|
|
| Rising |
אירוויב שועל אין על מה לדבר...
אבל לצערי זה לא אותו אירוויב של פעם......:confused:
איפה המפלצות??? הקטעים האפלים???? איפה????????? |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by Rising
אירוויב שועל אין על מה לדבר...
אבל לצערי זה לא אותו אירוויב של פעם......:confused:
איפה המפלצות??? הקטעים האפלים???? איפה????????? |
נמאס לי כבר לטחון את זה אבל שתי התייחסויות
1. אם הוא היה ממשיך עם הסגנון האפל אנשים היו אומרים שהוא תקוע לא מחדש ושזה כבר משעמם... אז הוא משנה קצת תקו שלו וזו התגובה
התייחסות שנייה
2. ביתר מתחזקת הפועל מתחזקת אבל איפה הימים של סטלמך ושפיגלר - הימים האלה לעולם לא יחזרו
ומה עם הרוק של שנות ה-60?
הדיסקו של שנות ה-70
הפופ של ה-80?
גם היו ואינם כלום כבר לא יהיה כמו אותם ימים
שלא לדבר על הימים שבהם אנשים היו חלוצים בארץ מה יש לנו היום?
רק משתמטים
אין צבא אין אהבה למדינה כלום
בשנייה אנחנו מתמוטטים
הייתי חייב להקצין
אני מקווה שהדוגמא הזו מובנת...בשביל כולם |
|
|
| Rising |
יש בזה משהו....
אבל זה שינוי שחל בו רק השנה... ז"א שבמשך כמה שנים הוא לא איכזב וסיפק את הסחורה...ואי אפשר להגיד על בנאדם כזה שהוא תקוע ולא מחדש..
כי דווקא הוא היה מפיק כל קטע בצבע ואופי יחודיים...הוא לא חוזר על עצמו וזה מה שיפה. |
|
|
| YO-I |
גם לי יש את האלבום הזה ואני מודה שמאד אהבתי את האלבום, הוא פשוט מעולה
לא יודע אם שמתם לב אבל בפורום הראשי של טראנסאדיקייט פתחו תרד על האלבום הזה שצמח למימדים ענקיים והסיבה לכך היא בגלל שהיו ביקורות לא טובות על האלבום מצד כמה מהכותבים בפורום וזה אפילו לפני שהם שמעו את האלבום, בגלל שהם הבינו שמדובר באדיטים וכד', לורנט וורנוז הלו הוא איירוויב קרא והגיב והתגובות שלו היו מאד נזעמות
הוא כתב שם שהוא יוצר מוזיקה קודם כל בשביל עצמו ואח"כ בשביל אחרים, אם אהבתם אז תקנו לא אהבתם, תשאירו את המרירות בצד, התגובות שלו עוררו עוד תגובות וחוזר חלילה
אני מסכים עם כל מילה שלו, זו חוצפה שאנשים מעבירים ביקורת על אלבומים שהם לא שמעו עדיין, זה לא פשוט להפיק אלבום משולש ובטח ברמה שאיירוייב הפיק, רק על זה צריך לתת לו קרדיט
אני בכל אופן אהבתי, אלבום מעולה |
|
|
| Koby |
| quote: | Originally posted by YO-I
גם לי יש את האלבום הזה ואני מודה שמאד אהבתי את האלבום, הוא פשוט מעולה
לא יודע אם שמתם לב אבל בפורום הראשי של טראנסאדיקייט פתחו תרד על האלבום הזה שצמח למימדים ענקיים והסיבה לכך היא בגלל שהיו ביקורות לא טובות על האלבום מצד כמה מהכותבים בפורום וזה אפילו לפני שהם שמעו את האלבום, בגלל שהם הבינו שמדובר באדיטים וכד', לורנט וורנוז הלו הוא איירוויב קרא והגיב והתגובות שלו היו מאד נזעמות
הוא כתב שם שהוא יוצר מוזיקה קודם כל בשביל עצמו ואח"כ בשביל אחרים, אם אהבתם אז תקנו לא אהבתם, תשאירו את המרירות בצד, התגובות שלו עוררו עוד תגובות וחוזר חלילה
אני מסכים עם כל מילה שלו, זו חוצפה שאנשים מעבירים ביקורת על אלבומים שהם לא שמעו עדיין, זה לא פשוט להפיק אלבום משולש ובטח ברמה שאיירוייב הפיק, רק על זה צריך לתת לו קרדיט
אני בכל אופן אהבתי, אלבום מעולה |
אנשים תת רמה..לא מעריכים כלום..מה ההגיון ללכלך על אלבום שבנאדם השקיע עליו כמעט שנה..מה הבעיה עם אדיטים? האלבום הזה הוא מין מסע וזה היה נהרס אם הוא היה בנוי על טראקים יחידים ומלאים..ממש סיבה טובה להגיד שהאלבום חרא ועוד לפני ששמעו אותו..אנשים עלובים.. |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|