return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 
Sunrise Festival 2006

Artexpol
Kto sie tam wybiera?? moze juz ktos tam byl rok temu lub 2 lata temu. Jak bylo??? piszcie. Ja mam zamiar w tym roku tam sie wybrac bo do Polski na wakacje sie wybieram. http://www.ftb.pl/news/36783_0_1/sunrise.htm
djbounce
Lepiej jedz na Creamfields... Sunrise to dziadostwo. Gwizdki, rekawiczki itp... Zreszta co sie dziwic, skoro MDT "ejdzensi" to organizuje.
Juma
quote:
Originally posted by djbounce
Lepiej jedz na Creamfields... Sunrise to dziadostwo. Gwizdki, rekawiczki itp... Zreszta co sie dziwic, skoro MDT "ejdzensi" to organizuje.

+1 - nic oddac nic ujac... MDT ;/ a w szczegolnosci Tiddeye i Krisy ;/ zdecydowanie wybierz Cream lub wczesniej Armisia we Wroclawiu
Outlaw
No ja jade na soundtropolis, bo tam będą moje rytmy. Szkoda kasy na tą przereklamowaną impreze jaką jest sunrise... Jesli ktoś chce wyrzucić kase i bawić się w tłoku to proszę bardzo...
lipas
a ja bylem na sunrise w tamtym roku i powiem wam ze bylo zajebiscie w tym roku tez sie wybieram. Armin byl fajny ale jakos klimatu nie mail - caloksztalt kolobrzegu gwarantuje klimat i warto sie tam wybrac chociazby po to zeby to zobaczyc

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Poland