|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
לדעתך ובדרך כלל רק לדעתך זה שווה ויכוח
מכל זה אני מסכים איתך רק במילה אחת
"פה"
צודק...אבל להגיד שלא יצא מזה כלום? חכה חכה כמה חודשים....תאמין לי שיצאו כמה דברים
לפעמים אני שואל את עצמי אולי אני יתווכח עם הקיר שלידי...גם הוא לא יבין אותי אבל לפחות הוא לא יתעקש להתווכח סתם
מה אתה לא מבין בזה שלייבלים שכבר תקופה ארוכה רואים ירידות במכירות של תקליטים כבר מדברים בינם לבין עצמם על סגירת הבאסטה של התקליטים ומעבר לדיגיטלי? מה דווקא להתווכח? גם עכשיו אתה חייב להראות שאתה מבין ואני ילד בן 12?
על מה אתה מדבר?
אווו אז בוא אני יבהיר שוב כי כנראה שאתה מתעקש לא להבין
לא אני פתחתי את הטרד הזה
זה ראש של ילד בן 12?
בוא אני יגיד לך מה זה ראש של ילד בן 12 אבל באמת
לקבוע שפותחים טרד אחד לתוכנית
ואז יבוא ילד בן 12 חסר הבנה ויפתח כל תוכנית טרד כי הוא בן 12 שחושב שהוא/האורחים שלו הם כוכבים שראויים לטרד משל עצמם
אהה ורק שתדע באותו נושא אם אני ירצה שכולם ידעו משהו אני ישתמש בשיטה שלך...יפתח טרד חדש כמובן...אני באמת שוקל לעשות את זה עכשיו כשאני חושב על זה
ואני לא אוהב שאנשים עושים משהו לא יפה ומנפנפים בו
נשמע לי יותר גרוע אבל שיהיה...
אני מכיר מספיק אנשים שיגידו את אותו הדבר עליך... |
לא כל דבר שווה ויכוח לדעתי
ראית שלא נכנסתי לטרד הזה כי ראיתי שהוא אפילו לא שווה תמאמץ שלי
ואם אתה כל כך מסכים שלא תשכנע פה אף אחד אז למה אתה ממשיך? תלך לשכנע אנשים בפורומים אחרים
ושוב זה שלייבלים רואים ירידות זה משהו אחד אבל זה לא אומר שבשנה הקרובה (עזוב שאתה דברת על עוד כמה שנים ולא על עוד שנה אחת)
בשנה הקרובה יכולים להיות הרבה שינויים בלי קשר לתחום המכירות יכולים להתפתח הרבה דברים כמו אתרים לקניית אמפי3 או אולי ייתפתח פורמט חדש שיפריע להם או אולי יחשבו על משהו שיעזור ללייבלים
אז למה לנסות לחזות מה יקרה עוד שנה?! שלא לדבר על זה שאתה בכלל באת וסיפרת לנו מה יקרה עוד כמה שנים
וזה לא משנה שלא אתה פתח תטרד
אתה מגיב בו וממשיך להגיב בו ולהתווכח בו זה לא משנה מי פתח אותו בכלל כי מי שפתח אותו לא נראה לי התכוון להגיע פה לחיזיון של כמה שנים קדימה
וזה שאני פותח טרד לתוכנית שלי זה משהו אחר מה קשור ראש של ילד בן 12? תגיד שאנלא מקשיב לחוקים אבל מה קשר ילד בן 12!?
שאני אומר ילד בן 12 זה שאני רואה מישהו בן 22 שכמו ילד קטן הולך וכל טרד מספר שהוא קונה מוזיקה חוקית
ותדע לך שלעשות משהו טוב ולנפנף בו זה יותר גרוע מלעשות משהו רע לנפנף בו ואני יגיד לך למה
כי אם עשית משהו טוב זה כי אתה מחפש צדק ולהיות חוקי במקרה שלך נכון?
אם אתה בנאדם כל כך הדוק ומנומס ואידיולוג שלא יפגע בפרנסה של היוצרים אז אתה גם מספיק צנוע כדי לעעשות את זה בשקט |
|
|
| coby |
| quote: | Originally posted by Hydroid
כל הזמן אתם אומרים הטראנס של פעם יותר טוב אתם יודעים למה??? כי קנו פעם! כי פם לייבל לא היה מחתים כל דבר הוא היה מחתים רק דברים ממש טובים שהוא היה יודע שהוא מוכר אבל היום לייבל בשביל להחזיק את עצמו חייב לשחרר ברצף רליסים כי הוא חייב כסף מידי והוא גם ככה מקבל סכומים קטנים בגלל זה הסף ירד! אני לא מבין איך אנשים יכולים להיות כל כך עיוורים תהרגו אותי פשוט לא מבין. |
+++++++++1 |
|
|
| bekol ram |
| quote: | Originally posted by Hydroid
מה אתה מדבר בכלל בתאכלס אחי תשמע קטע שעשו לו ריפ במועדון תראה איך הוא נשמע.....נתחיל מזה שרוב הריפים הם חרא אחד גדול ככה שאני לא יכול להבין איך אתה ואמר שזה נשמע לך טוב אנערף אולי לי ולך יש אוזן אחרת אבל תסמוך עליי זה נשמע זווווווווווווווווווווווווועה!
דרך אגב תקליטן מהחממה הוא בכלל לא תקליטן אבל לא משנה....
ועוד דבר אני כל הזמן ציינת שאני תומך בזה שיהיה אמ פי 3 לא תמוך בקטע של להוריד ולנגן מצדי תוריד תהנה בבית ואחרי זה תקנה שיהיה לך כסף....אלו גם המילים של ארמין אבל שזה מתחיל להפוך לעסק שחור זה כבר מגעיל!
ושחר תקשיב אני יודע שאתה מתעצבן כי אתה מנגן לא חוקי והכל....אבל אחי כן.! אפשר! לחזות מה יהיה! כי זה כבר קורה!
מאז שכל החרא הזה התחיל המכירות ירדו ברמות!
לייבלים פושטים רגל! לייבלים לא משלמים ליוצרים! לייבלים עצומים הורידו את רמת הפרומושן והעבודה שלהם בגלל כסף תיודע את זה???
לייבלים שהוציאו לך תקטעים שאתה כל כך אוהב
Chicane - Saltwater
וכל אלו שהיו להיטים פעם! אלו הלייבלים שאתה! הורס....
חבל שלא שמעת מה מייק (פוש) אמר.....הוא היה מעיף לך תראש עכשיו והוא גם בעל לייבל הוא יודע מה הוא מדבר.
אני יודע שזה נוח מהנקודה שלכם להגיד על הזין שלי תקליטים מה הוא מזיין תמוח כן זה נוח אבל ברגע שתבינו שזה באמת פוגע אנשים באמת פוגע זה כבר יהיה מאוחר מידי.
כל הזמן אתם אומרים הטראנס של פעם יותר טוב אתם יודעים למה??? כי קנו פעם! כי פם לייבל לא היה מחתים כל דבר הוא היה מחתים רק דברים ממש טובים שהוא היה יודע שהוא מוכר אבל היום לייבל בשביל להחזיק את עצמו חייב לשחרר ברצף רליסים כי הוא חייב כסף מידי והוא גם ככה מקבל סכומים קטנים בגלל זה הסף ירד! אני לא מבין איך אנשים יכולים להיות כל כך עיוורים תהרגו אותי פשוט לא מבין.
|
בכל מה שקשור לאיכות של מוסיקה מקבוצות שיחרור וריפים שונים
האיכות פוגעת ביצירה,
רק שקונים את אותו הקטע, והפורמט לא חשוב.. ועושים השוואה מבינים
תהבדל העצום!!
אבל בין זה לבין קניית ווינילים
יש מרחק לא קטן..
למה שיקנו ווינילים בישראל,לוויניל יש כלכך הרבה חסרונות
בינהם איכות סאונד ירודה, אורך חיים קצר
ומה עוד.. זה פשוט גדול, אם אתה מחזיק תקליטיה רצינית
ומתקלט במקומות שונים, אתה נסחב עם משקל רציני
שלא לדבר על הגודל של הקייסים
+ נזק לאיכות הסביבה, פלסטיק אחרי הכל
אני מבין את הגישה שלך ושל אילן
אבל אי אפשר להילחם בקירות
ביזבוז אנרגיה מיותר
מה גם שהשוק הישראלי של קניית ווינלים אף פעם
לא תמך בלייבלים ובסצינה
אולי בקטנה..
עידן המחשבים שינה את העולם
ודברים לא יחזרו להיות כמו שהם היו
אני אומר
אהבת אומנות של מישהו
תשקיע כסף, ככה אתה מקדם את אותו אומן
לייבלים, לקלאברים לא איכפת מהם
זה עסק אחרי הכל. |
|
|
| bekol ram |
ודבר אחרון :D
איתי
לך תעשה מה שאתה עושה הכי טוב
אני כבר מת לשמוע את הטראקים החדשים שלך
ח.ח
על ההפקות |
|
|
| epsilon1 |
איך לעזאזל אתם מבדילים באיכות, אני קונה מלא טראקים בפורמט אמפי3, ניסיתי להשוות אותם עם איזה סידי ריפ והאיכות נשמעת אותו דבר בדיוק.
רק בוייניל ריפ יש הבדלים (כל מיני חריקות כאלה של המחט) |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|