|
|
| m0sh |
אוקי אז רבים מכם לא יודעים
אבל יובל ,המוד החדש מונה בדרכים מאד לא מקובלות עם ניצול "קשרים".יצא לי לדבר איתו על זה ועל זכותי למחות ורציתי לשתף אותכם בנושא זה
יש פה אנשים שמנסים לתרום ונאמנים לפורום הזה - וזה כולל את שחר (למרות שאנחנו רבים בסופו של דבר אנחנו פה בגלל סיבה מסוימת ולעולם לא אמרתי שאני לא מכבד אותך,פשוט הדעות שלך יכולת לשגי) ולכן אני חושב שמן הראוי שאתם תגידו מה אתם חושבים.
אז בוא נתחיל שמוד אחד מספיק לפורום הזה וגם המוד נבחר בהסכמה...אם זה בחירות או הסכמה הדדית...
אני אישית חושב שזאת די חוצפה מה שיובל עשה...ואני לא אומר שהוא לא יעשה עבודה טובה כי אני בטוח שהוא יהיה טוב והוא כבר עשה את זה בעבר,אני פשוט חושב שזה לא פייר שהוא פשוט ברגע הפך להיות פה מוד - בלי קשר בעצם אלינו
נכון קיבלתי הסברים שזה זמני מסוואמפר אבל זמני יכול להיות הרבה מאד זמן ... ואיך שדברים זזים הזמני הזה יהיה ארוך מאד.
אני בסך הכל מנסה לגייס דעה שלכם על מה שאתם חושבים
המחאה שלי לא מספיקה ואם גם אתם חושבים שזה לא היה תקין
הנה בשביל זה פתחתי את הט'רד הזה
יובל אמרתי לך את זה כבר,וגם אם זה היה אני או אילן אז היו צריכים למחאות
אולי אנחנו עולם קפיטליסטי אבל יש גבול
ואני לא יגיד גם את מה שסוואמפר אמר לי שהיה ממש לא תקין לעומת מה שאמרת לי...
אז בקיצור אם מישהו מרגיש זה לא בסדר כמוני וכמו חן ואני חושב שגם אילן יסכים איתי
הוא מוזמן להביע את דעתו...
תודה ויאללה הגיע הזמן לדפוק את הראש! |
|
|
| Dj Alex (ISR) |
זה יעשה לך טוב אם אתה תוכל לערוך ולנעול הודעות של מישו?
לי לא..
לא ממש משנה לי מי המוד פה..
המטרה היחידה של מוד, לפי דעתי כמובן, היא לשמור על השפה והספאם פה, לא יותר מזה.
אני רואה את המוד כשומר פורום.. פשוט כמשמעותו.
כל השאלות לגבי טראנס ודברים כאלה אנחנו יכולים לעזור אחד לשני ולא חסר פה אנשים שמבינים..
לא נראה לי כל כך עקרוני מי מנהל פה..
אלא אם כן מפריעה לך העובדה שהוא נבחר בלי בחירות או בדרך דמוקרטית..
זה כבר נושא אחר., אבל שוב.. לא ממש משנה לי אישית מה המנהל פה. |
|
|
| YuVaL |
וואי מוש... אני לא מאמין שלקחת את זה כ"כ רחוק..
סוואמפר מינה אותי למוד כדי לעזור לחן.. תשמע.. עבודה של מוד היא לא כ"כ גדולה, לסגור פה טרד של נראה.. קצת לעשות סדר שיהיה יפה.. זה לא כזה ביג דיל מוש.. אני חושב שלקחת את זה ממש ממש קשה.. אני חושב שאתה בסה"כ רוצה את "הסטטוס" הזה של המוד כדי שיכירו בך כמוד.. וזה ממש טיפשי..
סוואמפר גם אמר לי, שהוא בד"כ לא ממנה שני מודים לפורום של אזור כלשהו, ושזה יהיה מקרה חריג.. אני לא מבין למה אתה מנפח את זה לפרופורציות כאלה, אמרתי לך שלא היה פה שום "ניצול קשרים" כמו שאתה קורא לזה.. והסברתי לך כבר באיי סיי איך זה היה..
אני לא חושב שלטרד הזה יש טעם בכלל... |
|
|
| Flotser |
מוש תחשוב על יובל כמו על פרס
ברגע שיש בעיות בהנהגה של מפלגת העבודה, ישר נותנים לפרס להיות יו"ר זמני וככה הרוב נשארים מרוצים
יובל אתה כמו פרס
:p |
|
|
| Sm0keMachine |
| quote: | Originally posted by Flotser
מוש תחשוב על יובל כמו על פרס
ברגע שיש בעיות בהנהגה של מפלגת העבודה, ישר נותנים לפרס להיות יו"ר זמני וככה הרוב נשארים מרוצים
יובל אתה כמו פרס
:p |
המממ זאת הייתה אמורה להיות מחמאה? :conf: |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|