return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 
שיטת מקסוס

Dj Alex (ISR)
quote:
Originally posted by Shahar
הנה תגובות שרציתי לראות

סוףסוף אתם מבינים למה הטרד כזה טיפשי ודפוק ועדיף כבר טרד על המחדל בקרב היצרנים של הגבינה הלבנה!?

אולי עכשיו תבין שהטעות פה שלך ולא שלי דיג'יי אלכס ח
אבל בכל זאת אם כבר דברת על התחרות אז אני בטוח שכולם ישמחו לשמוע כמה דוגמאות מ"שיטת הקרוספיידר" חחח בהצלחה

זה ששאלתי לא אומר שאני משתמש בשיטה הזאת.. רק רציתי להבהיר למישהו נקודה מסויימת תוך כדי הדיון הזה.. זה ששאלתי לא אומר שאני משתמש בזה..
ושחר כפרע נשמה שלי.. אנחנו עוד נראה בקשר לתחרות. ואל תדאג. אני אזכור לצטט את הדברים שאמרת פה..
omergunr
quote:
Originally posted by YoraY
טוב מה תנופל עליו מה@!$#@!$@! אתה רואה שהוא לא איזה מאסטר במיקסינג אז הוא שואל.... אז מה אז השאלה שלו נשמעת קצת דפוקה סו פאקינג וואט אז נקטול אותו?#@!$@!#$
במקום להסביר לו תטעות שלו כמו בנאדם תבא עם היציאות שך
למה רק אתה חייב לעשות את זה מכל הפורום - תהורס תחשק לאנשים לפתוח טרדים תלא מבין?

יפה אמרתה..

שחר במיקום לעקוץ וליקטול אותו.. תסביר לי יפה במילים יפות את הטענות שלך.. לא צריך להיות כזה גס רוח.. וישר לעקוץ :<
תסביר לו במילים יפות..

ד"א
עוד דיון שנהרס :disbelief
Koby
לפני שאתם קופצים פה כמו איזה ילדים מסכנים חסרי חיים או יותר נכון..אחריי!!!
העניין הוא כזה..אני לא די ג'יי ואין לי מושג בזה..התחלתי להתעניין בזה..סתם בשביל הכייף ויצא לי לראות אנשים שממקססים עם "הדבר הזה שמעבירים איתו מערוץ שמאלי לימני ולהפך""
אז שאלתי את אלכס שכן מתעסק בזה על ה"שיטה" הזאת והוא הסביר לי שזה חובבני ולא עושים את זה..ובגלל שראיתי אנשים שמתקלטים בצורה כזאת..רציתי לשמוע דעות של אנשים נוספים..למרות כל הגועל נפש קיבלתי את התשובה שלי..אז על זה תודה רבה...
Shahar
quote:
Originally posted by YoraY
טוב מה תנופל עליו מה@!$#@!$@! אתה רואה שהוא לא איזה מאסטר במיקסינג אז הוא שואל.... אז מה אז השאלה שלו נשמעת קצת דפוקה סו פאקינג וואט אז נקטול אותו?#@!$@!#$
במקום להסביר לו תטעות שלו כמו בנאדם תבא עם היציאות שך
למה רק אתה חייב לעשות את זה מכל הפורום - תהורס תחשק לאנשים לפתוח טרדים תלא מבין?

קודם כל תרגיע תדיבור שך
למה אני משתין עליך בקשת
מי אתה בכלל יאפס מושפל חחחח

quote:
Originally posted by Dj Alex (ISR)
זה ששאלתי לא אומר שאני משתמש בשיטה הזאת.. רק רציתי להבהיר למישהו נקודה מסויימת תוך כדי הדיון הזה.. זה ששאלתי לא אומר שאני משתמש בזה..
ושחר כפרע נשמה שלי.. אנחנו עוד נראה בקשר לתחרות. ואל תדאג. אני אזכור לצטט את הדברים שאמרת פה..

וואלה זה לא נראה ככה
איזה נקודה רצית להבהיר? או שזה משו אישי!? ח

בכל מקרה "שיטת הקרוס פיידר" לכל סוג של מיקס תוכל לקרוא "שיטת הקרוס פיידר" כי מן הסתם המיקס עצמו הוא סוג של פייד בסופו של דבר
למרות שאני שהתכוונת למשחק עם הקרוס פיידר
אבל לקרוא לזה שיטה?
וזה מה שצחיק אותי ונראה חובבני

וקובי
זה לא נוח ולא טוב למקסס ככה
כי הוא נורא רגיש וכשאתה מזיז אותו בקטנה ישר שומעים בניגוד לפיידרים של כל ערוץ שהם פחוד רגישים ויותר נוח למקסס
שוב זה מתאים לפסיי טראנס
שאתה חותך במכה את הטראק
ואז באמת יותר נוח לעשות את זה בהעברה מצד ימין לשמאל
מאשר להוריד ערוץ ולהרים ערוץ אחר
YO-I
יש דברים שלא משתנים, שחר הוא אחד מהם

יאקקקקקקקקקקקקקקק

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel