return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 
mp3 חוקי

coby
חיפשתי באינטרנט ומצאתי כמה אתרים גדולים שמוכרים אמ פי 3 בצורה חוקית, רציתי לשאול אם אולי מישהו מכיר אתרים שמתעדכנים יותר בסגנון האלקטרוני..
אהם אילן אהם

אין לי מה להזמין תקליטים כי אין לי פטיפון בינתיים.. אז לכל השאר במצבי בטוח יש פתרון

רוב האתרים כמו נאפסטר מתמקדים במוסיקה מהאמ טי וי.. צריך למצוא אחד איכותי

אני בינתיים ימשיך לחפש אם אני ימצא משהו אני ירשום פה

משומה אף פעם לא חשבתי עלזה עד עכשיו :conf:
KrazyDJs
beatport
audiojelly
coby
וואי חזק תודה אחי

אתה קונה ?
KrazyDJs
quote:
Originally posted by coby
וואי חזק תודה אחי

אתה קונה ?

בכיף...זה אתרים נפוצים, יש עוד כמה אבל אלו המרכזיים אני חושב..
אני מאמין שאילן יוכל לעזור לך יותר...

ולא אני לא קונה...לא מוריד גם יותר מידי אז המצפון שלי נקי :p
Glenn-Holmes
טוב אני חושב שלא נותרה לי הרבה עבודה אחרי ששתי האתרים הבולטים בתחום צוינו כאן ע"י אליאור
ובכל זאת אם אתה מחפש דברים שהם לא טראנס אך עדיין במסגרת שלל הסגנונות האחרים באלקטרוני (בעיקר האוס) תנסה את
http://www.djmag.com/download.php

האתר מוכר כ
djdownloads ובחצי שנה אחרונה אולי קצת יותר הם חתמו על שיתוף פעולה עם די גיי מאג המגזין הידוע

www.juno.co.uk
www.chemical-records.co.uk

טוב לא בנימה אופטימית מדי עבור אוהבי תקליטים כמוני השיקו שתי האתרים הבריטיים הגדולים והמוכרים ביותר לאחרונה בתחום קניית התקליטים/דיסקים את שירות קניית האמ פי שלושים שלהם
בכמיקל השירות כבר פעיל לגבי גונו לא בדקתי לאחרונה בכל אופן זה יקרה בקרוב אם זה עדיין לא קרה

www.anjunabeats.com/shop

החנות של הלייבל הבריטי המלודי בין הבולטים בתחומו בעולם מכילה גם אמ פי שלושים של כמעט כל הקטעים שיצאו בלייבל הזה מתחילת דרכו - שווה לבדוק לייבלים אהובים נוספים מאחר ושירותי הורדות בתשלום נכנסו לאחרונה חזק מאוד לכל לייבל שמנסה להיות עדכני ולזהות את הלך הרוח הכלל עולמי בסצינה כיום

www.edmdigital.com

אתר קטן יחסית שמציע מבחר בעיקר מזאנר הפרוגרסיב האוס - דבר מעניין שאני מליץ עליו הוא לבדוק את משנקרא שם
"independent artists"
קטעים שלא חתומים בלייבל כלשהו מוצעים שם למכירה ואפשר למצוא שם גם דברים שווים - הסאמפלים באתר נוחים יחסית - 3 דקות סאמפל

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel