|
|
| DvJ |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
מה בדיוק ההבדל?
אני רוצה לדעת מה יהיה ההבדל הזה
מה זה רשיון להפצה? איך אתם משיגים בדיוק דבר כזה..?
ואת משיש לו בווינאמפ בבית מאיפה הוא מוריד?
אני לא סתם שואל
אני רוצה שתסירו תמסכות התמימות שלכם ותודו שהלייבל שלכם הוא בדיחה עלובה ומגוחכת שתוביל נגדכם מהר מאוד לתביעות משפטיות
ילדים תפסיקו לשחק בנדמה לי שבא לי לפתוח לייבל
מה בדיוק עשיתם כדי שאנשים ישמעו וייחשפו למוזיקה הזו? צרבתם כמה דיסקים של קטעים שהורדתם?
נו באמת...משמצחיק אותי שיש כאלה שרוצים לעזור לכם להיראות בדיחה |
מה לעשות זה לא רק הם תירא כל המועדנים בארץ רובם זה הכל דיגיים שמנגנים על צרובים מורידים מאימיול סולסיק וכל זה ומנגנים במיסבה
אני בוקשי מכיר מישהו שמנגן על ויינלים פה ושם טל כהן מ- אף אף אף , רוברט גיטלמן ואני מבין גם למה ,סהר זנגלביץ וכו....
ממש אין הרבה כאלו
לרב הם ילדים קטנים שלא מבינים מהחיים שלהם במוזיקה ומתקלטים במסיבות הכל דרך פרוטקציות.....
אז לי אין לי מה לבוא אליכם בטענות זו תופעה בארץ אחרים יראו אתזה כדבר שהורס את המוזיקה ואחרים שהם הרב יראו אתזה כבסדר.....
הדבר היחיד ששונה אצלכם זה סגנון המוזיקה....
דבר נוסף הוא שרב הדיגיים בארץ מנגנים את אותה המוזיקה
אתה יכול ללכת למסיבה ולשמוע קטע מסיום אולי איזה 4 פעמים לרב קטעים של עופר ניסים הזה וזה קרא לי הרבה..... |
|
|
| Origin |
מה בדיוק ההבדל?
אני לא סתם שואל
אני רוצה שתסירו תמסכות התמימות שלכם ותודו שהלייבל שלכם הוא בדיחה עלובה ומגוחכת שתוביל נגדכם מהר מאוד לתביעות משפטיות
מה בדיוק עשיתם כדי שאנשים ישמעו וייחשפו למוזיקה הזו? צרבתם כמה דיסקים של קטעים שהורדתם?
? אז מה אתה מציעה לשבת ולחכות למשייח |
|
|
| S-DLC |
מה בדיוק ההבדל?
אני לא סתם שואל
רשיון להפצה מעיד על תשלום תמלוגים לאומן (לפני יחדה שנמכרת)
כמוכן עם אתם לא יודעים אשפר לקבל רשיון לשידור בציבור, דבר שמאפשר לך להשמיע מוזיקה בציבל מכל מדיה שהיא לא משנה עם זה ווינל או אמ.פי3 שהורדת.
לרוב המועדונים בארץ עם לא לכולם אין רשיון כזה...כך שאפשר להגיד שגם גיטלמן מנגן שם באופן לא חוקי.
נ.ב
את הרשיון משיגים ב אקו"מ |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by S-DLC
רשיון להפצה מעיד על תשלום תמלוגים לאומן (לפני יחדה שנמכרת)
כמוכן עם אתם לא יודעים אשפר לקבל רשיון לשידור בציבור, דבר שמאפשר לך להשמיע מוזיקה בציבל מכל מדיה שהיא לא משנה עם זה ווינל או אמ.פי3 שהורדת.
לרוב המועדונים בארץ עם לא לכולם אין רשיון כזה...כך שאפשר להגיד שגם גיטלמן מנגן שם באופן לא חוקי.
נ.ב
את הרשיון משיגים ב אקו"מ |
סלח לי אבל מוחי המעוות עדיין לא מצליח לראות תהגיון בלקנות זכות לנגן בקטע שהושג בדרך לא חוקית
נשמע לי כמו לשלם על הזכות לגנוב...
אין עדיין מצדכם שום הבהרה לפחות על עמדת הבסיס הזו של החוקיות שלכם
Origin
חכות למשיח? אם זה משעושה לך טוב אז תחכה למשיח
אני יודע מה אני לא מציע - לתלות תקוות בחבורת אנשים שהמנטליות הבסיסית שלהם לא יכולה לשנות דבר
dvj
תגיד משתגיד ח'ברה לא חוקיים הם לא התקווה של הסצינה שלנו
אתה רוצה להשלות את עצמך זו כבר בעיה פרטית שלך
ולגבי מצב הדי גיים שמנגנים בארץ הוא בהחלט לא מזהיר...כשאנשים כאן פושעים בדברים הרבה יותר גדולים אתה מצפה שבעלי מועדונים שחלקם חיים את הקומבינה ביום יום באמת יקפידו שדי גיים שינגנו אצלם לא יהיו "תקליטני אינטרנט" ? |
|
|
| Shahar |
עד שיש טרד אחד שלא כתבתי בו אפילו פוסט אחד
גם הוא נהפך לויכוח |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|