|
|
| DvJ |
| quote: | Originally posted by Hydroid
צדיק אחד בסדום!
יש מבין? |
מממ.....לא ממש |
|
|
| DjChook |
בתכלס שחר אני גאה בך על ענין המדים
אני גם מסכים שחייל צריך להראות ולהתנהג עם יותר אחריות מחייל רגיל
אני יודע שכשאני עומד ברמזור אדום, וילד שוקל עם לחצות אותו, והוא מסתכל עלי ואני עליו, אז הוא אומר לעצמו שהוא לא יחצה, כי חיילים לא חוצים.. אולי זה ישמע לכם פלצני אבל אני מאמין בזה |
|
|
| Viber |
| quote: | Originally posted by DjChook
אני יודע שכשאני עומד ברמזור אדום, וילד שוקל עם לחצות אותו, והוא מסתכל עלי ואני עליו, אז הוא אומר לעצמו שהוא לא יחצה, כי חיילים לא חוצים.. אולי זה ישמע לכם פלצני אבל אני מאמין בזה |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושילד פלסטיני רואה חייל הוא בורח כי הוא יודע שיש חיילים שמשעמם להם והם יירו בו
:haha: :haha:
ולנושא עצמו אני חייב לומר שיש פה בעייתיות מבחינתי והיא שסאשה,ארמין וטיאסטו מגלגלים מאות אלפי דולרים על לנגן טראקים של אותם מפיקים,אם הסצנה כל כך ענייה והם בעצמם מפיקים כך שהם מודעים למצב הקשה האם היה הורג אותם על כול 25 אלף+ בהופעה שהם עושים לפזר איזה 4000 דולר למפיקים החרוצים שאת עמלם הם ניגנו כרגע??
זה ניראה לי המצב הטיבעי
מבחינתי התקלוט הוא אחד השטויות הכי גדולות בעסק הזה,רק הטראקים עושים את הסט היום,התקליטנים הגדולים מוכרים עוגה - היה הורג אותם לשלם לחברה של הקמח?
אני רוצה לראות את טיאסטו משלם!
:p
ובנוסף ספקיות האינטרנט בעצמן צריכות למצוא הסדר של לשלם ללייבלים ברחבי העולם שהרי בגלל האם.פי.3 העסק שלהם חי בכלל אבל זה כבר דבר יותר נירחב ומסובך.... |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by Viber
ולנושא עצמו אני חייב לומר שיש פה בעייתיות מבחינתי והיא שסאשה,ארמין וטיאסטו מגלגלים מאות אלפי דולרים על לנגן טראקים של אותם מפיקים,אם הסצנה כל כך ענייה והם בעצמם מפיקים כך שהם מודעים למצב הקשה האם היה הורג אותם על כול 25 אלף+ בהופעה שהם עושים לפזר איזה 4000 דולר למפיקים החרוצים שאת עמלם הם ניגנו כרגע??
זה ניראה לי המצב הטיבעי
מבחינתי התקלוט הוא אחד השטויות הכי גדולות בעסק הזה,רק הטראקים עושים את הסט היום,התקליטנים הגדולים מוכרים עוגה - היה הורג אותם לשלם לחברה של הקמח?
אני רוצה לראות את טיאסטו משלם!
:p |
תשמע כל החברה האלה הם מנהלי לייבלים ולא סתם לייבלים אלא לייבלים מצליחים - לא זגור לגבי סאשה בנושא הזה אבל בכל מקרה קטע שחתום באחד מהלייבלים הללו של השמות הגדולים יהיה קטע מתוגמל שיזכה להכנסה לא רעה של כמה מאות יורו לפחות
בכל אופן מן הסתם יש הגיון במה שאתה אומר |
|
|
| coby |
תגידו מעניין אותי לדעת משהו..
אני לא שומע סטים כל כך אז אין לי מושג בזה.. אבל ארמין באמת עושה משהו מיוחד בסטים שלו? . כאילו הוא עושה משהו שאף אחד אחר לא יכול לעשות
?
שמעתי פעם סט שלו, זה היה מאילת אני חושב, וזה היה נשמע כמו כל סט אחר שאפשר לשמוע ב
di.fm |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|