| DJ Alex E. |
| quote: | Originally posted by Flotser
לפי התגובה הרגישה שלך אתה כנראה מסכן וממורמר כמעט כמוני.
וכשדיברתי על גזענות התכוונתי להערות שלך על מזרחיים דווקא.
ואם אתה אומר שאין לך היום שום בעיה עם תימנים, אז אני שמח |
אני דווקא לא רואה שום מסכנות ומרמור בפוסט שלי
זה אתה שמנסה להיתפס בקטנות ומוציא שלדים מהארון
אם כבר שלדים ומרמור אני זוכר שאמרת לא פעם שאתה אדם דכאוני וכו' אז אין לך מה להכחיש את זה
אבל זה לא הענין לפתוח פה ריבים אישיים עכשיו
מה שאמרתי על מזרחים?למה מה כבר אמרתי?
איך אני איתך שהחברים הכי טובים שלי זה חצי מרוקאי חצי תוניסאי,מרוקאי מלא ועירקי?מה אתה אומר על חברים כאלה בשביל אחד ששונא מזרחים?
אני יודע למה אתה מתכוון
שאמרתי משהו בסגנון של זה שרוב הערסים זה מזרחים?נו ו?
סבבה.יש גם רוסים ערסים שאני לא סובל ומגעילים אותי.אז?אז עכשיו אני גם שונא את העם שלי?
מה אכפת לי מה העדה שלך
אם תתנהג כמו קוף זה גם הצורה שאני אתייחס אליך לא משנה אם זה יפני או קפריסאי
הקטע הוא שלא אמרתי שזה פועל לכיוון השני.להגיד כל המזרחים הם ערסים זה גזענות.אבל ממש לא כל המזרחים הם ערסים וממש לא כל המזרחים עושים בעיות.זה רק קומץ כמו שיש בכל עדה
יש מלא מזרחים שהם קהל איכותי שכמו שציינתי הם חברים טובים שלי והנה יש פה דוגמא בפורום של אילן שזה אחד האנשים שאני הכי מעריך מכל אותם אנשים שיצא לי להכיר בפורומים כלשהם
אתה מבין אתה יכול לעוות כל דבר כדי שישמע איך שבא לך וכדי לנסות להוציא אותי מניאק
אז תפסיק להתנהג כמו ילד קטן ולנסות לחפש ולדפוק מישהו אחר כי זה לא מה שיוציא אותך גבר זה רק יוציא אותך בנאדם מסכן שנדחף לאחרים לווריד
אני כתבתי כאן בברור למה התכוונתי אז
עכשיו אתה יכול לנסות לעוות את זה איך שבא לך עד מחר.
דבר שני
בסדר יגאל אז אותם אנשים אומרים שהוא נחות כי ככה זה נראה
סגנון שנראה בעיניך מת לעומת סגנונות מלאי חיים הוא במילים אחרות סגנון נחות לעומת האחרים
ככה זה דרך העיניים של מי שאומר שהטראנס נחות
שוב אני מתעכב על הנקודה של איזה טראנס
הטראנס בכללי מאז יומו הראשון או הטראנס שקיים בשנתיים שלוש אחרונות
אם הכוונה לטראנס בכללי אני ממש לא מסכים עם ההגדרה
אם מדובר בטראנס של היום,אז תשמע...להגיד על זה נחות יהיה מעליב כלפי אלה שאוהבים את זה
אז נאמר שפשוט הוא הרבה פחות טוב לעומת סגנונות אחרים בעיני |
|
|