return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 
הרכב טראנס חדש Cyclic C נה לקרוא

bekol ram
quote:
Originally posted by Shahar
אם הם לא יעשו את זה מהלב ויעשו את זה רק כדי לכתוב פה שהם קנו זה לא יתן לך כלום
לפחות לי במקומך זה לא היה נותן כלום
המטרה זה שאנשים יעשו את זה מתוך מחשבה שהם עושים משהו נכון
לא בשביל שהם יוכלו לבוא לפורום ולכתוב בחתימה "קניתי 2 קטעים של פרי קורסטן" ששוב המטרה היא לעשות את זה ולשמור בלב..כבר אמרתי יהללוך זרים ולא פיך

מסכים איתך.

ומבין את התסכול של אילן ואיתי
(איזה חמוד אני) :)
Glenn-Holmes
אוקיי שחר דבר ראשון אני מפסיק להעלות תנושא הזה לגבי השינוי שאני רוצה להביא במקום הזה עד שאני לא יוכל להביא לכם הוכחות שמשהו משתנה...בנתיים זה לא קרוב אבל יש לי אמונה זה מספיק בנתיים
אל תחשוב שאי אפשר לשנות זה הכל...

דבר שני - אני חושב שאיתי רשם לך כבר מספיק טוב איזה סיבה צריכה להיות לך לתמוך בסצינה אם אתה לא מאמין באמ פי תקנה דיסקים חוקיים מפעם לפעם למרות שנכון זה יותר יקר...ואני לא ייכנס לך לכיס יכול להיות שעכשיו בתור חייל זה בעייתי

לגבי בהתחלה כתבתי כאן שקניתי לא כדי להשוויץ
כי אשכרה התלהבתי מזה
יודע מה? עד היום אני מתלהב מזה..אני משתף תאנשים שאני יודע ששמחים לשמוע ולא תאנשים שיבואו לי בתלונות שאני משוויץ רק כי זה משנראה להם
DvJ
quote:
Originally posted by Shahar
לא דברתי על קטעים שלך ספציפים
אמרתי שלך זה חשוב שיקנו כי זה הקריירה שלך וסבבה מסכים איתך
אבל מה שעצבן אותי אצל יגאל זה שהוא דאג כל פעם להזכיר שהוא קונה תחומר אפילו שכולם כבר יודעים וזה כבר נהיה ילדותי

ולא התכוונתי מצחיק מהבחינה הזאת
התכוונתי בקטע אירוני
כמו שתלך לישיבה לשכנע אנשים לנסוע בשבת

אם כבר לקנות משהו אז רק תקליט
ושיהיה לי פטיפון אני יקנה
אבל לבוא ולקנות אמפי3 בזמן שיש לי את זה זה ראסמי דפוק
יעני רק בשביל להגיד "קניתי איזה גבר אני" ? מה יצא לך מה 10 אנשים שיקנו פה 2 קבצים בחודש?
מה יצא לך אם הם יעשו את זה בלי להאמין בזה?
אני לא אחד שילך לקנות את זה רק כדי לכתוב פה בגדול "קניתי אמפי3 תגידו שאני גבר

מה שיצא מזה זה שאתה לא הורס תסצינה מכניס כסף ללייבל ועוזר לפיתוח המוזיקה האלקטרונית.......
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by DvJ
מה שיצא מזה זה שאתה לא הורס תסצינה מכניס כסף ללייבל ועוזר לפיתוח המוזיקה האלקטרונית.......

תזהר שחר עוד יטען עכשיו שהשתלטתי על המחשב שלך רק כדי לכתוב עוד פעם אחת כדי שכולם יראו שאני קונה תמוזיקה שלי
Hydroid
quote:
Originally posted by DvJ

צדיק אחד בסדום!

יש מבין?

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel