return to tranceaddict
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 
הרכב טראנס חדש Cyclic C נה לקרוא

yaman
שיהיה המון בהצלחה

מקווה שתעשו חיילל
OREN
שיהיה בהצלחה ברוכים הבאים לפורום
m0sh
תסלח לי אחי אבל בערך חצי מהאנשים פה כמוך מתקלטים
אני אחד מהם למרות שאני ממש בקושי עכשיו

ככה שאתה לא שונה מאף אחד פה ובטוח לא מחדש
YO-I
קודם כל בהצלחה אבל חבר'ה, אתם קצת מטעים
כשראיתי את הכותרת הייתי בטוח שמדובר ביוצרים חדשים בז'אנר אבל מה שאני מבין בעצם זה שאתם רק דיג'ייז שמנגנים טראנס
אני מסכים עם מוש, מה אתם שונים מאחרים? אני מכיר מלא כמותכם שהם יודעים לדג'ה מצויין והם מנגנים אפילו קטעים הרבה יותר חדשים ומיוחדים ממה שאתתם מנגנים

היום כל אחד יכול להיות דיג'יי עם קצת יכולת טכנית, אני תופס יותר מיוצרים כמו היידרויד ופילו וואן האשקלוני שהם יהיו הדבר הבא בסיצנת הקלאב טראנס שיצאו מישראל

אני נתתי לכם סט להורדה שבאתר אחר קיבלתי עליו אין ספור פידבקים טובים ובקושי הגבתם ולפוסט הזה יש יותר מעשר תגובות

יפה לכם
:crazy:

בהצלחה בכל מקרה
DvJ
יש מצב שאני יכול לסדר לכם במסיבת נוער +17 אבל לא בטוח... מוש צדק פה בזה שרוב הפורום פה הם דיג'יים ולא יודע למה דווקא אתם תנגנו במסיבה ולא אחרים אתם לא שונים פה מאף אחד....
ועןד סיבה היא גם לזה שלרשם על מאור לוי והיידרויד שאני מחזיק מהם נורא על היצירות שלהם ועדיף לשמוע אותם מתקלטים מעצם העובדה שהם משקעים פה יותר מכל אחד ואחד בפורם פהעל היצירות שלהם וגם יש להם כבר שם בעולם והם דור העתיד של הטראנס הישראלי ....
אבל קיצר יפה על הרעיון ומקווה שתצליחו :)

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel