return to tranceaddict
Pages: 1 [2] 3 4 5 
הדי ג'יי / יוצר שהכי מרגש אותכם כיום ובעבר

KrazyDJs
Habersham
זה יוצר שכל קטע שלו, אולי לא מרגש מבחינה של להעביר צמרמורת, אבל הוא מופק בטוב טעם, ובאיכות שאין הרבה יוצרים שמתקרבים אליה לדעתי...
yaman
הדי ג'יי שהכי ריגש אותי בעבר היה בכלל יואן חילן...
לא זוכר מתי בדיוק שמעתי עליו או משהו כזה אבל פשוט תפסתי ממנו די ג'יי מצוין

לאחר שנה ככה הכרתי את ארמין..... ממש בתחילת 2003 וכמובן את התכנית רדיו שלו שאני לא מפסיק לשמוע

רמת מיקס שלדעתי אין די ג'יי שמגיע לרמה כזאת
evolverx
ללא ספק הדי ג'יי שאני הכי אוהב והכי השפיע עליי ועיצב את טעמי המוסיקלי הוא האחד והיחיד :ANDY MOOR!!!!

וההסבר לכך הוא שגם העיבודים שלט לטרקים הם פשוט מדהימים,הבייס ליין שלו מטריף את החושים,הוא משלב את הווקאלים בצורנ מושלמת ויש לו את הנגיעות הרכות של כל מיני צלילים מעורריי שלווה,בגדול אני חושב שאין שני לא מבחנת יצירה!!

מבחינת יכולת מיקסוס ובחירת טרקים ובניית סט,מרקוס שולץ הוא האיש החזק בעולם ואני אראה אותו חי בטראנס אנרג'י ואתם לא!!!!!!
Hydroid
quote:
Originally posted by evolverx
ללא ספק הדי ג'יי שאני הכי אוהב והכי השפיע עליי ועיצב את טעמי המוסיקלי הוא האחד והיחיד :ANDY MOOR!!!!

וההסבר לכך הוא שגם העיבודים שלט לטרקים הם פשוט מדהימים,הבייס ליין שלו מטריף את החושים,הוא משלב את הווקאלים בצורנ מושלמת ויש לו את הנגיעות הרכות של כל מיני צלילים מעורריי שלווה,בגדול אני חושב שאין שני לא מבחנת יצירה!!

מבחינת יכולת מיקסוס ובחירת טרקים ובניית סט,מרקוס שולץ הוא האיש החזק בעולם ואני אראה אותו חי בטראנס אנרג'י ואתם לא!!!!!!

חח למה תאומר סתם גם אני יראה אותו :tongue2 :tongue2
omergunr
גמאני פעם תפסתי מיהון חילן..
פעם קיבלתי צמרמורות מ
RANK 1
COSMIC GATE
A&B

עכשיו אין דברים שעושים לי צמרמורת :<<<
אבל אני משתדל לא לפספס אף תוכנית של אמרין ומרקוס..
;)

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel