return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 5 6 
מי זה ואיפה לעזאזל הוא מנגן את כל זה?!

YoraY
http://www.resident.co.il/asp/chart.asp?Kind=4

מכובד! יחסית לאתר המסחרה טוחס הזה.....

סתכלו קצת מעל הרשימה יש עוד מצעדים של פסי ושחורה
אפילו ישראלי! לא נכנס לשם

אפילו כל הדאנס והמסחרה והניו יורק נדחפו ללהיטים...

מעיין איפה הוא מנגן את כל זה-והייתי אומר שצריך להזמין תבנאדם לפורום שלנו לא?
YoraY
Alon De Loco - Or (Roni Levi Tech Remix)
בלהיטים... שמעו את זה..

Tech עלק

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לאלא רגע זה לא מספיק...

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כאילו יסחטיקה על ההפקה אבל למה טק יא מסכן@!$# למה להעליב סצנה שלמה

(אחר כך אנחנו לא קולטים איך כולם מתבלבלים בין סיגנונות וחושבים שטייסטו זה האוס..... זה מתחיל מהדברים האלה...)
ozone
חחחחחח פשוט עלוב....

אגב יוראי(בלאט אחי זה אלכס מפורום 99 אני לא מצליח ליקלוט את השם שלך עדיין1#%?#@&) לגבי טייסטו והאוס...זה בידיוק מה שקרה לי הלכתי ליקנות ISOS4 ושאלתי את המוכר אם יש....אז הוא הביא לי ושאל אם בא לי עוד דיסק האוס טוב....אבל עזבו שזה דיסק פרוג ביכלל,להגיד שטייסטו האוס? כאילו מה איפה ומתי? היתחלתי להיתווכח איתו והוא לא רצה להאמין...אז קניתי ויצאתי חחחח
Shahar
זה רק אני או שכל הרמיקסים של
dj kobi
זה בעצם אותו קצב רק שהוא שינה את הווקאל
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ובעמוד הטראנס נראה לי שהוא סתם העתיק מאיזה אתר
או שהוא מסתובב בפורומים וקורא חחחחחחח

יוראי ההרס של המוזיקה לא מתחיל מהטעויות האלה
זה מתחיל מהאנשים האלה שקוראים לעצמם דיג'יים ועם החוסר ידע שלהם הורסים תמוזיקה...
YoraY
quote:
Originally posted by Shahar
יוראי ההרס של המוזיקה לא מתחיל מהטעויות האלה
זה מתחיל מהאנשים האלה שקוראים לעצמם דיג'יים ועם החוסר ידע שלהם הורסים תמוזיקה...

בהחלט!...

כל האלה שחושבים שהם מבינים במוזיקה ואז מרשים לעצמם לפתח תאוריות עצמיות בלתי מפותחות לגבי סיגנונות.....

יום אחד אני שואל את חבר שלי מה ההבדל בין האוס לטראנס אחרי שהוא משחק אותה מבין
:עושה לי
"האאוס.. זהההההה............ תמבין? טראנס זה יותררררר...............זה עם עליה אחת..... ותיודע חזק כזה עליות ירידות....... האוס זההההההה.. עם שתי עליות רגע......... לא בלי עליה - זה שטוח כזה..... אממממממממ אז מה אמרת שזה האוס? :\"

יצא טמבל ווואלה תאמינו לי הכי צחוקים לבוא ככה לאנשים לצחוק עליהם בתור אנשים שמבינים במושגים כנגד אנשים שסתם משחקים אותה
תנסו פעם תגידו למישו עם ביטחון עצמי "אתה לא יודע מה זה האוס ומה זה טראנס"..... אין ברגע זה האגו שלו מתחיל לעבוד שעות נוספות כי זה כאילו מונחים כל כך בסיסיים שכל כך שומעים אותם כל יום אז "שאני לא אדע?!" קטע מצחיק כזה זה יכול לעבוד על כולם...

מיילא! שהיינו קטנים היה תהסבר הכי קרוע...
האוס זה עם מילים
טראנס זה בלי מילים

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel