return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 
חייב בדחיפות טק טראנס

DJ Alex E.
quote:
Originally posted by YoraY
טוב תאמת זה קצת מעצבן .. :|
כאילו זה מותר אבל עדיין זה מעצבן...

אני מנגן טק טראנס ואפשר לומר בדיוק את הסיגנון שציינת. אני יושב שעות ומקדיש פול זמן כדי למצוא טראקים ספציפים וייחודיים שחלקם מופיעים פה (ובעתיד אינשעעללה אני קונה גם אבל זה לא קשור) וסתם זה קטע מציק כזה שבנאדם בא ואומר תנו לי המלצות כדי שביומיים תהפוך להיות מה שאנשים מנסים להיות שנים רק כי קיבלת הזדמנות..

אבל אין לי תלונות אליך כאילו...... תלא עושה משהו שאסור פשוט זה קצת עוקץ והייתי חייב להעיר את זה...

דבר שני....... אני מתפלל בשבילך שבאמת תצליח להשאיר את הקהל ברחבה... כי מהניסיון שלי
psy נגד trance
(וגם אם זה טק טראנס)
פסי מנצח.....
זאת אומרת שמה שאתה מדמיין שהולך להיות הצלחה בעייני חובבי הפסיי לדעתי הולך להיות אכזבה

..קח בחשבון

לחלק השני אני מודע אבל אני לא דואג
בקשר לחלק הראשון
מממ...
אני מבין למה אתה מתכוון
אבל האם הגאווה שלך פריעה לך עד כדי כך?
אני מאמין שגם האנשים שהגיבו כאן השקיעו זמן\מאמץ מסויים להשיג את הדברים האלה ואתה לא רואה אותם מקטרים בצורה הדי אנוכית שאתה עושה את זה
הם לא מתחילים לקטר ולהגיד"היי למה שזה יגיע לו אני ישבתי ושמעתי סטים כדי למצוא קטעים טובים אבל הוא תופס טרמפ על זה"
אז כנראה שיש אנשים טובים בעולם הזה שמנסים לעזור ושמים את האגו בצד
מצד שני יש את אלה שהיוהרה שלהם מפריעה מעט
אני מבין שאתה משקיע מאמץ וזמן למצוא קטעים טובים
אבל חביבי לא המצאת את הגלגל.כולנו ככה.
גם אני בתחומי משקיע לא מעט זמן בשביל למצוא קטעים טובים ויחודיים
זה לא אומר שאם מישהו פה יבקש פרוגרסיב האוס או טק האוס אני אתחיל להתחשבן איתו על כמה שעות ישבתי בשביל להשיג את הדברים ברשימה
להיפך,דווקא בגלל שאתה משקיע הרבה זמן כדי להשיג קטעים טובים,זה אמור להיות רצון שלך לשתף אחרים בזה במתוך רצון לתרום לסצנה כי זה מה שבסופו אמור להניע אנשים בפורומים כאלה:הרצון לתרום לסצנה ולפיתוחה.
ולא שכל אחד חי בעולם האנוכי שלו ורואה רק את עצמו.
אז יש לך קטעים נדירים ויפים.אז מה הטעם בזה שרק אתה מכיר אותם?תשתף אחרים בזה כדי שגם הם יוכלו להנות ולהתלהב הרי כולם בסירה אחת.
וזאת הסיבה שתרד ההמלצות עולה על גדותיו.כי אנשים חולקים את הידע שלהם ואת האהבה שלהם וזה המהות של פורום מוסיקה מר יוראי אם עד היום לא הבנת את זה.

רגע למה אתה מגיב בכלל?לא מגיע לנו שתשתף אותנו סתם ככה בדעות ובמחשבות שלך שלקח לך הרבה זמן לחשוב עליהן

אם אתה בא להגיב אז תבוא מכוונה טובה אם לא אל תבוא בכלל והתגובה שלך היתה מיותרת מאד לדעתי שעשתה בעיקר עוול לך.
עוד דבר אחד
"להפוך למה שאנשים מנסים להפוך שנים"
רגע אתה רוצה להגיד לי שעם אני ינגן את הקטעים שיש לך אז יום אחרי המסיבה מושיבים אותי במטוס בדרך לברלין או לונדון כדי לאייש עמדת רזידנט?
מה הקשר תגיד לי
אז אולי כל התגובה הזאת שלך באה ממקום של פחד וחשש שמה אני"יתפוס לך את המקום" או משהו בתחום הטק טראנס
אל תדאג
אני לא הולך ליצור מונופול בארץ על התחום
כולה פעם ראשונה שאני מנגן ואתה כבר מדבר כאילו לקחתי לך את הפרנסה
ממש לא לעניין בנאדם ומאחד שהוא אחד הבוגרים בפורום כמוך, ציפיתי ליותר
gErver
בבקשה אלכס,
ההמלצות שלי באו ממטרה לעזור.. וואלה אני כנראה לא קלעתי לעניין
הטראקים שרשמתי יכולים לעשות תעבודה.. תלוי.. עוד פעם
הטראק של רפלקט יושב על 138 ביפיאם בגירסה של טרילסיקרס

וזהו זה כבר לא משנה
תעשה חיים במסיבה.
DJ Alex E.
quote:
Originally posted by gErver
בבקשה אלכס,
ההמלצות שלי באו ממטרה לעזור..

תעשה חיים במסיבה.

רואה יוראי?
תלמד !!!
DvJ
בבקשה אל פתחו פה ריב....
סתם יהיה טרד של איזה 20 עמודים.........
YoraY
שמע אני לא בא אליך בטענות ותלונות ו"אל" ו"תפסיק", רסמי אני אומר לך רק מה שאני מרגיש ואני רוצה שאנשים ידעו את זה כי פתחת פה משהו שחשוב לי באופן אישי ואני רוצה לשתף את זה עם הפורום.

ואל תשווה אנשים אחרים אלי.... יכול להיות שמצדם של אנשים אחרים בקשה מסוג כזה זה משהו בקטנה... אני זה משהו קצת שונה וסליחה שזה שוב נשמע אנוכי פשוט רואים את זה ע"פ התגובה שלי והאכפתיות שלי בנושא...

בקשר לטרד ההמלצות....... זה לא העניין פה...

עכשיו כמה דברים
א. אני לא פוסל יותר מדי מהדברים שאמרת כמעט הכל נכון כאילו אני יודע שאני נשמע כמווו... "זה הטראקים שלי רק אני מנגן אותם ושאף אחד לא ימליץ לו! שלי!" חח כאילו הייתי גם מוכן לתגובה כמו שלך אז אולי עכשיו אני אסביר תדברים יותר טוב..
הכוונה שלי יותר "אם היו אומרים לי לנגן טק האוס ואלקטרו הייתי אומר "לא תודה...." אני לא מספיק בקיא בסיגנונות האלה לא לוקח על עצמי תאחריות" ולאא.. הולך עכשיו לבקש מהפורום שלי שימליצו לי על טראקים טובים כדי לבנות סט שלא מדבר אלי.....
מהה.. העיקר להיות דיג'י?

ב. תחשוב שניה..... שאני פתאום אבוא אגיד

"חברים יש בעוד יומיים מסיבה ליין חדש ת"א בלבהלבהלה רצה הגורל ונבחרתי לתקלט שם... בקיצור אני בכלל מתעסק בקלאב טראנס אבל שם אני בכלל צריך לנגן טק האוס ואלקטרו... ועכשיו אני אבוא ואבקש ממך רשימה של טראקים חזקים ומומלצים שאתה מכיר
גם בשביל שתעשה לי טובה וגם בשביל לפתח את הסצנה...."
בינינו ... היית כועס עלי ואולי היית נותן איזו המלצה אבל גם לא בלב שלם........ למה? זה משהו שמוביל אותי לפסקה הבאה..

זה קצת מרגיז שככה מתאפיין דיג'י בארץ..... אתה בכלל מתעסק בטק האוס ואלקטרו (וממה שהבבנתי גם זו הסיבה שהרחיקה אותך מהפורום) ותוך יומיים הפכת להיות דיג'י טק טראנס ושמסתכלים קצת יותר מקרוב זה נראה קצת (סלח לי על הביטוי..) זנותי שככה נראה הדיג'י של 2006 מחליט שהוא רוצה לנגן סיגנון מסויים, מסתכל בהמלצות, מוריד, שומע, צורב מה שנראה לו, מנגן והופ תוך יומיים יש דיג'י-עם סיגנון חדש - עוד מעט נשים תווית "כל אחד יכול" וזהו.. זה מוריד מהערך של מהות הדיג'י

(מיילא זה היה פסיי... יסלחו לי סוגדי הסיגנון אבל זה ממש ממש לא משנה איזה טראק ישימו ברמקול... הקהל יאכל את זה בלי מלח [מניסיון]... וכל אחד שיודע מינימום מיקסוס יכול להיות בקלות להיות דיג'י של פסי טראנס ושוב אני מתנצל בפני כל אוהבי הסיגנון שהורדתי ככה מהפסיי קצת מהערך שלו אבל אין מה לעשות ככה זה בארץ..)

ג.
אתה אומר תרומה לסצנה בארץ.. ושמע אני מקווה שיהיה לך קהל מממאאדדד מפרגן ושהיה לו ערב מצוין למה ביומיים לדעתי תלא יכול לבנות סט טק טראנס שיחזיק קהל חיילים ברחבה ועוד בשעות של הפסי טראנס שנשארים ברחבה 10% מהקהל
שגם העשר האלה מצפים דבר אחד ויחיד! פ-ס-י... לא קלאב ולא טראנס ולא בטיח רק פסי...
... אזזז בזה תרומה לצערי אני לא רואה אולי אפילו להיפך למה לפי איך שאני מנבא את זה אתה עומד להבריח אנשים מהמוזיקה ואני מאד מקווה שזה לא יקרה אבל יכול להיות שאצל חלק מהאנשים תתפתח גישה רעה למוזיקה הזאת.

בעיקרון ישמח אותי לשמוע שהלך טוב..
ואתה תאלץ לסלוח לי שוב על החוצפה אבל אם אתה תבוא יום אחרי המסיבה לפורום ותגיד שהלך טוב אני לא יאמין לך... אני צריך הוכחה קצת יותר מוצקה מזאת..
(רסמי אם תמארגן מצלמת וידאו+סאונד ומצלם במקוטע קטעי איזה 5 טראקים של קלאב טראנס שניגנת ושהרבה אנשים נשארו להאזין ולרקוד אני נותן לך את עיטור הכבוד על תקן "זורע מוזיקה איכותית במועדון של קהל צעיר" שזה עיטור שלדעתי אנשים פה עדיין לא קיבלו - תקנו אותי אם אני טועה..) או שפשוט אני אגיע לשם ואראה בעצמי ואראה איך הדברים מתנהלים כמו שאני עושה בדרך כלל..

יש עוד דברים להגיד אבל זה יספיק לבנתיים...גם ככה חפרתי עמוק

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel