|
רוצים להמליץ על טראק\אלבום טוב??, הגעתם למקום הנכון!! (pg. 799)
|
View this Thread in Original format
| YO-I |
טוב אז גם אני רוצה לצמרר אתכם קצת, האלבום של אנטוני פאפה בסידרת הבלאנס האחרונה, הנפיקה לנו המון קטעים מצויינים אבל בודדים הם הקטעים שממש תופסים אותי עד כדי כך והקטע הבא מתוך בלאנס 006
01 michael lanning feat charity heavens bound for ascension original mix usf mp3
קטע ווקאלי ספייסי מדליק ביותר, אותי הוא ריגש מאד, מומלץ
ועוד המלצה קטנה, אנדריאה המכונה
ATB
הוציא לאחרונה עוד אלבום אומן, אני מודה שמאז האלבום הראשון שלו שהוא הוציא לפני מספר שנים
Movin' Melodies
לא ממש עקבתי אחריו אבל ראיתי את הדיסקוגרפיה שלו ונדהמתי, כמה אלבומים האומן הזה הוציא, אני כבר עכשיו משיג לעצמי את האלבומים הללו אבל ההמלצה החמה שקשורה אליו מגיעה בעקבות אלבום אומן חדש שלו כאמור בשם
ATB_-_No_Silence-2004-MOD
יש שם הכל, בעיקר מוזיקה רגועה עם ווקאלס מקסימים, הוא ממש השתנה בסגנון שלו ואני חייב לציין שלטובה למרות שיש לו עדיין משהו מהצלילים הצ'יזים שאפיינו אותו
ציונים נכון? אז ככה: לטראק המדהים
10/10
לאלבום של הגרמני
8/10
תהנו, YO-i |
|
|
| taltul |
| quote: | Originally posted by YO-I
טוב אז גם אני רוצה לצמרר אתכם קצת, האלבום של אנטוני פאפה בסידרת הבלאנס האחרונה, הנפיקה לנו המון קטעים מצויינים אבל בודדים הם הקטעים שממש תופסים אותי עד כדי כך והקטע הבא מתוך בלאנס 006
01 michael lanning feat charity heavens bound for ascension original mix usf mp3
קטע ווקאלי ספייסי מדליק ביותר, אותי הוא ריגש מאד, מומלץ
ועוד המלצה קטנה, אנדריאה המכונה
ATB
הוציא לאחרונה עוד אלבום אומן, אני מודה שמאז האלבום הראשון שלו שהוא הוציא לפני מספר שנים
Movin' Melodies
לא ממש עקבתי אחריו אבל ראיתי את הדיסקוגרפיה שלו ונדהמתי, כמה אלבומים האומן הזה הוציא, אני כבר עכשיו משיג לעצמי את האלבומים הללו אבל ההמלצה החמה שקשורה אליו מגיעה בעקבות אלבום אומן חדש שלו כאמור בשם
ATB_-_No_Silence-2004-MOD
יש שם הכל, בעיקר מוזיקה רגועה עם ווקאלס מקסימים, הוא ממש השתנה בסגנון שלו ואני חייב לציין שלטובה למרות שיש לו עדיין משהו מהצלילים הצ'יזים שאפיינו אותו
ציונים נכון? אז ככה: לטראק המדהים
10/10
לאלבום של הגרמני
8/10
תהנו, YO-i |
עם כל הכבוד לים של אלבומים שלו עדיין:
ATB = CHEEEEEZE.... |
|
|
| DJ Alex E. |
Dj Chus & David Penn ft. Caterina - Baila (Pete Tha Zouk & Bruno Marciano remix)
נראה לי זה קצת ישן,אבל כל אוהבי הטריבל שבינכם יאהבו את זה |
|
|
| DJ Alex E. |
ועוד אחד
Tilt - The World Doesn't Know
אני לא יודע אם זה כבר הומלץ פה(סורי אבל מרוב הפוסטים זה בלתי אפשרי לעקוב),אבל בכל מקרה קטע פרוגרסיב מדהים עם מלודיה מצויינת |
|
|
| YO-I |
פשוט קטע מדהים, פארקס אנד ווילסון חוזרים ובגדול עם יציאה שפחות אופיינית להם בשנתיים האחרונות, אני מאז ומתמיד הייתי מטורף על ההרכב הזה שבעבר כלל גם את קוויבר הלא הוא ג'ון גרהם, בכל אופן קטע מלודי לחלוטין, מזכיר לי טראק שהם ניגנו כשהם היו פה בפעם האחרונה בפאצ'ה בליין של נקסט, רק שעל הדיסק היה רשום אודסי שכולל את פארקס וליאמה
כדאי לכם לשמוע את כל הקטעים הישנים של טילט, הרבה בזכותם אני מטורף על פרוגרסיב האוס
YO-i |
|
|
| taltul |
פשוט קטע מדהים, פארקס אנד ווילסון חוזרים ובגדול עם יציאה שפחות אופיינית להם בשנתיים האחרונות, אני מאז ומתמיד הייתי מטורף על ההרכב הזה שבעבר כלל גם את קוויבר הלא הוא ג'ון גרהם, בכל אופן קטע מלודי לחלוטין, מזכיר לי טראק שהם ניגנו כשהם היו פה בפעם האחרונה בפאצ'ה בליין של נקסט, רק שעל הדיסק היה רשום אודסי שכולל את פארקס וליאמה
כדאי לכם לשמוע את כל הקטעים הישנים של טילט, הרבה בזכותם אני מטורף על פרוגרסיב האוס
YO-i |
>>> TILT = ANDY MOOR?
או שאני טועה? <<< |
|
|
| DJ Alex E. |
| אנדי מור ביחד עם עוד איזה שניים אחראים על טילט אם אני לא טועה |
|
|
| DJ Alex E. |
הנה קצת בי פי אמ האוס
DJ Falcon & Thomas Bangalter - Call On Me (Muttonheads Fine Touch RMX)
Dj Falcon & Thomas Bangalter (Together) - Call On Me (Eric Prydz & Retarted Funk 'Calling' Remix)
שתי גרסאות האוס חמודות שיצאו לקטע המאד מוכר הזה(משנות ה80 לא?(
amiel_-_love_song_scumfrog_club_mix
עוד קטע האוס מסחרי חמוד
angel_city_feat._lara_mcallen-touch_me__club_mix
קטע דאנסי נחמד.הווקאל עושה את השיר
Perfect Sense-Bumba(Sax mix)
קטע האוס עם סקסופון משגע.משהו מדליק ביותר
Christina Milian - Dip It Low (Full Intention Remix)
רמיקס קלאבי נחמד לשיר המוכר.משהו להדליק איתו את הקהל
פעם ב מותר לחטוא גם עם קצת מסחרית....לשם גיוון:thepirate |
|
|
| YO-I |
| quote: | | אנדי מור ביחד עם עוד איזה שניים אחראים על טילט אם אני לא טועה |
יקירי, אתם טועים, אנדי מור משתף פעולה עם ליאמה ועם גו'ן גרהם הלא הוא
קוויבר, ג'ון גרהם היה עד לפני שנתיים חבר בהרכב שנקרא טילט יחד עם פארקס אנד ווילסון, שג'ון גרהם עזב את ההרכב בדיוק בזמן שיצא האלבום שלו טראנספורט 5 הצטרף להרכב טילט בחור בשם קית מקדונלד שהוא בעצמו יוצר בלייבל הידוע של פארקס אנד ווילסון "בארוק" קית' גם עזב אותם לפני כשנה ומאז טילט מונים צמד, מייק פארקס ומייק ווילסון
מקווה שעשיתי סדר בבלאגן, בכל אופן ממש בקרוב טילט מוציאים אלבום חדש שתמצאו בו כמובן את הטראק הנ"ל ועוד כמה קטעים בשיתופי פעולה עם ליאמה וג'ון גרהם ועוד כמה מהיוצרים היותר נחשבים בסיצנת הפרוגרסיב, יש למה לצפות |
|
|
| m0sh |
יא בני זונות מזדיינים בחחת אגוצנטרים
אני מתקלט מחר ואני צריך שירים
טק טראנס ופרוגרסיב חזק
תשלחו לי בבקשה
אל תמליצו למה אין לי מאיפה להוריד ואתם במילא מתעלמים
אני חייב דחוף למחר בלילה
תודה |
|
|
| Viber |
| quote: | Originally posted by taltul
עם כל הכבוד לים של אלבומים שלו עדיין:
ATB = CHEEEEEZE.... |
אם אתה אומר שהוא צ'יז אז:
א.אתה לא יודע מה זה צ'יז
ב.תכבד אותו ! הבן אדם עשה דברים שאותי אישית משכו למוזיקה ב98-99 יחד עם עוד אלפים,הוא נתן משהו לסצנה שלא הרבה נתנו והוא הוסיף דברים מקוריים אז אנא ממך... |
|
|
| Rising |
| quote: | Originally posted by taltul
>>> TILT = ANDY MOOR?
או שאני טועה? <<< |
ווי איזה חמוד הוא למד משהו :)
יקירי, אתם טועים, אנדי מור משתף פעולה עם ליאמה ועם גו'ן גרהם הלא הוא
קוויבר, ג'ון גרהם היה עד לפני שנתיים חבר בהרכב שנקרא טילט יחד עם פארקס אנד ווילסון, שג'ון גרהם עזב את ההרכב בדיוק בזמן שיצא האלבום שלו טראנספורט 5 הצטרף להרכב טילט בחור בשם קית מקדונלד שהוא בעצמו יוצר בלייבל הידוע של פארקס אנד ווילסון "בארוק" קית' גם עזב אותם לפני כשנה ומאז טילט מונים צמד, מייק פארקס ומייק ווילסון
מקווה שעשיתי סדר בבלאגן, בכל אופן ממש בקרוב טילט מוציאים אלבום חדש שתמצאו בו כמובן את הטראק הנ"ל ועוד כמה קטעים בשיתופי פעולה עם ליאמה וג'ון גרהם ועוד כמה מהיוצרים היותר נחשבים בסיצנת הפרוגרסיב, יש למה לצפות |
יקירי אתה טועה...
Tilt
צירפו לשורותיהם את
Andy Moor
בקטעים
Tilt - The World Doesn't Know / I Know You're Afraid
:)
| quote: | Originally posted by Viber
אם אתה אומר שהוא צ'יז אז:
א.אתה לא יודע מה זה צ'יז
ב.תכבד אותו ! הבן אדם עשה דברים שאותי אישית משכו למוזיקה ב98-99 יחד עם עוד אלפים,הוא נתן משהו לסצנה שלא הרבה נתנו והוא הוסיף דברים מקוריים אז אנא ממך... |
כך או כך... הוא ממלכי המוזיקה המסחרית..
מה אחי הגזמת.. זה כמו שאני אגיד לך ש-
Ian val Dahl
זה לא מסחרי ואני אסביר לך תתרומה שלו לסצינה
זה לא קשור
פקטור חשוב:
יש לך קליפים ב-
mtv
אתה מסחרי
סתם דוגמא |
|
|