return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 [4] 5 
הדי ג'יי / יוצר שהכי מרגש אותכם כיום ובעבר

Glenn-Holmes
וייבר ממש אהבתי את משכתבת לגבי טיאסטו אבל אני חושב שנקודה שאני לא מסכים איתה במה שאמרת (אם הייתי מסכים לא הייתי מתקלט) היא שכל משהדיגיים החדשים עושים זה לנגן מוזיקה
זה משטיאסטו הוכיח לך
אז אני יכול להסכים שטיאסטו הוכיח שכל משצריך כדי להצליח זה לנגן מוזיקה
אבל לא תהיה בינינו הסכמה על דברים אחרים

בכל אופן הצד שלי בדיון

מן הסתם די גיי...מרקוס שולץ הוא ולא אחר
הסטים שלו כיום נשמעים אפילו בשלים יותר מבעבר הסגנון שלו הוא ייחודי והוא החזיר לקדמת הבמה את הפרוגרסיב והמציא מחדש את הפרוגרסיב טראנס
הסאונד של ההפקות שלו ושל רוב הקטעים שהוא מנגן הוא פשוט מהפנט
אני כבר מזמן מכור

עוד די גיים
לאחרונה גון דיגוויד והרנאן קאטאניו
קאטאניו בדיוק כמו שולץ הוא די גיי של אווירה אטמוספרית בסטים שלו
הולך על קו יותר האוסי ומשלב מגוון סגנונות אך לא בורח מהאווירה שאותה הוא מטפח במהלך הסט - לאוהבי שולץ למרות שמדבור כאן בסגנון טיפה שונה אני ממליץ בחום רב לנסות ולהקשיב לסט של קאטאניו

דיגוויד

יש דברים שאני מתחרט עליהם בחיים
החשיפה הסופר מאוחרת שלי לפרוג היא בהחלט אחד מהם (מצד שני אולי לא הייתי נדהם מהסאונד השולצי שהגיח לחיי ב-2003 כמו שנדהמתי ממנו בפועל אם זה היה קורה...)
דיגוויד לא מתיימר כמו שולץ וקאטאניו לדוגמא ליצור אווירה אטמוספרית
הוא יגרום לכם להתאהב בסט שלו בצורה שונה ולא פחות מהשניים הקודמים
דיגוויד של היום משלב מינון מדויק של אלקטרו ברמות שאינן מזיקות לבריאות שלי ביחד עם לא יותר מדי מינימל והרבה פרוגרסיב
משמייחד את דיגוויד חוץ ממעברים מעולים לטעמי היא העובדה שאחרי סט של דיגוויד התחושה שאני יוצא עימה היא של רצון עז להתחיל לשמוע מינימל ואלקטרו - הוא פשוט גורם לך להתאהב בסאונדים שהוא זורק במהלך הסט במינונים מדויקים - וזו השיטה האלטרנטיבית שלו לסחוף את הקהל - עבורי זה עובד כמו שעון שוויצרי מדרום אנגליה
מומלץ מאוד הסט של דיגוויד מתחילת השנה מפאבריק
תודה לצח על הלינק שהוא נתן לי לעוד סט מהפנט של הבחור

לגבי יוצרים יש כרגע 2 שנמצאים אצלי בטופ וכמו שוייבר אמר אפשר להוסיף עוד כמה לרשימה המכובדת

gabriel & dresden - אז אני דווקא כן יודע מה מייחד אותם
הם מגשימים את החזון שלי לגבי התפתחות המוזיקה האלקטרונית
שילוב של רעיונות מסגנונות שונים
הקטעים שלהם משלבים מגוון רעיונות בולטים מסגנונות כמו פרוגרסיב טראנס ופרוגרסיב האוס כמו גם אלקטרו טק ואף קטעים עם קמצוץ של מינימל וקמצוץ של פאנקי (שאף אחד לא יגיד לי עכשיו מאיפה המצאתי תשטות שהם יוצרים מינימל ופאנקי...רק אמרתי שהם משתמשים ברעיונות שנפוצים בסגנונות הללו לקטעים מסוימים שלהם)
כל זה ביחד עם רמת הפקה גבוהה ביותר והרבה כשרון עריכה מביא אותם מ-2003 כבר להיות טופ פרודיוסרים עבורי...הם גם כמעט ולא נתקעים על סאונדים...לא זכור לי סאונד מסוים שלהם שהם חרשו עליו...יוצרים שיצרו כמות קטנה בהרבה של קטעים מהם "נשרפו" בגלל קבעון מחשבתי בעוד הם המשיכו תמיד הלאה - רף הציפיות שלי מהם רק הולך ועולה לגבהים אימתניים והם ממשיכים להפתיע ולא להפיל את הרף!

אריק פריידז

מה כבר אפשר להגיד אחרי להיט ענק כמו קול און מי הציפיה היתה שההצלחה תסנוור אותו ונתקל בעוד 5 קול און מי שינסו לשחזר את אותה הצלחה ואחרי זה בכל מיני נסיונות אבודים שלו להמציא את עצמו מחדש

אז כל זה לא קרה אריק פריידז הגיח ב-2004 בסערה לסצנת ההאוס אבל משמדהים יותר הוא שהוא הגיח במטרה להשאר שם והוא מוכיח כבר במשך שנתיים שהוא הגיע עם כל הכלים כדי להצליח בכך
cirez d
pryda
הם שתי הפרויקטים שלו שהאי פי שלהם לא מפסיקים להחטף ברמות היסטריות ברחבי אירופה והעולם
הוא נהנה כמו גבריאל ודרזדן ממוח עשיר ברעיונות וכשרון בלתי נלאה שעוזר לו להביא אותם לאוזנינו
פאנקי אלקטרו השפעות של טק האוס ומינימל סביב כל
אלה בעיקר נע כיוון המחשבה שלו בשנה-שנתיים האחרונות וזה עובד נפלא
Viber
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
וייבר ממש אהבתי את משכתבת לגבי טיאסטו אבל אני חושב שנקודה שאני לא מסכים איתה במה שאמרת (אם הייתי מסכים לא הייתי מתקלט) היא שכל משהדיגיים החדשים עושים זה לנגן מוזיקה
זה משטיאסטו הוכיח לך
אז אני יכול להסכים שטיאסטו הוכיח שכל משצריך כדי להצליח זה לנגן מוזיקה
אבל לא תהיה בינינו הסכמה על דברים אחרים

בכל אופן הצד שלי בדיון

מן הסתם די גיי...מרקוס שולץ הוא ולא אחר
הסטים שלו כיום נשמעים אפילו בשלים יותר מבעבר הסגנון שלו הוא ייחודי והוא החזיר לקדמת הבמה את הפרוגרסיב והמציא מחדש את הפרוגרסיב טראנס
הסאונד של ההפקות שלו ושל רוב הקטעים שהוא מנגן הוא פשוט מהפנט
אני כבר מזמן מכור

תישמע ברור שיש תקליטנים שלא רק מנגנים מוזיקה אבל כשמיסתכלים על זה בצורה של מישהו מחוץ לסצנה נגיד רואים שהקו הוא דק מאוד,אני לא רואה הרבה תקליטני פרוגרסיב אפילו שמבינים את המשמעות של זרימה וחזרה שיוצרת את התגובה במוח לטראנס\האוס כמו שאוקנפולד הבין,שמעתי אותו מדבר על הבנייה של הסטים שלו פעם והוא דיבר במונחים של הרמוניית תווים,בנייה וכו" כך שהוא מרגיש שהוא יכול לשלוט בקהל,ובנוסף אני לא רואה הרבה תקליטנים שעושים את האקסטרה מייל במאמץ כמו שאוקנפולד עשה בתחילת דרכו - ג"יימס זאבילה הוא היחיד היום כניראה.
יש לי כבוד שניבנה למרקוס שולץ וליכולת שלו ליצור אווירה - גם כתקליטן וגם כמפיק אבל העובדה שהוא מנגן במחשב\פרו טולס או מה שלא יהיה מורידה מערכו כתקליטן,מה לעשות אני שמרן...
:D

אני מסכים איתך לגבי גבריאל ודרסדן,הייתי שמח לראות אבל יותר טראקים מהפכניים כמו הרמיקס של
ATTENTION DEFCIT
לJUST ANOTHER DAY
של ארמין.
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Viber
תישמע ברור שיש תקליטנים שלא רק מנגנים מוזיקה אבל כשמיסתכלים על זה בצורה של מישהו מחוץ לסצנה נגיד רואים שהקו הוא דק מאוד,אני לא רואה הרבה תקליטני פרוגרסיב אפילו שמבינים את המשמעות של זרימה וחזרה שיוצרת את התגובה במוח לטראנס\האוס כמו שאוקנפולד הבין,שמעתי אותו מדבר על הבנייה של הסטים שלו פעם והוא דיבר במונחים של הרמוניית תווים,בנייה וכו" כך שהוא מרגיש שהוא יכול לשלוט בקהל,ובנוסף אני לא רואה הרבה תקליטנים שעושים את האקסטרה מייל במאמץ כמו שאוקנפולד עשה בתחילת דרכו - ג"יימס זאבילה הוא היחיד היום כניראה.
יש לי כבוד שניבנה למרקוס שולץ וליכולת שלו ליצור אווירה - גם כתקליטן וגם כמפיק אבל העובדה שהוא מנגן במחשב\פרו טולס או מה שלא יהיה מורידה מערכו כתקליטן,מה לעשות אני שמרן...
:D

אני מסכים איתך לגבי גבריאל ודרסדן,הייתי שמח לראות אבל יותר טראקים מהפכניים כמו הרמיקס של
ATTENTION DEFCIT
לJUST ANOTHER DAY
של ארמין.

זה yet another day
ושבוע הבא יוצא בלייבל של מרקוס שולץ קטע שלהם שנוצר עוד ב-2003 והוא קטע מדהים דרל אגב זה רק דייב דרזדן ועוד מישהו ההרכב הזה...

בכל אופן מרקוס מתקלט עם קומפקטים כיום
תוכנה הוא משתמש רק ליצירת בוטלגים ואדיטים
התקלוט שלו הוא עדיין חי עם קומפקטים לא לטעות בזה
גם לי קצת כואב שהוא כבר לא נוגע בתקליטים אבל זה עדיין לא תקלוט עם תוכנה
ובקשר לשמרנות סט של סאשה בימינו אלה יוציא אותך מהשמרנות הזו כנראה...אני גם שמרן אבל אני לא אדיש לדברים שנשמעים מעולה
Viber
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
זה yet another day
ושבוע הבא יוצא בלייבל של מרקוס שולץ קטע שלהם שנוצר עוד ב-2003 והוא קטע מדהים דרל אגב זה רק דייב דרזדן ועוד מישהו ההרכב הזה...

בכל אופן מרקוס מתקלט עם קומפקטים כיום
תוכנה הוא משתמש רק ליצירת בוטלגים ואדיטים
התקלוט שלו הוא עדיין חי עם קומפקטים לא לטעות בזה
גם לי קצת כואב שהוא כבר לא נוגע בתקליטים אבל זה עדיין לא תקלוט עם תוכנה
ובקשר לשמרנות סט של סאשה בימינו אלה יוציא אותך מהשמרנות הזו כנראה...אני גם שמרן אבל אני לא אדיש לדברים שנשמעים מעולה

ידעתי כל מה שאמרת בפיסקה הראשונה אבל למרות זאת אני חושב שהטראק הזה מספיק קרוב ליכולות של דרזדן גם עם גבריאל.

אני שמח לשמוע שמרקוס נישאר לפחות טיפה עם השיטות הישנות.
אני לא מאמין שסט של סאשה ישנה את דעתי אבל אני ינסה מתישהו בכל זאת...
skelz
מבחינתי..
Steve Helstrip

כל הפקה שהפיק ו 5 שנים האחרונות
יצירת אומנות
Santa Cruz - מלאא רגש
הרימיקסים של הטריל שיקרס..
מלאים רגש
הבן אדם מלך ברגש

ו.. ארמין
Yet Another Day
אחד הפייבוריטים בקטע של רגש
מדגיש כאב ו.. מלאאא מלאא רגש
גם הרימיקס ל as the rush comes
אדיר

וכמובן.. Rank 1
צמרמורות :]

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel