return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 
הרכב טראנס חדש Cyclic C נה לקרוא

Dj Alex (ISR)
quote:
Originally posted by Shahar
לא מסכים איתך בכלל
ובוא אני יגיד לך למה..
טייסטו חרא נכון
ארמין לא
וקח כמה דוגמאות
אני פעם לא אהבתי אסוט
לא משך אותי..
אבל התחלתי לשמוע תסטים שלו ולראות את המעברים שהוא עושה וזה פשוט הדליק אותי..
וקח דוגמא יותר רצינית..
אני לא אוהב מגמיקסים
כל המיקסים שעושים עם תוכנות..
פשוט תמיד שנאתי את זה כי זה נראה לי דפוק ומעברים מגעילים ומשעממים..
עד ששמעתי את המיקס שהוא עשה באסוט 182 (סוף 2004) חשבתי שסתם זה הולך להיות סט רגיל
אבל כשראיתי את המעבר הראשון הבנתי שזה מגמיקס ממוחשב והמשכתי להקשיב
ופתאום ראיתי שזה יפה רצח
מיקסים מושלמים..יצרתיים..רואים שהשקיעו מחשבה ומאמץ
הוא השקיע שבועיים בזה
זה כבר מראה שהוא לא עושה סתם דברים באוויר בגלל שהשם שלו מדבר בשבילו
כל הסט היה מושקע
מעברים מיוחדים שרק הפכו את הסט ליותר סוחף ומהנה
ככה אפשר למדוד מקצועיות של דיג'יי
וראו שם שהוא ממש מקצועי ויצירתי
כי למקסס כל אחד יודע
החוכמה זה לעשות את המיקס מעניין ולדעת איך לבחור את הטראקים ולסדר אותם
וזה מה שראו שם
תהיה בטוח שאם ארמין יירד ברמה אני יודה בזה

אני מסכים עם שחר..
פעם ראשונה בטרד הזה :tongue3

גם אני פעם זלזלתי נורא באסוט.. פעם ב.. הייתי מוריד ולא מתלהב..
עד שנדלקתי.. ע"ע ASOT 170
DvJ
ארמין תותח בהעברות הוא שולט באבלטון כמו מלךך
כמו שאמרו פה תשמע תסטים שלו מ
Armin Only
ו גם תסט שלו
A State of Trance 200 xxl
תשמע תשעתים הראשונות פשוט מדהיםם....
וחכה גם לסוף השנה למגמהמיקס שלו עוד שבועיים....

בקשר לטיאסטו יש פעמים ויש פעמים
אני יכול להגיד לך שפעם ממש התלהבתי מהסטים יותר מהיום אבל שמע אתזה הסט שלו לא מזמן ב
Heineken Music Hall
אחד הסטים הטובים של השנה גם החיבורים בין הקטעים.........
bekol ram
quote:
Originally posted by DvJ
בקשר לטיאסטו יש פעמים ויש פעמים
אני יכול להגיד לך שפעם ממש התלהבתי מהסטים יותר מהיום אבל שמע אתזה הסט שלו לא מזמן ב
Heineken Music Hall
אחד הסטים הטובים של השנה גם החיבורים בין הקטעים.........

טייסטו תקליטן סופהדרך
אפילו שיש מגמה של שנאה כלפיו
הוא היה וישאר גדול.
Viber
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
תשמע כל החברה האלה הם מנהלי לייבלים ולא סתם לייבלים אלא לייבלים מצליחים - לא זגור לגבי סאשה בנושא הזה אבל בכל מקרה קטע שחתום באחד מהלייבלים הללו של השמות הגדולים יהיה קטע מתוגמל שיזכה להכנסה לא רעה של כמה מאות יורו לפחות

בכל אופן מן הסתם יש הגיון במה שאתה אומר

לא הבנת לחלוטין מה שאני אומר
אני חושב שצריך להפסיק לשלשל כסף לטיאסטו,אני לא רוצה שכמה גרושים מהסטים שלו יילכו ללייבל שלו,אני רוצה שרבע מהשכר שלו כל ערב יילך לחברות תקליטים אחרות שאת הטראקים שלהם הוא מנגן...שירימו את הלייבלים הפחות מצליחים שהם מיתפרנסים על חשבונם.
סאשה עושה איזה 200 אלף$ ללילה וכמה חיילים מישראל צריכים להחזיק את הסצנה הזאת על תרומות?

ועוד דבר:
הסצנה הזאת צריכה ללכת בכיוון יותר של לייב אקטס כמו שיקיין ופוש,אם מייק היה מופיע בארץ כתקליטן לא הייתי אפילו חושב על ללכת לזה אבל אם פוש היו מופיעים הייתי רץ לשם,זה מה שייתן יותר כבוד למפיקים וייקח את האובר-כבוד של התקליטנים,יעזור להציל את הז'אנר הזהואף יכניס אותו
יותר למיינסטרים כמו שההופעות המעפנות של אינפקטד הצליחו.
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Viber
לא הבנת לחלוטין מה שאני אומר
אני חושב שצריך להפסיק לשלשל כסף לטיאסטו,אני לא רוצה שכמה גרושים מהסטים שלו יילכו ללייבל שלו,אני רוצה שרבע מהשכר שלו כל ערב יילך לחברות תקליטים אחרות שאת הטראקים שלהם הוא מנגן...שירימו את הלייבלים הפחות מצליחים שהם מיתפרנסים על חשבונם.
סאשה עושה איזה 200 אלף$ ללילה וכמה חיילים מישראל צריכים להחזיק את הסצנה הזאת על תרומות?

ועוד דבר:
הסצנה הזאת צריכה ללכת בכיוון יותר של לייב אקטס כמו שיקיין ופוש,אם מייק היה מופיע בארץ כתקליטן לא הייתי אפילו חושב על ללכת לזה אבל אם פוש היו מופיעים הייתי רץ לשם,זה מה שייתן יותר כבוד למפיקים וייקח את האובר-כבוד של התקליטנים,יעזור להציל את הז'אנר הזהואף יכניס אותו
יותר למיינסטרים כמו שההופעות המעפנות של אינפקטד הצליחו.

לפני הכל אין לי כוח לצטט גם את שחר אבל אני רק יגיד במילה אחת שאני מסכים עם 99 אחוז משהוא אמר...

עכשיו לגביך
אני לא בקיא בנושא ואיתי בטח יוכל להגיד יותר ממני נראה לי שיש איזשהו איגוד מסוים שמפריש על השמעות במועדונים ליוצרי הקטע כסף שהם מקבלים שנתית כתגמולים (בנוסף לכסף שהם מקבלים על ההחתמה בלייבל) שוב איתי יוכל להבהיר את זה טוב יותר ובכל מקרה משאתה אומר זה לא משהו שאני יכול להתווכח עליו - אני חושב שאתה צודק לחלוטין ברעיון הזה

לא הבנתי לגבי פוש...למיטב ידיעתי והבנתי פוש זה פרויקט סולו של מייק - לא ידוע לי שזה פרויקט שלו עם יוצר נוסף וגם מעולם לא שמעתי על הופעה לייב של מייק כפוש...אם יש לך לינק כלשהו שיאשר את העניין אני ישמח לראות ולבדוק
מעולם לא ראיתי שמעתי גם על הופעה לייב של שיקיין...בארץ זה אמור לעלות הון תועפות להערכתי...ושוב להערכתי גם בחול הם בטח לא עושים יותר מדי הופעות לייב (העניין הזה נפוץ מאוד ברייבים המתקיימים ברחבי העולם ופחות כהפקה עם מספר די גיים מצומצם)
בכל מקרה הרעיון עצמו של הופעה לייב של ציקיין נשמע לי מאוד מאוד מעניין! - האלה היא...בקרב ה-לא קלאברים מי עוד זוכר את ציקיין?

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel