|
|
| Glenn-Holmes |
טוב אז עם כל הכבוד לאיומי הסרק שלי בעזיבה
ובעיקר בגלל שהם צצו בגלל תוכנית רדיו מטופשת שלי (סתם בא לי לקטול את עצמי היום) החלטתי להתמקד בדברים החשובים באמת
לעמוד במילה שלי בתחום חשוב אחקר שבו הבטחתי משהו
והתחום הזה הוא יצירת טרדים שנוגעים בסיבה שאנחנו פה - מוזיקה אלקטרונית
אז במיוחד בשביל צח אבל ממש לא רק בשבילו מגיע הטרד הזה
כמו כולכם גם אני כרגע לא יוכל לכתוב הרבה כי אני צריך לכתוב בטח הודעה ארוכה...עכשיו בא לי פשוט לראות מה הבחירות של האנשים פה - מאוד רצוי ומומלץ בחירות מנומקות |
|
|
| YoraY |
הממ שאלה קשה עבורי בכל מקרה בחרתי ב
M.I.D.O.R
אני יודע שהוא לא מהיוצרים שיגרמו לי לבכות מהתרגשות בגלל ליריקה של סיפור אהבה אבל מבחינה מוזיקאלית אני יודע שכשאני עומד לשמוע קטע שלו זה בדוק קטע טוב עם דגש על מלודיה שתדבר אלי.. |
|
|
| gErver |
nikola gala, trentemoller בתוקפתנו
בעבר מעריץ נלהב של קוסמיק גייט :p
שיוציאו כבר משהו חדש
..שיזכיר קצצצצת את מה שהם עשו פעם |
|
|
| -AP- |
קשה לי להחליט, כי יש הרבה יוצרים מצויינים. אני חייב להגיד שבעבר יצירות של ferry corsten
היו היצירות שהייתי בוחר, אבל בשנה האחרונה אני חייב לציין את hydroid.
כמעט כל טראק שלו (שלא בשיתוף עם נינו סנטיאגו) הוא בדיוק טראק שמדבר אליי. מלודיות מדהימות, גימור מושלם, ובחירת צלילים נהדרת. הרמוניה מוזיקלית. אני חייב לציין לטובה את הטראק incurved. |
|
|
| Segev |
בתור די גי אותי הכי מרגש ארמין מאז שהכרתי את התוכנית שלו הוא לא מפסיק לרגש אותי עם טראק או שניים חדשים כל תוכנית שפשוט עושים לי תשבוע
אני מחכה ליום חמישי כל שבועה כל איזה ילד חרמן שמחכה לזיון הראשון שלו :eyespop: :eyespop: :eyespop: :eyespop: :eyespop: :eyespop: |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|