|
|
| Artexpol |
| Kto sie tam wybiera?? moze juz ktos tam byl rok temu lub 2 lata temu. Jak bylo??? piszcie. Ja mam zamiar w tym roku tam sie wybrac bo do Polski na wakacje sie wybieram. http://www.ftb.pl/news/36783_0_1/sunrise.htm |
|
|
| djbounce |
| Lepiej jedz na Creamfields... Sunrise to dziadostwo. Gwizdki, rekawiczki itp... Zreszta co sie dziwic, skoro MDT "ejdzensi" to organizuje. |
|
|
| Juma |
| quote: | Originally posted by djbounce
Lepiej jedz na Creamfields... Sunrise to dziadostwo. Gwizdki, rekawiczki itp... Zreszta co sie dziwic, skoro MDT "ejdzensi" to organizuje. |
+1 - nic oddac nic ujac... MDT ;/ a w szczegolnosci Tiddeye i Krisy ;/ zdecydowanie wybierz Cream lub wczesniej Armisia we Wroclawiu |
|
|
| Outlaw |
| No ja jade na soundtropolis, bo tam będą moje rytmy. Szkoda kasy na tą przereklamowaną impreze jaką jest sunrise... Jesli ktoś chce wyrzucić kase i bawić się w tłoku to proszę bardzo... |
|
|
| lipas |
| a ja bylem na sunrise w tamtym roku i powiem wam ze bylo zajebiscie w tym roku tez sie wybieram. Armin byl fajny ale jakos klimatu nie mail - caloksztalt kolobrzegu gwarantuje klimat i warto sie tam wybrac chociazby po to zeby to zobaczyc |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Poland
|