return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
מרימים ליין חדש - דרושים אנשי הפקה

YoraY
שלום לכולם
בשנה האחרונה לא הפסיקו להסתובב לי מחשבות והירהורים בראש לגבי הרמת ליין רציני בעקבות הזעקה הגדולה לגבי מצב הסצנה בארץ.
בחצי שנה האחרונה התחלתי לעבוד על הפרוייקט הזה, עכשיו אנחנו קבוצה קטנה - ביססנו את כל התאוריה והכנו את האדמה שעליה אנחנו מתכוונים לבנות ואני אומר הגיע הזמן לבנות! :).

קצת פרטים כלליים...

טווח גילאים - חיילים
מועדון - תדעו בעתיד (איזור המרכז)
שם הליין - תדעו בעתיד
מסיבה ראשונה - בחודשים הקרובים
מוזיקה (יסגר סופית בדקה ה90) התיכנון לבנתיים:
חימום: האוס, פרוגרסיב טראנס.
עיקר הערב: מעורב (כן הכל מהכל גם אם זה מסחרה) עם שאיפה לכמה שיותר לכיוון הקלאב טראנס וכמה שפחות מייןסטרים.
סיום: פסיי טראנס

לכל מעקמי הגבות לגבי ה"מעורב" שיהיה ברור, החזון בסופו של דבר זה רחבה של איזה 500 איש שכולם קופצים ונהנים לרגלי מוזיקה אלקטרונית.
הדרך לחלום הזה לא תבוא במהירות הבזק היא ארוכה וכוללת החלטות לא פשוטות.
לאט לאט אני מאמין שמ50% מעורב נגיע ל40% ו30 ו20 כל העניין הזה בכלל נועד להשתנות
יכול להיות אפילו שנמצא את עצמינו בערב הראשון רק נותנים בראש.. מי יודע.. הכל תלוי במצב...
בכל מקרה.. הרעיון של לעשות את כל זה לבד ממש לא חכם במיוחד...

תאמינו או לא.. החלק הקשה כבר מאחורינו. יש כבר כמה אנשים מהצד וחצי צוות יחצון שמוכן ומזומן לעבודה.
אחרי חיפושים רבים הגעתי לבעל מועדון שמאד התרשם בכללי ומהרעיון והחליט להאמין בפרוייקט הזה והוציע לי דיל בהזדמנות
שפשוט אין לי שום דרך להגדיר אותה חוץ מהזדמנות של פעם בחיים!
רציני לגמרי... וזה רק עניין של זמן עד שהדיל הזה יעוף עם הרוח כי ככה זה בסצנת המועדונים... מכים בברזל כשהוא חם.
בקיצור... צריך להעלות הילוך, לקחתי החלטה שאם כבר לעשות את זה אז לעשות את זה כמו שצריך מההתחלה עד הסוף!
ושהסוף כמה שיותר רחוק ומצידי לנצח...

אחד המוטויים שלנו בתור התחלה הוא "באו נצליח.. אחר כך נרוויח.." לכן כל מה שקשור בכסף, משכורות... בנתיים
בסימן שאלה, בסופו של דבר אנחנו רק בתחילת הדרך יש מגבלה די גדולה של הוצאות ואני לא מתכוון לשפוך פה ארנקים ולהרוס חיים.
לאומת זאת.. אני לא יכול לצפות ממישהו שיעשה עבודה איכותית רק מהסיסמא "באו נרים את סצנה ביחד" זה לא בא ככה...
לכן.. מי שיוכיח את עצמו כראוי -אני יעשה את מירב המאמצים כדי שיקבל את מה שמגיע לו - לפחות את המקסימום שיהיה ניתן להרשות.
כמובן שבמידה ובאמת כל העסק הזה של הליין יצליח הוא יוכל להבטיח לעצמו את מיקומו בצוות ההפקה לעתיד.
נראה אחרי המסיבה הראשונה מה אנחנו שווים אז יהיה יותר קל לדבר בשקלים - בנתיים זה המצב ואני חושב שאפשר להבין...
אנשי ההפקה באשר יהיו יהנו מכניסות חינם להם ולחבריהם וכמובן שלכל צ'ופר שיוצע לקהל.
ובאמת..למי שכל הנושא הזה נוגע לו אז זה הזמן להפסיק לבכות ולהתחיל לעשות.

ואחרי הזיוני מח נתחיל לדבר קצת תכלס...
צריך כמות מסויימת של אנשי הפקה שיעבדו איתנו במגוון נושאים.
תנאי ההתקבלות (נקרא לזה ככה..) הם די פשוטים:
-אנשים רציניים בלבד... זאת אומרת שיש להם זמן להקדיש והם מתכוונים להקדיש אותו ובמסירות.
-גיל מינימום - 19...
*עניין של הקדשת זמן הוא באמת קריטי ומי שמחליט ללכת איתנו שיחשוב פעמיים אם יש לו אותו ואם הוא יכול לעמוד בלוחות זמנים.

איזה אנשים אנחנו מחפשים... (זה לא חייב להיות דווקא מישו מהפורום אז תפעילו קשרים...)

הפקת פנים (בתוך המסיבה):
-MC- דרוש MC עם ניסיון.
-צלם- למי שיש מצלמת וידאו דיגיטאלית טובה שמקליטה סאונד טוב גם בוואליאום גבוהה של מסיבות
-אנשים רציניים שפשוט אפשר לסמוך עליהם למגוון תפקידים - יש צורך בכאלה...

הפקות חוץ (מהבית וכו'..):
-יחצנים- (אנחנו צריכים הרבה כאלה...) אנשים כמה שיותר מקושרים. דוגמא טובה זה אם אתם חיילים ואתם מכירים 90% מהבסיס שלכם... כסף מובטח.
-יחצניות- בנות שיש להן גישה לטלפון עם שיחות חינם לכל הרשתות ומוכנות לעבוד תחת משכורת מלאה ע"פ שעות.
-עורכי וידאו- יתרון למי שיותר טוב.
-משקיעים- אני לא מאמין שיהיו כאלה אבל בכל זאת מי שמוכן לעזור בהשקעת כספים בתמורה להחזר מלא+אחוזי רווח - שיבורך
-תקליטנים- עם ניסיון במסיבות, למוזיקה מעורבת (שחורה ישראלי להיטים אמטיוי, מה שלא אלקטרוניקה)
-אנשים רציניים שפשוט אפשר לסמוך עליהם למגוון תפקידים - יש צורך בכאלה...

לכל המעוניינים... אני מתכנן פגישה השבוע אצלי בבית בנתניה ביום שבת ה-22.4.06 השבוע כל מי שרוצה להגיע שיצור איתי קשר בהקדם
ב 0522502014 לקבלת פרטים נוספים (זמין כל יום בין השעות 16:00 ל 23:30)
זו הצעה לכל דבר למי שלא שם לב.. זה לא חייב להיות דווקא אנשים מהפורום
כך שאם יש לכם חברים חברות שמתאימים מתאימות - אשמח אם תפנו אותם למספר... ומי יודע אולי יצא להם מזה איזה ג'וב

*שאלות כלליות לשאול בפורום אני יענה אחת אחת בסבלנות אבל כדי שלא ישגעו אותי בפון וכדי שאני יענה פעם אחת על אותן שאלות תשאלו בפורום בקשה.

מי שמעוניין בהתנדבות מכל סוג גם זה אפשרי הוא גם לא חייב להתחייב לכלום ולא חייב להגיע לפגישה בכלל
שפשוט יצור קשר..

אני לא מתחייב לכל דבר ודבר שאמרתי אז לא לנסות להתעלק על המילה שלי - אני פשוט יעשה את המקסימום שאני יכול כדי לקיים.
Glenn-Holmes
יוראי נתחיל בלהגיד שיהיה הכי בהצלחה שבעולם
אני כבר לא חייל שנה וחצי
אבל אכפת לי מהסצינה בארץ
ומשרוצה שתהיה כאן סצינה גם לדור הבא חייב היה להקים כאן כבר ליין לגילאים האלה ממזמן

אבל כמו שנאמר אף פעם לא מאוחר סצינת הטראנס לסוגיו בארץ נמצאת עמוק בבוץ

כמו כל דבר שנמצא במצב כזה צריך לחזור ברגעים כאלה לשורשים

לחינוך
והמודל ששפכת הוא המודל הנכון לחנך אנשים להכיר את המוזיקה הזו לאט לאט בתקווה שיותר ויותר אנשים יתאהבו בה
זה לא יקרה אחרי מסיבה או שתיים
אבל אני לא צריך לספר את זה לךך
מהפוסט שלך באמת ניכר שחשבת כבר גם על הדברים האלה

סעיף ההתנדבות מאחר ואני עובד במשרה מלאה וללא אוטו זה המיטב שאני יוכל לעזור אם תצטרכו במשהו אני באמת ישמח

אני באמת מקווה שהיוזמה הזו תישא פרי
דבר חיובי אחד כבר קרה
אני הולך לישון הלילה עם חיוך
Dj Alex (ISR)
quote:
Originally posted by YoraY

טווח גילאים - חיילים

מה עוזר לי שאני עדיין צריך לשבור תראש כדי להכנס?
YoraY
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
יוראי נתחיל בלהגיד שיהיה הכי בהצלחה שבעולם
אני כבר לא חייל שנה וחצי
אבל אכפת לי מהסצינה בארץ
ומשרוצה שתהיה כאן סצינה גם לדור הבא חייב היה להקים כאן כבר ליין לגילאים האלה ממזמן

אבל כמו שנאמר אף פעם לא מאוחר סצינת הטראנס לסוגיו בארץ נמצאת עמוק בבוץ

כמו כל דבר שנמצא במצב כזה צריך לחזור ברגעים כאלה לשורשים

לחינוך
והמודל ששפכת הוא המודל הנכון לחנך אנשים להכיר את המוזיקה הזו לאט לאט בתקווה שיותר ויותר אנשים יתאהבו בה
זה לא יקרה אחרי מסיבה או שתיים
אבל אני לא צריך לספר את זה לךך
מהפוסט שלך באמת ניכר שחשבת כבר גם על הדברים האלה

סעיף ההתנדבות מאחר ואני עובד במשרה מלאה וללא אוטו זה המיטב שאני יוכל לעזור אם תצטרכו במשהו אני באמת ישמח

אני באמת מקווה שהיוזמה הזו תישא פרי
דבר חיובי אחד כבר קרה
אני הולך לישון הלילה עם חיוך

שמח קודם כל לשמוע תמיכה אמיתית מהלב...

אני חושב שנצליח בפרוייקט הזה ובעזרת השם יהיה בסדר - הרבה תאוריות שנה שלמה ... אני חושב שהגיע הזמן לעשות משהו עם זה....

מצפה ללפחות 2 אנשים מהפורום אצלי בבית ביום שבת.. :)
sabi10
quote:
Originally posted by Dj Alex (ISR)
מה עוזר לי שאני עדיין צריך לשבור תראש כדי להכנס?

לי נראה לא יתנו כבר להכנס כי אני יהיה מבוגר מדי..כןכן, 26 עוד מעט..

בכל אופן, אני מאחל לך המון בהצלחה והלוואי שתצליח:cool:

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel