהמוסיקה האיכותית תתפתח
בסצנה העזובה שלנו...
Glenn-Holmes
ומה שדובר בכמה פוסטים האחרונים אם נחבר את זה למשארמין אומר מעלה מצב של פתרון לא קשה במיוחד שלצערנו לא תלוי בנו אלא תלוי באנשים אטומים משהו שמעדיפים להפסיד כסף מאשר לשנות תחשיבה שלהם ולהתאים אותה למצב הנוכחי
הפתרון הוא למצוא פתרון שיאפשר קניית מוזיקה במחירים הגיוניים
עזבו אותי
אני מטורף
באמת שזה עולה לי קצת יותר מדי
ולא יודע מה אני יעשה כשאני ילך לאוניברסיטה ולא יוכל לעבוד כמעט

אין לי בכלל ספק שרוב הפורום הזה היה קונה דיסק שהוא אוהב אם הדיסק היה נמכר בעותק חוקי במחיר של גג 40 שקל
Shahar
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
ומה שדובר בכמה פוסטים האחרונים אם נחבר את זה למשארמין אומר מעלה מצב של פתרון לא קשה במיוחד שלצערנו לא תלוי בנו אלא תלוי באנשים אטומים משהו שמעדיפים להפסיד כסף מאשר לשנות תחשיבה שלהם ולהתאים אותה למצב הנוכחי
הפתרון הוא למצוא פתרון שיאפשר קניית מוזיקה במחירים הגיוניים
עזבו אותי
אני מטורף
באמת שזה עולה לי קצת יותר מדי
ולא יודע מה אני יעשה כשאני ילך לאוניברסיטה ולא יוכל לעבוד כמעט

אין לי בכלל ספק שרוב הפורום הזה היה קונה דיסק שהוא אוהב אם הדיסק היה נמכר בעותק חוקי במחיר של גג 40 שקל

שמע מן הסתם החשיבה הנכונה היא למכור ביותר זול אבל למכור יותר
מאשר למכור ביקר אבל לא למכור בכלל
ההוכחה הכי טובה לזה זה כל המסעדות של הגאנקפוד שנותנים לך פלאפל ב 7 שקל
או שווארמה ב 18 כשאתה יכול לקחת כמה תוספות שבא לך
אז נכון..במקום ממול מוכרים לאפה ב 25
אבל בשורה התחתונה..זה שמוכר ב 18 עושה קופה כל יום
זה שמוכר ב 25 מוכר לא מוכר חצי מהמנות שההוא מכר

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel