return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 
חייב בדחיפות טק טראנס

Glenn-Holmes
ובהמשך לדיון

תקליט הקלאב טראנס האחרון שקניתי הוא

rank 1 - top gear / opus 17

חרי 5 חודשים אני כנראה קונה עוד תקליט טראנס
כי כמה ששמעתי את שתי הקטעים האלה אני לא מפסיק לאהוב אותם

sunny lax - puma / cassipeia

ח"ח על סינט יפהפה ומרגש + מלודיות יפהפיות בשתי הקטעים ואיכות הפקה טובה מאוד

+
yau vs albert - kiksu = איכסו
הקטע השני לעומת זאת מדהים...הווקאל עושה תעבודה מצוין רמיקסים יכולים לשפר אבל סה"כ קטע הרבה יותר טוב מקיקסו המאולץ
Koby
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
yau vs albert - kiksu = איכסו
הקטע השני לעומת זאת מדהים...הווקאל עושה תעבודה מצוין רמיקסים יכולים לשפר אבל סה"כ קטע הרבה יותר טוב מקיקסו המאולץ

אני מאוד לא מסכים איתך...קיקסו טראק קליל שכייף לשמוע עם מנגינה יפה..
לעומת זאת
are you fine
פשוט מזעזע..לאא הוא יותר גרועע מזה...משתי סיבות..הווקאל מעלה את מפלס העצבים..וגרוע מזה...זאת המנגינה של
lucas & beltram - trust me
עכשיו אני לא יודע מה נסגר עם הטראק הזה..לא מאמין שזאת גנבה כי זה שקוף מדיי..או שאני טועה..אם מישהו יכול לחדש לי אני ישמח...
DvJ
quote:
Originally posted by Koby
אני מאוד לא מסכים איתך...קיקסו טראק קליל שכייף לשמוע עם מנגינה יפה..
לעומת זאת
are you fine
פשוט מזעזע..לאא הוא יותר גרועע מזה...משתי סיבות..הווקאל מעלה את מפלס העצבים..וגרוע מזה...זאת המנגינה של
lucas & beltram - trust me
עכשיו אני לא יודע מה נסגר עם הטראק הזה..לא מאמין שזאת גנבה כי זה שקוף מדיי..או שאני טועה..אם מישהו יכול לחדש לי אני ישמח...

ידעתיי שזה מזכיר לי משהו ......
אבל חייבב לציין קיקסו נחמד לא יותר מזה
אבל Are You Fine
קטעע יפה לפי דעתי ......
והחדש (ברח לי השם שלו) שלהם שמתנגן אצל ארמין בכלל לא רואה את שניהם רק חבל שהברייקדאון קצת הרס.......
DJ Alex E.
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
פוסט ארוך מאוד אלקס ואני חייב להתחיל עם דבר ראשון
אני מאוד מעריך אותך - באמת

same here :)

quote:

בהמשך המדריכים האחרים כיוונו אותך לכיוונים אחרים שלא הכרת והתאהבת בהם
כמו שאמרתי אולי לא כאן בפורום זה משמדהים ויפה במוזיקה בכלל ובמוזיקה האלקטרונית בפרט

דווקא כן מפורומים של טראנס הגעתי לעוד מדריך עליו דיברת ולא הזכרתי והוא כמובן ג'ון דיגוויד עם הקיס 100 שלו(אגב הדיג'י מספר אחד בעיני כבר שנים)והוא זה שהדריך אותי לפרוג האוס ויחד עם האומנים שהתארחו אצלו כמו הרנן קטנאו גילו לי עוד עולם חדש.

quote:

לא מתייחס אליך בן אדם זה באמת מתייחס לאנשים שאני מעריך מפורומים שאתה מכיר ויש לי תחושה שהם מאוד סולדים מהסגנון הזה שהייתי בשוק לגלות שהיה גם עבורם שער הכניסה לאלקטרונית במשך תקופה מסוימת בסוף שנות ה-90

ממממ ממש מענין מי אלה אותם אנשים ששנינו מכירים שגם נמצאים בפורומים האחרים חחח

quote:

אבל מה אני יכול להוסיף על אדם יקר שאני מוקיר ואוהב בשם מארק פלדמן ששומע אלקטרונית עוד מ-1996 (יכול להיות שאפילו לפני זה אבל זה כבר הוא יצטרך לאשר...הוא בתקופת מבחנים עכשיו אז לא סביר שהוא יגיב...) ומארק לא הפסיק לרגע להיות מאוהב באפליפטינג ובפרוגרסיב טראנס
10 שנים
בן אדם שאני מחשיב כלא פחות איכותי מהרה אנשים אחרים שאני מכיר ששומעים שלל סגנונות באלקטרונית
ורק להוסיף על זה...יש עוד הרבה כאלה שאני מכיר מפורומים בעולם

מארק אחלה בחור ואם טוב לו עם האפליפטינג אז לבריאות.שימשיך לאהוב את זה אני מעריך אנשים על זה.
מה שאני לא מעריך,וזה קורה הרבה אצל קהילת הטראנס,זה שברגע שמציעים לכם להיחשף לסגנונות אחרים אתם ישר רואים את זה כמתקפה על הטראנס וכאילו מתנשאים עליכם ואומרים"יאלה טראנס זה חרא זה לילדים יאלה תעברו למשהו איכותי יותר"
לא,רק רוצים לחשוף אותכם לדברים חדשים בשבילכם.אולי תאהבו וזה רק יוסיף לכם.אם לא אז לא תישארו עם הטראנס בכיף
אבל אותם אנשים ששוליים ישר אני לא מעריך
לי יש את הזכות לשלול את הטראנס של היום כי ואללה עברתי איתו לא מעט זמן
אבל אני לא מקבל את האנשים שמסרבים לשמוע משהו אחר מזה
אני לא יודע אם מארק הוא מאותם אנשים.אני לא יודע אם הוא ניסה לשמוע פעם דיפ האוס ופשוט לא אהב לכן החליט להישאר עם הטראנס,או שהוא אמר"אני אוטם את האוזניים לא רוצה להכיר שום דבר אחר"
אתה יגאל לא כזה ואני מכבד אותך על זה
בנוסף לעובדה שגם חלק מאותם סגנונות אני מאמין שהתחברתי אליהם
אבל אנשים ששוללים ישר ומתייחסים לכל הצעה של סגנון חדש כיציאה נגד הטראנס,זה די עצוב...
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by DJ Alex E.
same here :)

דווקא כן מפורומים של טראנס הגעתי לעוד מדריך עליו דיברת ולא הזכרתי והוא כמובן ג'ון דיגוויד עם הקיס 100 שלו(אגב הדיג'י מספר אחד בעיני כבר שנים)והוא זה שהדריך אותי לפרוג האוס ויחד עם האומנים שהתארחו אצלו כמו הרנן קטנאו גילו לי עוד עולם חדש.

ממממ ממש מענין מי אלה אותם אנשים ששנינו מכירים שגם נמצאים בפורומים האחרים חחח

מארק אחלה בחור ואם טוב לו עם האפליפטינג אז לבריאות.שימשיך לאהוב את זה אני מעריך אנשים על זה.
מה שאני לא מעריך,וזה קורה הרבה אצל קהילת הטראנס,זה שברגע שמציעים לכם להיחשף לסגנונות אחרים אתם ישר רואים את זה כמתקפה על הטראנס וכאילו מתנשאים עליכם ואומרים"יאלה טראנס זה חרא זה לילדים יאלה תעברו למשהו איכותי יותר"
לא,רק רוצים לחשוף אותכם לדברים חדשים בשבילכם.אולי תאהבו וזה רק יוסיף לכם.אם לא אז לא תישארו עם הטראנס בכיף
אבל אותם אנשים ששוליים ישר אני לא מעריך
לי יש את הזכות לשלול את הטראנס של היום כי ואללה עברתי איתו לא מעט זמן
אבל אני לא מקבל את האנשים שמסרבים לשמוע משהו אחר מזה
אני לא יודע אם מארק הוא מאותם אנשים.אני לא יודע אם הוא ניסה לשמוע פעם דיפ האוס ופשוט לא אהב לכן החליט להישאר עם הטראנס,או שהוא אמר"אני אוטם את האוזניים לא רוצה להכיר שום דבר אחר"
אתה יגאל לא כזה ואני מכבד אותך על זה
בנוסף לעובדה שגם חלק מאותם סגנונות אני מאמין שהתחברתי אליהם
אבל אנשים ששוללים ישר ומתייחסים לכל הצעה של סגנון חדש כיציאה נגד הטראנס,זה די עצוב...

לגבי הנושא האחרון שדברת עליו למעשה זה נושא שאפשר להסתכל עליו משני כיוונים
אלה ששומעים טראנס לא נחשפו לדברים אחרים עם ראש פתוח מספיק
רוב האנשים האלה פשוט מקבלים את מנת הריגוש שמספקת אותם ואף יותר מכך פשוט מטראנס אבל לא זו הנקודה...

הסוג השני של האנשים הוא זה שחווה כבר את הטראנס אבל זה מראש לא היה הסגנון שהכי קלע לטעמו
ורק כאשר הוא גילה תסגנונות האחרים אלה שיותר מתאימים לו הוא מצא את האהבה האמיתית שלו במוזיקה האלקטרונית

עכשיו מה דפוק?

אלה ואלה מעוותים לפעמים תמציאות

אוהבי הטראנס הבלתי מתפשרים יגידו שהשאר לא מעניין משעמם מונוטוני לא מרגש לא רקיד ועוד שלל דברים מה מגוחך פה? תאסוף את כל ההגדרות האלה ותעקוף בהרבה את מספר הקטעים שהם שמעו בכלל בסגנונות אחרים...ולא שמעו סתם אלה שמעו ברצינות לא כדי לצאת ידי חובה

אוהבי האוס/טכנו/מינימל וכל מוזיקה בעיקר מהסוג היותר מחתרתי יגידו שהטראנס לא מתקדם לא איכותי לא מוזיקה לקהל בוגר ומתוחכם אלא מושך רק קהל שמחפש צרות ומוזיקה שלא מתקדמת ודי מתי - ימי הזוהר שלה היו בסוף שנות ה-90 ולא ישובו יותר וכו'
מה מגוחך פה? האנשים הספציפיים האלה לומדים על המוזיקה שמקיפה אותם רק מעצמם ובמקסימום מסביבתם הקרובה
מאחר ואצלם הסלידה מקלאב טראנס היתה מהירה הם מאמינים שזה משקורה לכל משנחשף לזה אחרי תקופה קצרה
הם לא מבינים תרעיון שיש אנשים איכותיים מספיק שיישארו תמיד עם האהבה הזו כאהבה ראשית שלהם בעולם האלקטרוני

אוי רציתי שזה יהיה קצר...
יכול להיות שיש לי עוד מה לכתוב
אבל היד כבר עייפה מלפני שהתחלתי לכתוב...

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel