return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 
הסלמה ברצועה

Glenn-Holmes
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3238606,00.html

אוקיי זה משהיה היום אבל היה בסה"כ סוף שבוע של תקיפות של צה"ל ברצועה
מלבד הדברים שמפריעים לי באופן טבעי בסופ"ש ממעבר לירי בשטח פתוח בלבד כי לא רוצים לסכן אזרחים למעבר לאין ברירה נהרוג גם אזרחים - כל שינוי הגישה הזה תוך מספר ימים

ודבר נוסף
התרגלתי כנראה בשנים הקודמות שמשניצב בקדמת הבמה ומגיב זה ראש הממשלה
צה"ל תוקף בצורה מסיבית וראש הממשלה נמצא עדיין בשיחות ולא \שומעים את קולו...

נושא מטריד
בכלל מטריד אותי שהמצב מסלים בזמן שראש הממשלה שלנו הוא עדיין מישהו שאני לא סגור לגבי כישוריו
m0sh
די כבר נמאס מהגישה הילדותית הזאת של צהל
KrazyDJs
אולי קצת טיפשי, אבל מי שמוכן להרוג צריך לדעת להיות מוכן גם למות...
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by KrazyDJs
אולי קצת טיפשי, אבל מי שמוכן להרוג צריך לדעת להיות מוכן גם למות...

לא טפשי
אני מקבל את משאתה אומר
הבעיה מתחילה כשנפגעים אנשים שלא מוכנים להרוג
KrazyDJs
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
לא טפשי
אני מקבל את משאתה אומר
הבעיה מתחילה כשנפגעים אנשים שלא מוכנים להרוג

חפים מפשע מתים בשני הצדדים, לא ככה?
כמובן שתלוי איך אתה מגדיר חפים מפשע...כי מבחינת חלק מהערבים כולנו, אני, אתה, חיילי צה"ל, ההומלס בצומת והעשיר בווילה בקיסריה, וראש הממשלה והילד הקטן שנוסע באוטובוס לבית הספר, כולנו פושעים כי אנחנו שולטים בטריטוריה לא שלנו...

אני לא שונא ערבים, אני בעד לתת להם מדינה שלהם והייתי בעד היציאה מעזה ופינוי ההתנחלויות, אני בעד שתהיה להם מדינה והם יאכלו את החרא שהם בישלו, והם בעתיד יצטרכו להתמודד עם בעיות כמדינה ריבונית, ולא כעם תחת כיבוש..
הבעייה היא, אולי היא אצלי, שאני לא בעד שאני אצטרך לחשוש לחיים שלי כי יש קומץ, או רוב, או חלק..איך שלא תקרא לזה - ששונא אותנו, אותי, אותך ואת כל מי שציינתי למעלה, שמבחינתי אני לא פושע, אני לא פגעתי בהם, אני בעצם בעד שתהיה להם מדינה, רק לא איפה שאני גר...כי במלחמות כמו במלחמות נכבשים שטחים, ובהסכמי שלום כמו בהסכמי שלום נותנים שטחים בחזרה, אבל אם נותנים אצבע, לא פותחים עיניים ומבקשים אח"כ את כל היד...

טוב גלשתי קצת אני חושב...
בכל מקרה אני מאוד מקווה שהמצב ירגע שם וזה אולי בקשה קצת מוגזמת, אבל שאיכשהו יצליחו לשבת ולדבר עם הממשלה החדשה בגדה...אם לא אז נחכה לבחירות חוזרות, או לאיומים מצד העולם..

יאללה..לילה טוב וחג שמח וכשר לכולם :)

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel