return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 
באילת?tiesto

Shahar
quote:
Originally posted by YoraY
איזה ראש בקיר שחר בחייט.....

אף אחד לא ביקש ממך להתלהב אבל יש אנשים מתחברים לסיגנון שלו
מה אתה קוטל.... הוא הוכתר בעבר לדיג'י הכי טוב בעולם אם אני לא טועה.. יש לזה סיבה אחי כנראה הוא יודע מה הוא עושה...

(ביננו.. גם אותי הוא משעמם... למרות שבעבר הוא היה מהאלה שגילו לי מה זה מוזיקה אלקטרונית אבל אני לא אבוא לאנשים ואגיד להם שאין להם מה להתלהב ממנו...)

אני מבין את מה שאתה מנסה להעביר - וגם קצת מסכים עם הדעה שלך בסופו של דבר הוא רחוק מלנגן תמוזיקה שאני אוהב כך שרוב הסט אין תקשורת ביננו..
אבל אל תשתלט על רגשות של אחרים כלפי תקליטנים, או בקיצור דבר בשם עצמך......

יאללה ויכוח :)

מה קשור קוטל?
היית במסיבה שלו שתמדבר?
אני הייתי כמעט נרדמתי

quote:
Originally posted by sh33p
זה כל העניין, מוזיקה אלקטרונית היא מוזיקה מדהימה
לא משנה אם זה פסיי טראנס או האוס
בכל ז'אנר יש את היופי שלו
בגלל זה לדעתי זה מגוחך לקרוא לזה מוזיקת רקע

לא נכון
אני מסכים עם חן
זה מוזיקת רקע
ראסמי לשבת על נרגילה ולשמוע תשיעמום שלו ברקע זה סבבה וטוב ויפה
אבל ללכת למסיבה בשביל זה
ועוד עד אילת
פחחחחחחחחחח
לגבעתיים לא הייתי נוסע בשביל זה
sh33p
quote:
Originally posted by Shahar
מה קשור קוטל?
היית במסיבה שלו שתמדבר?
אני הייתי כמעט נרדמתי

לא נכון
אני מסכים עם חן
זה מוזיקת רקע
ראסמי לשבת על נרגילה ולשמוע תשיעמום שלו ברקע זה סבבה וטוב ויפה
אבל ללכת למסיבה בשביל זה
ועוד עד אילת
פחחחחחחחחחח
לגבעתיים לא הייתי נוסע בשביל זה

לראות את עופר ניסים חוטף בתחת מחבר שלו על הבמה בזמן שהוא רוקד כמו שרמוטה לצלילי הסט שהוא הקליט בבית
עדיף בהרבה
אני מסכים איתך
Shahar
quote:
Originally posted by sh33p
לראות את עופר ניסים חוטף בתחת מחבר שלו על הבמה בזמן שהוא רוקד כמו שרמוטה לצלילי הסט שהוא הקליט בבית
עדיף בהרבה
אני מסכים איתך

ראסמי כן
למוזיקה שלו לפחות יש קצב
אני בניגוד אליך הייתי כשדיגוויד היה בפלמחים
וגם עופר ניסים היה שם

אבל וואלה לך לאילת נראה כמה תהנה שם פחחחח
YoraY
quote:
Originally posted by DjChook
הבעיה היא לא עם הליינאפ אלא זה שכתוב על המסיבה הזאת בענק..

מ-ס-י-ב-ת כ-ס-ף

טוב שלא הביאו את היהודים ונינט ככה בשביל לדחוף גם ילדות ונערים מתבגרים...

מה הקשר בין דיגוויד, חסיד הפרוג והאוס,
לבין עופר ניסים, ניו יורקי, לבין YAHEL, טראנס
לבין ALIEN PROJECT פסיכודאלי

שכולם מנגנים אלקטורני ? וואו, מדהים..

אגב, מבחינת ליין אף אחד לאחד, אני מאד אוהב את ALIEN PROJECT ואת עופר ניסים (ואלה, אחרי שראיתי כמה אנרגיות יוצאות ממנו במצעד האהבה ואיך הקהל מתרגש, זה שווה את זה.. למרות שהוא הומו. בקטע הזה אני מסכים עם שחר).

אבל שוב עד אילת? איפה אני אשתין בדרך?!

אני חייב להעיר לך על זה....

ומסריח אותי שאתם לא חושבים צעד אחד מעבר ל"למה פה זה לא כמו אירופה"

תחשוב שניה ואל תהיה תמים............ איך תחושב לעזאזל שאפשר לשכנע אלפים לרדת לאילת.

שים לב הליין אפ משלב:

דיגוויד - אנשים שבאים לשמוע מוזיקה איכותית וכל הסצנה האיכותית
עופר - כל הצעירים, המושפעים, הכוסיות, וכולם בקיצור
סקאזי יהל - למרות שזה פול ערסים אבל אין דבר כזה בישראל מסיבה בלי פסי טראנס.... אין זה תפור על ישראליים זה חלק מהתרבות וכמובן מושך מאות מעריצים

אז מההההה מההההההה........ תבין כבר אתה וכולם....... פה זה לא אמריקה אין פה ביליון איש ולא תוכלו לעשות מסיבה כזאת גדולה בלי שמות כאלה...

העיקר להתלונן יאאללה אתם הורגים אותי......

כן אני רוצה לראות איך המסיבה הזאת הייתה נראת אם הליין אפ היה

gabriel and dresden
markus schulz
marcel woods
ronski speed

(חלום! חלום!!!.... נו תגידו)

חלום שלא יתגשם בשנים הקרובות למה למסיבה כזאת באילת ירדו במיוחד אולי 1000 איש בלחץ ועוד אני חושב שאני מגזים לטובה וגם כן לא כל אחד מהם ירד בגלל השמות האלה אלה בגלל שהם יודעים שיש באילת משו גדול (500 מהם=אנשים שבאו במיוחד
מחו"ל כדי לראות את זה)ד

העיקר איייייייכס....... כל היום תלונות........

תגיד לי חן איפה הטקט איפה...... מה זה מסיבת כסף למה מה נראה לך אנשים עושים מסיבה בגודל כזה בשביל מה? - בשביל לצאת בלי כסף? תחשוב שמזיז להם בכלל מתרבות מוזיקה אלקטרונית ומליין איכותי? (תאמת שגם אבל זה ממש מועדפות שניה) - מה בשביל מה אנשים עובדים בחיים........

כנסו שניה לראש של אחד שמארגן את זה............... כן........ אוקי... יש לנו מסיבה בפאקינג אילת צריך לשכנע 10000 איש לרדת
מסיבה איכותית? פחחחחחחחחחחחחחחחח מי יבוא למסיבה כזאת

אז עכשיו תגיד לי.... "בסדדר...... אבל שיעשו מסיבה איכותיתתתתת ולא חייב לצאת עם ג'ובות בכיס".....
אז תבין שכאן בארץ זה או לעשות את זה ולעשות את זה כמו שצריך או לעשות את זה ולצאת מעפנים עם מסיבה שלא יצאה כמו שתיכננו מופסדים מכסף

תסלחו לי חברה וכמה שאני אוהב אותכם אבל רוב האנשים פה מתפנקים בטירוף על הפקות שמצליחות פה
ועד שלא תהיה פה מסיבה שתכלול את ארמין ואת הליין אפ למעלה אתם לא תרגעו ולא תפרגנו בשקל

ואל תגידו לי עכשיו "אבל תראההההה מביאים לפה אמניםםם "מייק" "פול וואן דייק" ואנחנו לא מתלוננים והכל יפה אז על מה אתה מדבר לעזאזל.........

אז אני מדבר על תסתכלו שניה אחת בראש קצת יותר ממוסחר... קצת יותר ששואף להצליח במדינה שאלקטרוניקה זה רק סראזי ועופר...... ואז תבינו למה מערבבים כל כך הרבה סיגנונות
ואז תבינו למה עופר ניסים עדיין מצליח
ואז תבינו מה זה לכבד במקום להתלונן כל היום

גם לי קשה לעכל את העובדה שאין פה תרבות קלאב טראנס אבל אני מתמודד עם זה ולא רק בוכה ומתלונן כל היום......

מה אני אגיד לכם עינשעעעעעעעאאאאאאאאלללללללללההההההההההההה שנגיע למצב עם ליין אפ כמו למעלה סלמטק???????

זהו

יאללה ויכוח :whip:
Glenn-Holmes
טוב אני לא בא כאן לקטול או משהו כל אחד וטעמו הוא אבל אני כמעט מגחך בקולי קולות כשאני קורא שעופר ניסים מעניין יותר מדיגוויד...
או שהוא די גיי יותר טוב ממנו או משלא רשמת שם שחר...
דיגוויד הוא אחד מהטובים בעולם לא רק בתחומו
נתן סט משעמם?
אז אתה לא אוהב תסגנון כנראה זה משיש לי להגיד לך
חבל אבל הבעיה שחלך זה שאתה לא יכול ולא מצליח להבין שיש כאלה שכן אוהבים את זה
אתה אשכרה כמו אותם אנשים שיוצאים רק למסיבות אמ טי וי ושומעים רק משהרדיו מנגן להם
כמעט כמו זומבים
אתה לא יכול לחשוף אנים כאלה למשהו חדש בלי הרדיו
והם תמיד יקטלו את משאתה שומע כי זה כל כך שונה

אז אתה כמוהם בנושא של הקטילה
אתה לא אוהב אז אתה לא מאמין שאפשר לאהוב את זה ולא מבין מה מרקיד בזה

אז תבין יש אנשים שיכולים לרקוד מזה
זה הכל
אין פה ויכוח מעבר לזה כי בסוףך אתה חושב שהוא משעמם אותך ואתץ זה אני לא ישנה ואני חושב שאני יעשה הכל כדי שהפםעם אני יראה אותו אפילו אם זה רק 3 שעות באילת - ואני ירקוד עד שאני ייפול מהרגליים/ייגמר הסט שלו

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel