return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 
הרכב טראנס חדש Cyclic C נה לקרוא

Hydroid
ממש לא מזיז לי אם תקנה חומר שלי או לא תאמין לי זה לא מה שאני מנסה לשכנע אני אומר תאוהב תמוזיקה? תקנה למה? כי אתה (כמו עוד הרבה אחרים) הורס תסצנה!

לא מאמין בווינילים?? בכיף אחי יש כאלה שככה יש כאלה שככה אז פשוט קתנה אמ פי 3! ה6 שקל האלו לא יהרגו אותך שניים שלוש קטעים פחות לאפה בשמש....

זה מה שאני אומר! ואתה עוד אומר שהמוד שלו הוא לידר של קבוצת שחרור וזה נראה לך סבבה?? נראה לך מצחיק???

תאמת אחרי היציאה הזאת אם לא היית חבר הייתי אומר לך כמה דברים אבל נעזוב את זה....

מה שאני יודע זה שאנשים יורקים על הסצנה בפנים והיא נהרסת על הזין שלי אל תקנו בחיים שלכם קטע של היידרויד תעשו חרם אבל חלאססססססססססססססססססססססססססססססססססס פעם פעמיים בחודש לקנות כמה אמ פי 3 זה לא מזיק בכלללללל!
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Shahar

אבל מה שמעצבן אותי זה שמאז שהוא קנה את הדיסק הראשון שלו הוא כל הזמן מנפנף עם זה

טוב יאללה נמאס לי
תעבור בכל הפורום הזה מאז חודש אחרי שקניתי תוייניל הראשון ועד השבוע הזה ותראה שאתה מבלבל תמוח
לא הזכרתי את זה לא בכל פוסט שני ולא בכל יום שלישי
לא רוצה לרדת לרמות מגוחכות של לבקש מאנשים פה לגבות את משאני אומר כי גם אתה יודע שאתה סתם מגזים כדי לגרום לי להראות מגוחך
קשה לך לקבל תעובדה שיש מישהו שלא מרוויח כסף מהמוזיקה ועדיין מוכן להלחם על המטרות האלה
אז שחר זו הבעיה שלך שאתה לא מבין אותי וחושב שהכל זה כדי שכולם ידעו שאני קונה תמוזיקה
תגיד לי אם כולם כבר יודעים את זה
למה שאני ימשיך לנפנף בזה? התאוריה שלך לגבי פשוט מגוחכת
Dj Alex (ISR)
quote:
Originally posted by Hydroid
ממש לא מזיז לי אם תקנה חומר שלי או לא תאמין לי זה לא מה שאני מנסה חלאססססססססססססססססססססססססססססססססססס פעם פעמיים בחודש לקנות כמה אמ פי 3 זה לא מזיק בכלללללל!

צודק בהחלט..
בוא נגיד ככה שאני מרוויח בחודש בערך 1000 שקל(במקרה הטוב)..
הרוב הולך לרישיון אבל כל חודש אני שם בצד לפחות 60 שקל לקנות טראקים.
bekol ram
quote:
מה שאני יודע זה שאנשים יורקים על הסצנה בפנים והיא נהרסת על הזין שלי אל תקנו בחיים שלכם קטע של היידרויד תעשו חרם אבל חלאססססססססססססססססססססססססססססססססססס פעם פעמיים בחודש לקנות כמה אמ פי 3 זה לא מזיק בכלללללל!

חרם על היידרויד :whip: :tongue3

לא מזיזים קירות שנכנסים בהם בכוח
ככה או ככה
אנחנו פיסה מזערית בסצנה

יש לי פול הערכה למוסיקה שלך
ובלי קשר אתה עושה רושם של בחור טוב
בקיצור חבל על האנרגיה
זה לא הפתרון..
Shahar
quote:
ממש לא מזיז לי אם תקנה חומר שלי או לא תאמין לי זה לא מה שאני מנסה לשכנע אני אומר תאוהב תמוזיקה? תקנה למה? כי אתה (כמו עוד הרבה אחרים) הורס תסצנה!

לא מאמין בווינילים?? בכיף אחי יש כאלה שככה יש כאלה שככה אז פשוט קתנה אמ פי 3! ה6 שקל האלו לא יהרגו אותך שניים שלוש קטעים פחות לאפה בשמש....

זה מה שאני אומר! ואתה עוד אומר שהמוד שלו הוא לידר של קבוצת שחרור וזה נראה לך סבבה?? נראה לך מצחיק???

תאמת אחרי היציאה הזאת אם לא היית חבר הייתי אומר לך כמה דברים אבל נעזוב את זה....

לא דברתי על קטעים שלך ספציפים
אמרתי שלך זה חשוב שיקנו כי זה הקריירה שלך וסבבה מסכים איתך
אבל מה שעצבן אותי אצל יגאל זה שהוא דאג כל פעם להזכיר שהוא קונה תחומר אפילו שכולם כבר יודעים וזה כבר נהיה ילדותי

ולא התכוונתי מצחיק מהבחינה הזאת
התכוונתי בקטע אירוני
כמו שתלך לישיבה לשכנע אנשים לנסוע בשבת

אם כבר לקנות משהו אז רק תקליט
ושיהיה לי פטיפון אני יקנה
אבל לבוא ולקנות אמפי3 בזמן שיש לי את זה זה ראסמי דפוק
יעני רק בשביל להגיד "קניתי איזה גבר אני" ? מה יצא לך מה 10 אנשים שיקנו פה 2 קבצים בחודש?
מה יצא לך אם הם יעשו את זה בלי להאמין בזה?
אני לא אחד שילך לקנות את זה רק כדי לכתוב פה בגדול "קניתי אמפי3 תגידו שאני גבר

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
טוב יאללה נמאס לי
תעבור בכל הפורום הזה מאז חודש אחרי שקניתי תוייניל הראשון ועד השבוע הזה ותראה שאתה מבלבל תמוח
לא הזכרתי את זה לא בכל פוסט שני ולא בכל יום שלישי
לא רוצה לרדת לרמות מגוחכות של לבקש מאנשים פה לגבות את משאני אומר כי גם אתה יודע שאתה סתם מגזים כדי לגרום לי להראות מגוחך
קשה לך לקבל תעובדה שיש מישהו שלא מרוויח כסף מהמוזיקה ועדיין מוכן להלחם על המטרות האלה
אז שחר זו הבעיה שלך שאתה לא מבין אותי וחושב שהכל זה כדי שכולם ידעו שאני קונה תמוזיקה
תגיד לי אם כולם כבר יודעים את זה
למה שאני ימשיך לנפנף בזה? התאוריה שלך לגבי פשוט מגוחכת

נכון אולי לא כל שני ושלישי
אבל עובדה שזה בולט
ואין לי סיבה לנסות לגרום לך להראות מגוחך

ולמה קשה לי לקבל תעובדה הזאת? אני ואתה באותו צד שנינו רוצים שהסצינה תתפתח ושנינו אוהבים את אותה מוזיקה

אבל כשאני רואה אותך בא ומתווכח על דברים שלא תוכל להזיז זה פשוט מעצבן
יש לך 9234890324839048 נושאים שתוכל להתווכח עליהם אבל חרשנו אותם מספיק ובגלל זה לא חוזרים אליהם
אז למה לחזור לנושא הזה כל פעם בידיעה שלא נשנה כלום?
זה מה שגורם לי לחשוב שאתה עושה אתזה רק כדי לנפנף בזה
כתבו פה כבר שלא אני ולא אתה נשנה כלום
אז למה? סתם בשביל להגיד "תראו אני מנסה" ? הרי אם אתה מציאותי אתה יודע שלא תשנה כלום

גם אם תצליח לשכנע פה 2-3 אנשים
אם הם לא יעשו את זה מהלב ויעשו את זה רק כדי לכתוב פה שהם קנו זה לא יתן לך כלום
לפחות לי במקומך זה לא היה נותן כלום
המטרה זה שאנשים יעשו את זה מתוך מחשבה שהם עושים משהו נכון
לא בשביל שהם יוכלו לבוא לפורום ולכתוב בחתימה "קניתי 2 קטעים של פרי קורסטן" ששוב המטרה היא לעשות את זה ולשמור בלב..כבר אמרתי יהללוך זרים ולא פיך
אם אני קונה קבצים חוקיים אני יכול להתגאות בזה אבל מפה ועד לעשות מזה רעש יש דרך ארוכה..

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel