return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 
הרכב טראנס חדש Cyclic C נה לקרוא

bekol ram
איפה אפשר לקנות ווינלים :nervous:
אני גם רוצה להיות צדיק :happy2:

אל תגידו לי מה לעשות,
טוב לכם לעשות משהו..
תעשו חיים

פחד מובע מבעד לתוקפנות ודרך הצייתנות
אף אחד לא חייב להסכים אם אף אחד
כל עוד הדבר לא נראה בעיניו.

cyclic c אימפריה !!
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by bekol ram
איפה אפשר לקנות ווינלים :nervous:
אני גם רוצה להיות צדיק :happy2:

אל תגידו לי מה לעשות,
טוב לכם לעשות משהו..
תעשו חיים

פחד מובע מבעד לתוקפנות ודרך הצייתנות
אף אחד לא חייב להסכים אם אף אחד
כל עוד הדבר לא נראה בעיניו.

cyclic c אימפריה !!

אח שלי החומר הזה שאתה לוקח...
מאיפה משיגים? נשבע לך לא הבנתי כלוםפ מהפוסט שלך....חשבתי שיש ציניות ואז באו כמה משפטים מה זה תלושים...

שחר...עוד 10 אנשים פה ועוד 10 בפורום אחר ועוד 50 בעוד מקום...ברור שאתה כיחיד אם תקנה או לא זה לא משיפיל תסצינה...אבל כל אחד שבשלב זה או אחר יחליט שוואלה הוא רוצה לתרום לסצינה זה עוד קצת עזרה שיכולה בסוף להביא תסצינה לימים יפים יותר
אני לא משלה את עצמי שאם אני לא יקנה במשך שנה בכלל כלום זה יפיל תסצינה...אבל אם כולם לא יקנו אז כן הסצינה תיפול...
אם משהו אחד אני מסכים
זה צריך לבוא מהלב ובמקרה הזה גם הדוגמה שלך היתה במקום
(גם אם עושה רושם שאתה מתקשה להביא דוגמאות שהן לא מהצבא :p )
omergunr
פייי מחר אספת הורים.. קיבלתי 8 בתנך 27 בביולגיה..
לפחות יש השתפרות

:<:<>:<:><:><:><::><:><:><:><:><:><:><:><:><>>
Shahar
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
שחר...עוד 10 אנשים פה ועוד 10 בפורום אחר ועוד 50 בעוד מקום...ברור שאתה כיחיד אם תקנה או לא זה לא משיפיל תסצינה...אבל כל אחד שבשלב זה או אחר יחליט שוואלה הוא רוצה לתרום לסצינה זה עוד קצת עזרה שיכולה בסוף להביא תסצינה לימים יפים יותר
אני לא משלה את עצמי שאם אני לא יקנה במשך שנה בכלל כלום זה יפיל תסצינה...אבל אם כולם לא יקנו אז כן הסצינה תיפול...
אם משהו אחד אני מסכים
זה צריך לבוא מהלב ובמקרה הזה גם הדוגמה שלך היתה במקום
(גם אם עושה רושם שאתה מתקשה להביא דוגמאות שהן לא מהצבא :p )

אמרתי לך זה לא חוכמה גם ש 2000 איש יקנו את זה אם הם לא חושבים שהם עושים משהו
ושוב נחזור לצבא (נכון שכבר אמרת שהדוגמא טובה אבל אני רק מסביר).. כמו ששם ציפו מהאנשים לעשות דברים רק בשביל שהמפקדים יגידו "הנה הוא עשה..עזבו שלא אכפת לו מזה והוא עשה את זה רק כדי שאני ישתוק - אבל כתוב לי על הדף שהוא עשה..עכשיו אני רגוע" על זה אני מדבר
כל עוד בנאדם לא עושה את זה כי הוא תכלס חושב שזה מה שצריך לעשות - זה לא שווה כלום

רוצה עוד דוגמא מהצבא?
בצבא מנסים להחדיר לחיילים לראש שחייבים להיות מדוגמים
ברור לך שגם אם כשאתה יוצא מהבסיס בודקים אותך (ככה לפחות בחייל ירוק) ובאמת יהיה עליך כל מה שצריך
ברגע שאתה יוצא אתה יכול לפתוח תחולצה ולהוציא אותה מהמכנס..
אז מה המפקד עשה פה? סתם בזבז את הזמן שלו בבדיקה
אבל ברגע שזה בא ממך ואתה יודע שאתה חייל וצריך לעמוד בסטנדרטים אז אתה לא תעשה את זה! לא בגלל העונש..(כי הסיכוי שתהיה משטרה צבאית אחר הצהריים זה סיכוי ממש קטן..) אתה פשוט תעשה את זה בגלל שאתה חושב שאתה במערכת שאתה צריך להשלים עם החוקים שלה..

אני מביא דוגמאות מהצבא כי תכלס למדתי שם הרבה..אז מה אם אני עושה שכונה
אני אוהב תצבא וראיתי שם הרבה דברים שאפשר לקחת מהם דוגמא
חוץ מזה זה הדבר היחיד שאני עושה בשנה הזאת חוץ מלצאת לבלות...
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Shahar רוצה עוד דוגמא מהצבא?
בצבא מנסים להחדיר לחיילים לראש שחייבים להיות מדוגמים
ברור לך שגם אם כשאתה יוצא מהבסיס בודקים אותך (ככה לפחות בחייל ירוק) ובאמת יהיה עליך כל מה שצריך
ברגע שאתה יוצא אתה יכול לפתוח תחולצה ולהוציא אותה מהמכנס..
אז מה המפקד עשה פה? סתם בזבז את הזמן שלו בבדיקה
אבל ברגע שזה בא ממך ואתה יודע שאתה חייל וצריך לעמוד בסטנדרטים אז אתה לא תעשה את זה! לא בגלל העונש..(כי הסיכוי שתהיה משטרה צבאית אחר הצהריים זה סיכוי ממש קטן..) אתה פשוט תעשה את זה בגלל שאתה חושב שאתה במערכת שאתה צריך להשלים עם החוקים שלה..

:eyes: :eyes: :eyes: :eyes: :eyes: :eyes:

שחר אתה הולך מדוגם?! יא אללה הצבא באמת משנה אנשים

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel