return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 
מחאה על מינוי המוד החדש

YuVaL
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
תראו לפני שהטרד הזה מגיע לממדים עצומים של 6-7 עמודים (אם לא יותר) שיש בהם ויכוח שאף אחד מהצדדים לא מקבל את הצד השני ומתבצר בעמדתו אולי עדיף שננסה לעשות שביתת נשק קלה

יובל אתה המוד הזמני עד סוף שנת 2005 (או מוקדם מכך לפי החלטתך ולפי משתסגור עם חן)
אם בתאריך 1 לינואר 2006 אתה עדיין בתפקידך נעלה את הנושא הזה שוב ונדון עליו ברצינות מתוך מטרה לפתור אותו

כל משמסכים להצעת הפשרה שיציין זאת כאן (במיוחד יובל ומוש) ובואו נחזור לשאר הדיונים המעניינים יותר והמעניינים פחות בפורום הזה

לילה טוב

+1
bekol ram
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
תראו לפני שהטרד הזה מגיע לממדים עצומים של 6-7 עמודים (אם לא יותר) שיש בהם ויכוח שאף אחד מהצדדים לא מקבל את הצד השני ומתבצר בעמדתו אולי עדיף שננסה לעשות שביתת נשק קלה

יובל אתה המוד הזמני עד סוף שנת 2005 (או מוקדם מכך לפי החלטתך ולפי משתסגור עם חן)
אם בתאריך 1 לינואר 2006 אתה עדיין בתפקידך נעלה את הנושא הזה שוב ונדון עליו ברצינות מתוך מטרה לפתור אותו

כל משמסכים להצעת הפשרה שיציין זאת כאן (במיוחד יובל ומוש) ובואו נחזור לשאר הדיונים המעניינים יותר והמעניינים פחות בפורום הזה

לילה טוב

עדיף מכות

סתתתתתתתם +1
Shahar
מסכים להצעה של יגאל

בכל מקרה כמו שכבר אמרתי
מוש לדעתי אתה לא יכול להיות מוד
כי אם אתה תריב עם מישו אתה תסגור לו תטרד
ומוד טוב זה מוד שישאיר את הטרד פתוח ויפסיק לריב או ימשיך לריב
אבל להשאיר את הטרד כי דמוקטריה זה דמוקטריה
m0sh
לא ביקשתי שתגידו אם אני צריך או יכול להיות מוד או לא...
זה לא הנושא
אין סיבה שיהיה שינוי מוד בזמן הקרוב
ככה אני חושב לפחות
ולא ידעתי שאתם יודעים מה שאני יעשה...אני מתכנת ! אבל לא מכונה ! :P
Shahar
מסכים עם מוש
לא צריך מוד אחר
לא צריך עוד מוד
תכלס יובל סתם נדחפת שם

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel