return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 
הרכב טראנס חדש Cyclic C נה לקרוא

S-DLC
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
סלח לי אבל מוחי המעוות עדיין לא מצליח לראות תהגיון בלקנות זכות לנגן בקטע שהושג בדרך לא חוקית

נשמע לי כמו לשלם על הזכות לגנוב...

אין עדיין מצדכם שום הבהרה לפחות על עמדת הבסיס הזו של החוקיות שלכם

Origin
חכות למשיח? אם זה משעושה לך טוב אז תחכה למשיח
אני יודע מה אני לא מציע - לתלות תקוות בחבורת אנשים שהמנטליות הבסיסית שלהם לא יכולה לשנות דבר

dvj
תגיד משתגיד ח'ברה לא חוקיים הם לא התקווה של הסצינה שלנו
אתה רוצה להשלות את עצמך זו כבר בעיה פרטית שלך
ולגבי מצב הדי גיים שמנגנים בארץ הוא בהחלט לא מזהיר...כשאנשים כאן פושעים בדברים הרבה יותר גדולים אתה מצפה שבעלי מועדונים שחלקם חיים את הקומבינה ביום יום באמת יקפידו שדי גיים שינגנו אצלם לא יהיו "תקליטני אינטרנט" ?

מה זאת אומרת תקליטני אינטרנט??

גם הדי ג'ייס הכי גדולים בעולם לא החליטו יום אחד שהם רוצים להיות די ג'יים ויישר התקבלו לקרים או להפקה דומה. כל אחד מתחיל מאיפשהוא, אחד בוחר לעשות מסיבות פרטיות עד שדרך קומנינה של חבר שמכיר חבר מגיע למועדון והאחר בוחר בדרך של להפיץ את הידע המוזיקלי שלו לקהילה, לא משנה עם זה אינטרנט, רדיו או טלווזיה כדי לקבל קצת קהל שיזרום אחריו למועדון (שאליו הוא גם יתקבל בדרך שמישהוא באמת שמע מה יש לו להציע והיה מוכן לנסות את זה לייב)

אז כן יש לנו אתר, ולא צריך להיות מפורסם כדי לבנות אתר, וכן האתר עדיין לא מפוצץ בתארכים של הופעות בכל רחבי העולם וכן הסטים שבאתר עדיין לא באים מהופעת לייב במועדון אבל מה שכן...הם באים מהלב ולדעתי זה מה שחשוב עם המוזיקה הזאת באמת חשובה לכם.

יש לנו חזון, ואנחנו נלך בעקבותיו...ונצליח!
DjChook
quote:
Originally posted by Shahar
עד שיש טרד אחד שלא כתבתי בו אפילו פוסט אחד
גם הוא נהפך לויכוח

+1 ;)
Hydroid
אח שלי אתה לא צריך רישיון הפצה בשביל להוציא אוסף...מה שאתה עושה זה לא חוקי אתה צריך לעשות לייסנס (לקנות זכויות.) על כל קטע וקטע מכל לייבל בשביל להוציא אלבום...הייתי במקומך נזהר עם הקטע הזה
DvJ
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
סלח לי אבל מוחי המעוות עדיין לא מצליח לראות תהגיון בלקנות זכות לנגן בקטע שהושג בדרך לא חוקית

נשמע לי כמו לשלם על הזכות לגנוב...

אין עדיין מצדכם שום הבהרה לפחות על עמדת הבסיס הזו של החוקיות שלכם

Origin
חכות למשיח? אם זה משעושה לך טוב אז תחכה למשיח
אני יודע מה אני לא מציע - לתלות תקוות בחבורת אנשים שהמנטליות הבסיסית שלהם לא יכולה לשנות דבר

dvj
תגיד משתגיד ח'ברה לא חוקיים הם לא התקווה של הסצינה שלנו
אתה רוצה להשלות את עצמך זו כבר בעיה פרטית שלך
ולגבי מצב הדי גיים שמנגנים בארץ הוא בהחלט לא מזהיר...כשאנשים כאן פושעים שבדברים הרבה יותר גדולים אתה מצפה שבעלי מועדונים שחלקם חיים את הקומבינה ביום יום באמת יקפידו די גיים שינגנו אצלם לא יהיו "תקליטני אינטרנט" ?

glenn
לא מבין איפה אמרתי שהם התקווה שלנו ??
אז במה בדיוק אני משלה את עצמי??
במצב על המפיקים והדיגיים מסכים איתך כל מה שהם מחפשים זה רק כסףף וזהוי סיבה למה מורידים מהאינטרנט כי זה לא עולה וגם יותר קלל....

quote:
Originally posted by S-DLC
רשיון להפצה מעיד על תשלום תמלוגים לאומן (לפני יחדה שנמכרת)
כמוכן עם אתם לא יודעים אשפר לקבל רשיון לשידור בציבור, דבר שמאפשר לך להשמיע מוזיקה בציבל מכל מדיה שהיא לא משנה עם זה ווינל או אמ.פי3 שהורדת.

לרוב המועדונים בארץ עם לא לכולם אין רשיון כזה...כך שאפשר להגיד שגם גיטלמן מנגן שם באופן לא חוקי.

נ.ב
את הרשיון משיגים ב אקו"מ

הרשיון שאתה מדבר עליו אמרת שאין אותו ברב המועדונים
צר לי לומר לך שגטילמן זה לא מועדון??
הוא מנגן את רב החומר שלו ווינלים
או שהןא מקבל פרומואים או שקונה
והמפי3 שמנגן עליהם זה גם פרומואים וזה האומן ששלח לו אותם אז לכן זה ברשןתו של האומן אז כך שזה חוקי .......
זה באמת לא קשור איפה הדגיי מתקלט כל עוד החומר שלו חוקי אז זה לא נוגע למועדון עצמו אני לא מבין איך הגעת לזה שהמועדון צריך אישור
bekol ram
יש לי רק דבר אחד להגיד לכם

תקנו את המוסיקה

תשיגו את האישורים

ותרוצו קדימה

ההצלחה שלכם זאת ההצלחה שלנו

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel