return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 
שיטת מקסוס

YoraY
quote:
Originally posted by epsilon1
זאת אחת השיטות המתקדמות ביותר בתורת המיקסוס.
אתה צריך לקחת את הסלייד של הקרוספיידר מצד אחד כלללללל הדרך לצד השנייי וכל זה *בלי* לגעת באף נוב או סלייד אחר..

:rolleyes:

נו באמת אלכס...אני לא מכיר אף דיג'יי שמנגן טראנס ומשתמש בקרוספיידר
זאת אפילו לא שיטה..אין בזה יצירתיות ולא כלום

חחחחחחחחחחחחחחחח בונה חשבתי לרגע שאתה רציני
YoraY
אגב איך עושים
POLL כזה?
gErver
איקייו.

אחרת זה לא בדיוק מיקס,

.אולי לתקליטן אירועים זה יתאים

מה הקטע לשלוט רק בווליום, כל העניין בלעשות סט זה ליצור סיפור משלך
או יותר נכון טראק אחד ארוך משלך, ובעזרת האיקייו אתה חותך תדרים או מדגיש תדרים שאתה יותר/פחות רוצה..
ובנוסף לזה אתה יכול לשחק עם הווליום, שיהיה מהקרוספיידר או מהסליידרים של הערוצים, לא משנה..
Shahar
הנה תגובות שרציתי לראות

quote:
Originally posted by gErver
איקייו.

אחרת זה לא בדיוק מיקס,

.אולי לתקליטן אירועים זה יתאים

מה הקטע לשלוט רק בווליום, כל העניין בלעשות סט זה ליצור סיפור משלך
או יותר נכון טראק אחד ארוך משלך, ובעזרת האיקייו אתה חותך תדרים או מדגיש תדרים שאתה יותר/פחות רוצה..
ובנוסף לזה אתה יכול לשחק עם הווליום, שיהיה מהקרוספיידר או מהסליידרים של הערוצים, לא משנה..

quote:
Originally posted by epsilon1
זאת אחת השיטות המתקדמות ביותר בתורת המיקסוס.
אתה צריך לקחת את הסלייד של הקרוספיידר מצד אחד כלללללל הדרך לצד השנייי וכל זה *בלי* לגעת באף נוב או סלייד אחר..

:rolleyes:

נו באמת אלכס...אני לא מכיר אף דיג'יי שמנגן טראנס ומשתמש בקרוספיידר
זאת אפילו לא שיטה..אין בזה יצירתיות ולא כלום

סוףסוף אתם מבינים למה הטרד כזה טיפשי ודפוק ועדיף כבר טרד על המחדל בקרב היצרנים של הגבינה הלבנה!?

אולי עכשיו תבין שהטעות פה שלך ולא שלי דיג'יי אלכס ח
אבל בכל זאת אם כבר דברת על התחרות אז אני בטוח שכולם ישמחו לשמוע כמה דוגמאות מ"שיטת הקרוספיידר" חחח בהצלחה
YoraY
quote:
Originally posted by Shahar
הנה תגובות שרציתי לראות

סוףסוף אתם מבינים למה הטרד כזה טיפשי ודפוק ועדיף כבר טרד על המחדל בקרב היצרנים של הגבינה הלבנה!?

אולי עכשיו תבין שהטעות פה שלך ולא שלי דיג'יי אלכס ח
אבל בכל זאת אם כבר דברת על התחרות אז אני בטוח שכולם ישמחו לשמוע כמה דוגמאות מ"שיטת הקרוספיידר" חחח בהצלחה

טוב מה תנופל עליו מה@!$#@!$@! אתה רואה שהוא לא איזה מאסטר במיקסינג אז הוא שואל.... אז מה אז השאלה שלו נשמעת קצת דפוקה סו פאקינג וואט אז נקטול אותו?#@!$@!#$
במקום להסביר לו תטעות שלו כמו בנאדם תבא עם היציאות שך
למה רק אתה חייב לעשות את זה מכל הפורום - תהורס תחשק לאנשים לפתוח טרדים תלא מבין?

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel