|
|
| Flotser |
כל הבעיה שהשאלה לא מנוסחת כל כך טוב... זה הכל
כי רציתם לדעת אם אנשים משתמשים בקרוספיידר או בסליידים של כל ערוץ בנפרד
בלי שום קשר ל
EQ
ולמרות שאין לי שמץ של מושג בלדג'ה, אני מאמין שזאת שאלה לגיטימית
(אני בטוח שחלק משחקים עם הוולייום עם הקרוס וחלק עם הסליידים והרבה משתמשים בשניהם תלוי מה מתאים להם באותו רגע)
אבל כשהשאלה היא
קרוספפידר או
EQ
אז השאלה נשמעת לא טוב....
כי גם מי שמתמש בקרוספיידר חייב להשתמש ב
EQ
אחרת אין מצב שהוא יצליח לעשות מיקסים שישמעו טוב
נקווה שיבוא יום וגם לאנוכי יהיה זמן להתאמן קצת
אני מאמין שבגיל 30 ככה אני אתפנה לזה!
:tongue2 |
|
|
| YoraY |
| quote: | Originally posted by Flotser
ולמרות שאין לי שמץ של מושג בלדג'ה, אני מאמין שזאת שאלה לגיטימית
(אני בטוח שחלק משחקים עם הוולייום עם הקרוס וחלק עם הסליידים והרבה משתמשים בשניהם תלוי מה מתאים להם באותו רגע)
|
לא לא.. טעות אחי בקלאב טראנס זה רק עם סליידרים..
תבינו קרוספיידר קטן, יש מקסרים שבכלל הוא צימוק..
הוא כיביכול מחליף את הפעולה של להוריד עד הסוף את סליידר א' ובא זמנית לעלות את ב'... או להיפך.. ובמדויק תחשבו שבמקום זה היה דיג'י צריך לתפוס 2 פיידדרים ולהתחיל לשחק איתם כמו מעלית-למעלה למטה... ממש לא נח - מאד לא מדוייק בלהתחשב שאתה צריך להתרכז בקצב ולהזיז 2 סליידים בא זמנית..
בקיצר העניין סגור..
קרוספיידר זה בשביל מעבר מהיר בין שירים..
תלא תשתמש בו שתבא לתת מיקס בין 2 שירי קלאב טראנס.... זה דפוק, מי שינסה יבין. בגדול, הסליידים (ביחד) ארוכים יותר פי 2-3 מהקרוס כך שאתם מקבלים שליטה יותר מדוייקת על המיקס מבחינת פייד אין-אווט... |
|
|
| Scorchio |
אין שום סתירה במיקסוס שכולל גם קרוספיידר וגם אקולייזר,
פשוט בקרוס פיידר נהוג למקסס כשהערוץ הנכנס כבר ב-70 אחוז ווליום האקולייזר מסודר לנוחיות הדיג'יי, מעבירים את הקרוס לאמצע ומבצעים את מעבר התדרים בעזרת האקולייזר, זה יותר נפוץ במוזיקת האוס, טקנו וכמובן סקרצ'ינג.
אבל גם שם לא משתמשים בקרוספיידר למטרת מיקסוס אלא למטרת אפקטים וקאטים.
בטראנס המעברים יותר חדים ומהירים לכן לא תראו אף דיג'יי של טראנס שמנגן עם הקרוספיידר, אולי באמת בודדים.
אני מעדיף תמיד להשתמש בסליידים של הווליום ולא בקרוספיידר מכיוון שאפשר להגדיר יותר את המיקס, למה אני מתכוון?
נגיד ויש לכם קטע שעומד להסתיים, והוא מתנגן רק עם ביט, בלי מלודיה, אתם רוצים להכניס לו פתאום היי האט או איזה שייקר מהקטע הנכנס.
מה שאני עושה במקרה כזה הוא להוריד את התדרים של הבאס והמיד ולהשאיר רק את ההיי האטס, וברגע הנכון ישר מעלה את הערוץ הנכנס בחדות עד הסוף, ואז מתווסף לו ההיי האט הרצוי.
עם קרוס פיידר למשל אי אפשר לעשות את זה. |
|
|
| Gil Shwarts |
טוב לאחר שכולכם ניסחתם מחדש את השאלה שלו חחחחחחחחחח
הנה התשובה שלי
הקרוס משמש בעיקר למיקסוס בסגנונות ההיפ הופ, אר אנד בי ודאנס הול
יש אפשרות להשתמש בקרוס גם בסגנונות אלקטרונים בתנאי שצד אחד עומד על ערוץ מסויים והצד השני על כולם מה שאומר שזה כאילו שאתה זורק את הסלייד השני למעלה בעוד שהראשון עדיין מושמע.
אני אישית עובד עם כל הדרכים האלו באותו הערב, במידה ומדובר בערב פריסטייל אבל אם אני מנגן רק אלקטרוני, הקרוס מבוטל ולא שימושי אצלי. |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|