return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 
חייב בדחיפות טק טראנס

DJ Alex E.
edit:
הקדמה
התכוונתי לכתוב הודעה קצרצרה
אבל בסוף נגררתי לכתוב פוסט בסגנון של"למה עזבתי את הטראנס"
כל הנאמר פה זה דעה אישית.אם זה פוגע במישהו בשל אהבתו לסגנון,אני מצטער.ואני מודע להכללות בפוסט.אל תיתפסו לזה.פשוט הרוב כל כך גדול שקשה להתייחס לבודדים ששונים.
אני חושב שזה פוסט שהייתי צריך לעשות מזמן כהסבר למה עזבתי את הפורום אחרי לא מעט זמן ופעילות בו.אז כל מי שעלה בראש שלו העניין של"הוא עבר לפורום אחר גילה מוסיקה חדשה והתחיל לתפוס מעצמו ועלינו הוא לא זורק יותר זין"מתבקש לקרוא את זה בתור פוסט הסבר\התנצלות שאמנם במקור לא נועד להיות כזה אבל במבט מלמעלה אכן נראה כך.
אני מבקש ממכם לנסות ולקבל או לפחות להבין את הדברים שאני כותב ולהבין אותי ולא לצאת פה בפוסטים זועמים ועצומות למחוק את היוזר שלי מהאתר

תהנו

יגאל אני מסכים עם כל מה שאמרת
כל מילה.אפילו עידנת את זה ;)
אתה יודע שאין לי בעיה לדבר דוגרי.זה באמת נכון לגבי
ואהבתי את הדימוי חחח אמרתי לך כבר שאני אוהב את הכתיבה שלך
לירוק לבאר?לא בטוח.אני מודה בפה מלא שאני סולד מהטראנס של היום.אבל כמו שהסברתי לך באותו יום.
אני סולד מהטראנס של היום לא משום שהוא נקרא "טראנס"ואנשים ששומעים אנדרגראונד מחשיבים את זה כמשהו נחות.אלא מהסיבה הפשוטה שהטראנס כיום נשמע זוועתי לדעתי.
וזה עניין של טעם.אם לטעמכם הוא נשמע טוב אז כל הכבוד ותמשיכו להנות ממנו כל עוד אתם יכולים כי אני לצערי כבר מזמן לא יכול.
ואני מדגיש לצערי.
מבחינתי זה בכלל לא טראנס מה שיש היום.זה פוגע בשם של זה.
היום זה תקוע,משעמם,ללא ברק,חוזר על עצמו,טוחן אותם רעיונות,כולם מעתיקים מכולם ונשמעים אותו דבר בלי שום גיוון,ואם כל המילים האלה מעלות אצלכן אסוציאציה של המילה מסחרית אז אתם צודקים
וסליחה שעשיתי פה הכללה.ברור שלא כל הקטעים ככה.ברור שיש בודדים ששונים.אבל תסבירו לי את ההיגיון בלהוריד עשרות טראקים בחודש ומהם להשאיר שלושה.לשמוע שעתיים של סט ולשמוע קטע אחד טוב.למה לחפש מחט בערימת שחט כשפשוט פשר לעזוב לטובת סגנונות שנשמעים כיום בעיני מצויין שכל הזמן רק מתחדשים ומגלים לי עולמות חדשים לגמרי.

הנה לדוגמא מהרבה קטעים שיצא לי להוריד שיצאו בשנה האחרונה(מקריאה פה ושם של אתרי ריליסים וקטעים שנוגנו הרבה אצל דיג'יים כמו ארמין)אהבתי בדיוק קטע אחד והוא
Mark Otten - So Serene
שלדעתי הוא קטע מהמם.באמת מדהים ונשמע בדיוק כמו שטראנס צריך להישמע.כמו הטראנס של פעם
הנה עובדה משהו שאהבתי שיצא לא מזמן אז אין לי בעיה להודות בזה.לי לא משנה מתי זה יצא.זה יכול להיות היום וזה יכול להיות לפני 10- שנים.משנה לי איך זה נשמע.מה לעשות שכל הטראנס היום לא נשמע אפילו מאית ממה שהיה פעם!מה לעשות שכל שאר אותם הדברים נגעלתי מהם.
ואם דיברנו על מלודיק נדבר גם על הפרוג
אני זוכר את הימים שגיליתי את הפרוגרסיב.היתי חבר בפורום של יוקטה הבריטי.אתר שהייתי מאד פעיל בו בזמנו וסיפק לי הרבה חומרים וידע.
באחד התרדים מישהו נתן לינק למוסיקה"קצת שונה אבל מעולה"כמו שהוא הגדיר את זה
בחור בשם מארקוס שולץ ניהל את התוכנית
מכירים אותו?ברור
אז באותה תקופה הוא עוד היה רחוק מאד מפופולריות כזאת.וארמין עוד היה רחוק מאד מלפחות כל סט עם לפחות 5 קטעים פרוג.
אז יאלה אמרתי,ננסה
מחכה שהתוכנית תתחיל,ופתאום...
התהפנטתי
שעתתים שבמהלכן חשבתי לעצמי"אלוהים מה זה מה אני שומע עכשיו?מה הם הצלילים המדהימים האלה?מה זאת ההרגשה הזאת שאני מקבל?כל הפרפרים בבטן?וואו!!"
מיותר לציין שמאותו רגע שמעתי באדיקות כל תוכנית שלו ונדהמתי כל פעם מחדש.פשוט במשך כל השבוע חיכיתי לזה בכיליון עיניים.הרבה יותר מאשר לתוכנית של ארמין.
והוא אף פעם לא איכזב.כאן גיליתי את הפרוג טראנס.אחח איזה תקופה
ימי הזוהר של
benz&md,subsky,chable,ozgur can,Yunus Guvenen,Nikola gala,espen,elusive,likwit
ואם כבר שלושת האחרונים אז איך אפשר לשכוח את התוכנית שלהם אוסלו נייטס שאחרי המארקוס קצת התחיל להידרדר,עדיין שמרו על היופי בתחום הפרוג עם התוכנית שלהם
אוי איזו תקופה...
ומה היום?אני לא יודע אם בכלל נותר זכר מאותו כישרון ויכולת של כל אותם אומנים.דבר אחד אני יודע
שבדיוק מה שאמרתי אז על המלודיק,תופס על הפרוג כיום.
ויגאל כל אותם קטעים שהמלצת לי עליהם באותו יום,הורדתי אותם והם נכנסו באוזן אחת ויצאו בשניה.פשוט כך.אין לי מה לעשות עם זה.
זה פשוט לא זה.פשוט לא.לא משנה כמה אני ינסה וישמע

וכמובן נזכיר את הטק טראנס
רוצים עוד דוגמא למצב שלי היום?
מכל הדברים שהמליצו לי עליהם פה השארתי אולי 5 קטעים על המחשב.
אגב זה עוד אחרי שכל אמן שאני לא מכיר הורדתי עוד כמה קטעים שלו שמצאתי אז הכמות היתה הרבה יותר גדולה מאשר מה שנכתב.
זה רק כדוגמא.עובדה שהייתי צריך את הקטעים האלה כדי לתקלט כי זה בעצם היה מטרת התרד אבל הם פשוט לא נשמעו טוב בעיני ובסווף חוץ מאותם 5 קטעים,צרבתי רק את אותם דברים ישנים שהיו לי.זה דוגמא לאיך שהטראנס של היום ממש לא לטעמי.לעומת הטראנס של פעם שאני מודה בפה מלא שהייתי שרוף עעליו 24 שעות ביממה.
ועד היום אני נהנה לשמוע את אותם דברים.
אין דבר שאני שמח יותר לשמוע מאשר אוספים של קטעים קלאסיים מסוף שנות ה90 ותחילת המילניום
אז יגאל,אם בזה שאתה אומר"לירוק לבאר" אתה מתכוון לזה שאני מלכלך על כל הטראנס שהיה אי פעם ואומר שהכל חרא,אז אתה טועה.
אני אומר את זה רק לגבי איך שהוא נשמע היום
אני בחיים לא אתבייש בזה שפעם הייתי שומע טראנס.אני מאד גאה באותה תקופה.
ואותם ריגושים שחוויתי אז עם המוסיקה הזאת אני לעולם לא אחווה עם שום סגנון אחר.גם מה שאני שומע כיום לא משתווה לאותה הרגשה של לשמוע בפעם הראשונה את
expander
או להתרגשות שאוחזת בך כשאתה שומע את
solarstone-seven cities
או את המחשבה של של"וואו הוא יוצר גאון"שעוברת לך בראש כשאתה שומע את
insigma-open your eyes
או את הדמעות שמתחילות לעלות כשאתה שומע את הווקאל ב
oceanlab-satelite
או את הרצון שלך להתחרפן כשאתה שומע את
marco v-godd

שום מינימל וטק האוס ונעליים לא מגיעים לרמת הריגוש של הטראנס.
אני יכול להנות באמת בלב שלם מכל אותם סגנונות מחתרת או כל אותם סגנונות האוס ובאמת ממש להנות,אבל זה פשוט לא אותו ריגוש....לא יודע איך להסביר את זה
טראנס זה משהו אחר....זה כאילו שהמוסיקת אנדרגראונד ותחום הטקנו מכוונים יותר לראש.אתה אוהב את זה ומעריך את זה ונהנה מזה במוח
אבל הטראנס הולך ישר ללב.בלי שום קיצורים דרך.פשוט טורבו-אינג'קשן לתוך הרגש.
זה הדרך הכי טובה שאני יכול לתאר את זה
וכמה עצוב לי שזה כבר לא ככה.
כל התהליך כמובן היה הדרגי.עם הזמן האסוט כבר לא נשמע אותו דבר ומארקוס לא נשמע אותו דבר ואיתם כל השאר לא משנה איפה חיפשתי בין אם זה אומנים חדשים ולא מוכרים ובין אם זה שועלי קרבות ותיקים.הכיף שקיבלתי מהדברים ששמעתי הלך וירד וירד וירד עד שהגיע לשפל מתישהוא לפני שנתיים...
זה במקביל לסוגי מוסיקה חדשים שגיליתי ומאד התחברתי אליהם.סוףסוף חזרה אלי האהבה למוסיקה אלקטרונית והכיף וההתרגשות מלשמוע משהו חדש.
ואז עזבתי את טראנסאדיקט סופית
באמת שניסיתי לשמוע טראנס של היום.בחיי אני מנסה לדחוף לעצמי בכח ועוד פה ושם מוריד קטעים שאני רואה שממליצים עליהם.וכל טראק שאני שומע מה מתאכזב יותר ויותר ובכל פעם מתקצר הזמן עד שהם מוצאים את עצמם מחוץ להארד דיסק שלי
אז אל תעשו ממני מפלצת
עזבתי את הטראנס בעל כורחי
gErver
אחת ההודעות הארוכות שקראתי..

צא מהמרמור שלך
גם לדעתי הטראנס של היום נשמע קצת זוועה
הפרוגרסיב דווקא נשמע יותר ויותר טוב

הרבה מהמפיקים של היום חושבים על רווח, כסף זיונים וכו..
במקום להפיק מהלב.
ומזה יוצא חראאאא

האומנים של הפרוגרסיב שהזכרת תותחים אחד אחד
רציתי לרשום לך כמה המלצות להרים לך תמצב רוח,
אבל זה לא יהיה היום,
אני פורש..

צ'יר אפ :D
DJ Alex E.
quote:
Originally posted by gErver
אחת ההודעות הארוכות שקראתי..

צא מהמרמור שלך
גם לדעתי הטראנס של היום נשמע קצת זוועה
הפרוגרסיב דווקא נשמע יותר ויותר טוב

הרבה מהמפיקים של היום חושבים על רווח, כסף זיונים וכו..
במקום להפיק מהלב.
ומזה יוצא חראאאא

האומנים של הפרוגרסיב שהזכרת תותחים אחד אחד
רציתי לרשום לך כמה המלצות להרים לך תמצב רוח,
אבל זה לא יהיה היום,
אני פורש..

צ'יר אפ :D

ממש לא מירמור בנאדם.
אני את האהבה שלי והכיף שלי והשמחה ממוסיקה מצאתי בהרבה מקומות ואפיקים חדשים שגיליתי
אני מסביר לך את המצב ואת הסיבות שעזבתי את הטראנס אחרי שדיברתי על זה לא מעט עם יוראי ויגאל החלטתי להעלות את זה כבר לכל הפורום.זה לא משהו שנפל עלי היום הרי.זה כבר שנתיים ככה אז אין מה לקרוא לזה מירמור
ועזוב באמת תחסוך משינינו את הההמלצות.אני מעריך את הרצון הטוב אבל חבל על הטרחה זה בכל מקרה ימחק
YoraY
אלכס בשבילך זה מגיע לקיצוניות של למצוא מחט בערימה של שחט

לא יודע מה עם האחרים .. בשבילי זה למצוא יהלום בערימה של זהב
זבל אמיתי אני רואה אולי ב10% מכל העירמה
Glenn-Holmes
ואווו קודם כל אני חולה בסופ"ש אז היום לא הלכתי לעבודה הלכתי בבוקר לרופא ואני ישאר בבית אז זו הסיבה לכתיבה בשעה כזו מוקדמת...

פוסט ארוך מאוד אלקס ואני חייב להתחיל עם דבר ראשון
אני מאוד מעריך אותך - באמת

כמו שכתבתי בפוסט הקודם בסופו של דבר טראנס הוא שער הכניסה הזמין ביותר זה יותר מעשור אפשר להגיד אל תוך עולםן המוזיקה האלקטרונית
אתה היית שם זמן רב בלי מדריך
המדריך הראשון שלך כיוון אותך לפרוגרסיב והתאהבת ישר
בהמשך המדריכים האחרים כיוונו אותך לכיוונים אחרים שלא הכרת והתאהבת בהם
כמו שאמרתי אולי לא כאן בפורום זה משמדהים ויפה במוזיקה בכלל ובמוזיקה האלקטרונית בפרט
אני חייב בשביל האווירה האופטימית וגם הריאלית לאזכר דוגמא נוספת בקשר לאלקס זה לא מתייחס אליך בן אדם זה באמת מתייחס לאנשים שאני מעריך מפורומים שאתה מכיר ויש לי תחושה שהם מאוד סולדים מהסגנון הזה שהייתי בשוק לגלות שהיה גם עבורם שער הכניסה לאלקטרונית במשך תקופה מסוימת בסוף שנות ה-90

לא בדיוק דוגמא אלא יותר שתי דוגמאות שמראות באופן הגיוני ומתקבל על הדעת שהרעיון של "להתקדם למוזיקה איכותית יותר" עם כל הכבוד הוא קצת מגוחך...הטוענים לדבר הזה תמיד יגידו תדברים הבאים: "עובדה שרק ילדים אוהבים את זה אחרי גיל 18 כבר אף אחד לא יכול לסבול את זה ומששומע מספיק שנים את זה בטוח יתחיל לשמוע סגנונות יותר מורכבים ויזנח את הטראנס"
לא ציטוט מדויק סתם אוסף של משפטים שיצא לי להתקל בהם מאנשים - אני חושב שאני אפילו לא זוכר ממי...זו לא הנקודה
הנקודה היא לא לשכוח כשאתה נכנס בשער כניסה אתה צריך לגלות את היופי של הסביבה שאתה נמצא בה (כמו כולנו פה - זה משאנחנו עשינו ועדיין עושים) ואתה צריך גם עם הזמן לנסות ולהכיר את משפחות מוכר לך אחרי שהכרת את הסביבה שבאזור שער הכניסה
אצל אלקס מסתבר שאכן הוא מצא אהבה אמיתית לאלקטרונית גם במקומות אחרים
אבל מה אני יכול להוסיף על אדם יקר שאני מוקיר ואוהב בשם מארק פלדמן ששומע אלקטרונית עוד מ-1996 (יכול להיות שאפילו לפני זה אבל זה כבר הוא יצטרך לאשר...הוא בתקופת מבחנים עכשיו אז לא סביר שהוא יגיב...) ומארק לא הפסיק לרגע להיות מאוהב באפליפטינג ובפרוגרסיב טראנס
10 שנים
בן אדם שאני מחשיב כלא פחות איכותי מהרה אנשים אחרים שאני מכיר ששומעים שלל סגנונות באלקטרונית
ורק להוסיף על זה...יש עוד הרבה כאלה שאני מכיר מפורומים בעולם

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel