|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
מה יוצא מזה?
תסדר לי יחסי ציבור שיארגנו לי 3 שנים רצוף מקום ראשון בעולם ושנה אחרי זה מקום שני ואני מגיע לעשות בך אקט מיני נעים פעמיים בשבוע (לכל המתעניינים אני לא הומו:D ) |
פסדר יפה 3 שנים (או שזה היה שנתיים?) מקום ראשון
בשנה הראשונה רוב הקהל זה בטח הקהל שאהב אותו ב 2000-2001
בשנה השניה זה שאריות של קהל כמוני שעדיין העריצו אותו
ובשנה השלישית זה כבר האלה שאכלו את החרא של הפרסומות למרות שלדעתי היו שנתיים רק
בכל מקרה
הנה השנה השלישית או מה שזה לא יהיה
עם כל ההופעות וההישגים שלו
הוא מקום שני
מזה אומר? שאנשים הבינו שהוא לא ראוי לזה
אז הנה יחסי ציבור וגיגים
אבל דווקא בשנה עם הכי הרבה הצלחות הוא ירד מקום
כי הגיגים האלה רק הביאו לחשיפה של הרמה הנמוכה שלו
במקום שאנשים ישארו באשליה שהוא טוב הוא הלך בעולם והראה לאנשים כמה הוא לא ראוי להיות מקום ראשון חחחח |
|
|
| Viber |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
עכשיו לגביך
אני לא בקיא בנושא ואיתי בטח יוכל להגיד יותר ממני נראה לי שיש איזשהו איגוד מסוים שמפריש על השמעות במועדונים ליוצרי הקטע כסף שהם מקבלים שנתית כתגמולים (בנוסף לכסף שהם מקבלים על ההחתמה בלייבל) שוב איתי יוכל להבהיר את זה טוב יותר ובכל מקרה משאתה אומר זה לא משהו שאני יכול להתווכח עליו - אני חושב שאתה צודק לחלוטין ברעיון הזה
לא הבנתי לגבי פוש...למיטב ידיעתי והבנתי פוש זה פרויקט סולו של מייק - לא ידוע לי שזה פרויקט שלו עם יוצר נוסף וגם מעולם לא שמעתי על הופעה לייב של מייק כפוש...אם יש לך לינק כלשהו שיאשר את העניין אני ישמח לראות ולבדוק
מעולם לא ראיתי שמעתי גם על הופעה לייב של שיקיין...בארץ זה אמור לעלות הון תועפות להערכתי...ושוב להערכתי גם בחול הם בטח לא עושים יותר מדי הופעות לייב (העניין הזה נפוץ מאוד ברייבים המתקיימים ברחבי העולם ופחות כהפקה עם מספר די גיים מצומצם)
בכל מקרה הרעיון עצמו של הופעה לייב של ציקיין נשמע לי מאוד מאוד מעניין! - האלה היא...בקרב ה-לא קלאברים מי עוד זוכר את ציקיין? |
אני בטוח שהאיגוד הזה מפריש גרושים או איזה 5% עלובים ללייבלים.
בקשר לפוש כבר התווכתי איתך על זה ואפילו הראתי לך קליפ של מייק וחבריו מופיעים בטראנס אנרג'י.
אני בטוח ששמעת את ההופעה הנפוצה של שיקיין בפלדיום אני חושב שהיא אפילו הופיעה פה להורדה פעם ובנוסף ראיתי אותו ואת מרעיו מופיעים לייב באם.טי.וי איביזה99 - הם עושים בצפר לפייתלס שהם עוד דוגמא וניו-אנרג"י וראנק1 גם מצתרפים ניראה לי לרעיון הלייב אקטס,הרעיון הוא לקחת את ההתלהבות מכול עניין התקליטנים ולהעביר הכול למפיקים שהם עושים את הז'אנר הזה,די ג"אים לא צריכים להתעסק עם זה - שישארו לשחק עם הוינלי.
אם אסטרל פרוג"קשן מצליחים להופיע בכול מני חורים בעולם למה שמפיקים אחרים לא יצליחו במיוחד היום?
והעניין עם שיקיין הוא שהוא מאוד לא זקוק לכסף אז הוא לא טרח להופיע
המון המון כך שהוא לא יכל למצוא הרבה חשיפה ככה וגם יש את העניין שרוב האנשים לא אוהבים מוזיקה בכלל וכו'... |
|
|
| bekol ram |
| quote: | Originally posted by Viber
אני בטוח שהאיגוד הזה מפריש גרושים או איזה 5% עלובים ללייבלים.
בקשר לפוש כבר התווכתי איתך על זה ואפילו הראתי לך קליפ של מייק וחבריו מופיעים בטראנס אנרג'י.
אני בטוח ששמעת את ההופעה הנפוצה של שיקיין בפלדיום אני חושב שהיא אפילו הופיעה פה להורדה פעם ובנוסף ראיתי אותו ואת מרעיו מופיעים לייב באם.טי.וי איביזה99 - הם עושים בצפר לפייתלס שהם עוד דוגמא וניו-אנרג"י וראנק1 גם מצתרפים ניראה לי לרעיון הלייב אקטס,הרעיון הוא לקחת את ההתלהבות מכול עניין התקליטנים ולהעביר הכול למפיקים שהם עושים את הז'אנר הזה,די ג"אים לא צריכים להתעסק עם זה - שישארו לשחק עם הוינלי.
אם אסטרל פרוג"קשן מצליחים להופיע בכול מני חורים בעולם למה שמפיקים אחרים לא יצליחו במיוחד היום?
והעניין עם שיקיין הוא שהוא מאוד לא זקוק לכסף אז הוא לא טרח להופיע
המון המון כך שהוא לא יכל למצוא הרבה חשיפה ככה וגם יש את העניין שרוב האנשים לא אוהבים מוזיקה בכלל וכו'...
|
אני אוהב תרעיון,
אני בתור יוצר ותקליטן נודע, באיזור השכונה שלי
אוהב את שני הזרמים, תקליטן לוקח חומרים של יוצרים אחרים
ומחבר אותם לסט אחד..
יוצר שעושה הופעה חייה, ולא חסרים כאלה בארץ
מנגן תחומר שלו עם כל מני מכשירים כמו לפטופ, קלידים
לדוגמא ויולט ויז'ין שעושים ברייקביט
שני סוגים שונים של הסצינה
אין דרך או סיבה להעביר את ההתלהבות
מאחד לשני, שניהם מלהיבים סוגי קהל שונים
מסכים איתך
שאם אסטרל יכולים.. כל אחד יכול
מישהו ראה אותם ברצועה לפני שבוע שבועיים ? |
|
|
| Hydroid |
פוש זה מייק לבד.....
ובאמת משלמים קצת מהסטים האלו ליוצרים אבל זה מה יש זה כולה תמלוגים...
הבעייה בטראנס שהאפקט הפרסומי כבר לא עובד יעני אנשים צריכים להגיד טיאסטו ניגן?? ארמין ניגן? פי וי די ניגן?? קטע טוב!
הבעייה שזה כבר לא ככה כי הרמה היא בקרשים ואז כבר אי אפשר לדעת מה באמת טוב ושוב לנוסע שלנו למההההההה הטראנס בקרשים???
תקראו תהודעות הקודמות. |
|
|
| Viber |
| quote: | Originally posted by Hydroid
פוש זה מייק לבד..... |
בעיקרון כן הוא המוח מאחורי הכול והוא כותב הכול אבל אני יודע שהיו לו הופעות חיות עם עוד כמה חבר'ה והם ניגנו תעניין בלייב,תוריד את הוידאו מטראנס אנרג"י 2000 או 2001 כבר לא זוכר...
ודרך אגב אתה אחד היוצרים הכי טובים בארץ
תמשיך לעשות טראקים מעולים
:) |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|