return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 
הרכב טראנס חדש Cyclic C נה לקרוא

Shahar
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
אוקיי נתחיל מזה שלא אני פתחתי תטרד הזה

מממ אנחנו עוד נראה לגבי זה
אתם עוד תשמעו בנושא ויותר מהר מהצפוי
בנתיים תשארו במתח

למעשה אני שמח רק אם אתה יכול לכתוב אחד כזה באנגלית גם בשביל אלה שלא דוברי עברית אני יודה לך מאוד

כל פוסט שני?
מאוד מעניין...אני חותר לזה ברגע שיש כאן מישהו שחותר לדה-לגיטימציה של שימוש חוקי במוזיקה - בקשר למילה הלועזית שהשתמשתי בה...סתם בא לי להרגיש חכם אני לא באמת כזה
לאחרונה נמאס לך מהמון דברים כל פעם שתכתוב על משהו אחד שנמאס לך גם אני יכתוב על משהו אחד שנמאס לי
אז כבר כתבתי שנמאס לי מדי גיים לא חוקיים מה עכשיו? נמאס לי מהעובדה שאתה מצליח על כל נושא כאן להגרר לויכוח ולא משנה עם מי
זה אולי הטרד היחיד בפורום שהויכוח בו לא התחיל ממך וממש לא היית מעורב בו (עד עכשיו)

פעם..זה היה ממש בהתחלה כשרק התחלתי לקנות והיתה לי אמונה מסוימת בדרך הזו
המצב לא השתנה
האמונה אותה האמונה אני רק לא מנסה להשחיל את זה כשאין לזה קשר
אבל צר לי נושא שחופף באופן ישיר לתחום הזה לא ישאיר אותי בשקט
מצטער
תאמין לי שטופיק שידבר על פריחת השושנים והורדים בשדות הארץ אני לא ירשום פוסט שזה הכל בגלל שהתחלתי לקנות מוזיקה...
:rolleyes:

לא..אני רק מתבסס על הערכות של מנהלי לייבלים די גיים ויוצרים בכירים יותר וביכירם פחות בסצינה
אני בטוח שלא צריך להקשיב להם כי הם לא מבינים בזה כלום ולא מודעים למה שקורה נכון? או שחשבת שבה לי לשחק אותה בתקופת התנ"ך כשאני נביא הזעם? בדיוק כמוך בטרד המכוניות הבאתי כאן דיעה שהיא דיעה שאני מסכים איתה אבל האנשים שמעיריכים שזה מה שיקרה יודעים 1001 דברים שאני לא יודע ולכן הם רואים שזה כנראה משיקרה

נכון אני מתווכח על דברים ששווים ויכוח
וכשאתה טוחן תנושא הזה שגם ככה לא יצא מזה כלום זה מעצבן אחושרמוטה
אתה לא תשכנע פה אף אחד לקנות קבצים במקום להוריד
ולא אתה ולא בעליי ליבלים לא יכולים לדעת מה יקרה עוד שנה
תראה כמה דברים קרו השנה בתחומים שיש בהם המון אנשים שמבינים והם לא ציפו להם
ובקצב שעולם ההיטק מתפתח אין אף אחד שיכול לדעת מה הדבר הבא שימציאו ואיך הוא ישפיע לטוב או לרע
אז לא אתה ולא אף אחד מהסצינה יכול לדעת או לחזות את זה
אז טרדים כאלה מיותרים איך שלא תסתכל עליהם
יש להם רק מטרה אחת מצידך
להראות לאנשים שאתה קונה אמפי3
וזה ראש של ילד בן 12 מה אני יגיד לך
אמרתי כבר שאני לא אוהב שאנשים עושים משהו יפה ומנפנפים בו
יהללוך זרים ולא פיך
חבל שאתה משחק אותה הבנאדם הכי חכם ובוגר פה ודווקא אתה זה שאיכשהו כבר פעם שלישית השבוע מצליח לגרום לי לחשוב שאתה ילד קטן
bekol ram
cyclic c

הרכב אלוף!!

:D
YoraY
quote:
Originally posted by bekol ram
cyclic c

הרכב אלוף!!

:D

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:))))

דבר אחד לאיתי ודבר אחר לאילן..

איתי - האיכות אחלה... גם ריפ מויניל וגם מ
CDR
נשמעים פצצה... במקרים נדירים אני מצליח לשמוע שהטראק הוקלט מגעיל
כך שאני וכנראה עוד 99% מהאנשים ממש לא אכפת להם מהעובדה הזאת...

ואילן..... יגאל... מה שלא יהיה..
משו אחד אתה ואיתי חייבים להבין... בלי
MP3
אף אחד פה לא היה בכלל חושב על טראנס
אף אחד לא היה מכיר פה שום יוצר-טייסטו ארמין פרי... זה הכל...
כולם היו שומעים פה רק פסיכודאלי
לקנות? - מה אתם לא מבינים שכאן זה לא כמו חו"ל... המוזיקה הזאת לא נמצאת בכל מסיבה ובהרבה חורים - גם לא מיבאים אותה לארץ ולעולם הביאו אותה...

אני מסכים איתכם שתקליטן שעושה כסף מהעבודה שלו ומנגן טראקים שיצאו בוינילים חייב לקנות...
אני מדבר על תקליטנים שזו העבודה שלהם. במועדונים איכותיים וכאלה..
לא תקליטנים בחממה שמנגנים שירים של לסגו...

ומה לעשות אין הרבה תקליטנים כאלה בארץ שמנגנים במקומות איכותיים מוזיקה איכותית - ואם יש אז הם קונים מקורי....

מה אתם מצפים עכשיו שתקליטנים צעירים מהחממה וכאלה ילכו יקנו ת
CDM
AS THE RUSH COMES?
מטופש... :\

אבל זה עצוב אם יש אנשים בעולם שמנגנים רק מוזיקה איכותית כמקצוע שעושים ממנו כסף והם משתמשים ב
MP3...

אני חושב שאם אנשים היו הגיוניים הם פשוט היו מגיעים למסקנה "אוקי אני רוצה להתחיל לתקלט" ואחרי שהם התמקצעו בתחום בעזרת
MP3
ויתחילו להשתמש ב
MP3
כמה שנקרא
TRY BEFORE YOU BUY..

אם זה מה שיקרא... לפחות בישראל תהיי מגמת עליה בקניית מקורי בקרב תקליטנים.....
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Shahar
נכון אני מתווכח על דברים ששווים ויכוח

לדעתך ובדרך כלל רק לדעתך זה שווה ויכוח

quote:
וכשאתה טוחן תנושא הזה שגם ככה לא יצא מזה כלום זה מעצבן אחושרמוטה
אתה לא תשכנע פה אף אחד לקנות קבצים במקום להוריד

מכל זה אני מסכים איתך רק במילה אחת
"פה"
צודק...אבל להגיד שלא יצא מזה כלום? חכה חכה כמה חודשים....תאמין לי שיצאו כמה דברים

quote:
ולא אתה ולא בעליי ליבלים לא יכולים לדעת מה יקרה עוד שנה

לפעמים אני שואל את עצמי אולי אני יתווכח עם הקיר שלידי...גם הוא לא יבין אותי אבל לפחות הוא לא יתעקש להתווכח סתם
מה אתה לא מבין בזה שלייבלים שכבר תקופה ארוכה רואים ירידות במכירות של תקליטים כבר מדברים בינם לבין עצמם על סגירת הבאסטה של התקליטים ומעבר לדיגיטלי? מה דווקא להתווכח? גם עכשיו אתה חייב להראות שאתה מבין ואני ילד בן 12?

quote:
תראה כמה דברים קרו השנה בתחומים שיש בהם המון אנשים שמבינים והם לא ציפו להם

על מה אתה מדבר?

quote:
אז טרדים כאלה מיותרים איך שלא תסתכל עליהם
יש להם רק מטרה אחת מצידך
להראות לאנשים שאתה קונה אמפי3
וזה ראש של ילד בן 12 מה אני יגיד לך

אווו אז בוא אני יבהיר שוב כי כנראה שאתה מתעקש לא להבין
לא אני פתחתי את הטרד הזה

זה ראש של ילד בן 12?
בוא אני יגיד לך מה זה ראש של ילד בן 12 אבל באמת

לקבוע שפותחים טרד אחד לתוכנית
ואז יבוא ילד בן 12 חסר הבנה ויפתח כל תוכנית טרד כי הוא בן 12 שחושב שהוא/האורחים שלו הם כוכבים שראויים לטרד משל עצמם

אהה ורק שתדע באותו נושא אם אני ירצה שכולם ידעו משהו אני ישתמש בשיטה שלך...יפתח טרד חדש כמובן...אני באמת שוקל לעשות את זה עכשיו כשאני חושב על זה

quote:
אמרתי כבר שאני לא אוהב שאנשים עושים משהו יפה ומנפנפים בו
יהללוך זרים ולא פיך

ואני לא אוהב שאנשים עושים משהו לא יפה ומנפנפים בו
נשמע לי יותר גרוע אבל שיהיה...

quote:
חבל שאתה משחק אותה הבנאדם הכי חכם ובוגר פה ודווקא אתה זה שאיכשהו כבר פעם שלישית השבוע מצליח לגרום לי לחשוב שאתה ילד קטן

אני מכיר מספיק אנשים שיגידו את אותו הדבר עליך...
Hydroid
quote:
Originally posted by YoraY
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:))))

דבר אחד לאיתי ודבר אחר לאילן..

איתי - האיכות אחלה... גם ריפ מויניל וגם מ
CDR
נשמעים פצצה... במקרים נדירים אני מצליח לשמוע שהטראק הוקלט מגעיל
כך שאני וכנראה עוד 99% מהאנשים ממש לא אכפת להם מהעובדה הזאת...

ואילן..... יגאל... מה שלא יהיה..
משו אחד אתה ואיתי חייבים להבין... בלי
MP3
אף אחד פה לא היה בכלל חושב על טראנס
אף אחד לא היה מכיר פה שום יוצר-טייסטו ארמין פרי... זה הכל...
כולם היו שומעים פה רק פסיכודאלי
לקנות? - מה אתם לא מבינים שכאן זה לא כמו חו"ל... המוזיקה הזאת לא נמצאת בכל מסיבה ובהרבה חורים - גם לא מיבאים אותה לארץ ולעולם הביאו אותה...

אני מסכים איתכם שתקליטן שעושה כסף מהעבודה שלו ומנגן טראקים שיצאו בוינילים חייב לקנות...
אני מדבר על תקליטנים שזו העבודה שלהם. במועדונים איכותיים וכאלה..
לא תקליטנים בחממה שמנגנים שירים של לסגו...

ומה לעשות אין הרבה תקליטנים כאלה בארץ שמנגנים במקומות איכותיים מוזיקה איכותית - ואם יש אז הם קונים מקורי....

מה אתם מצפים עכשיו שתקליטנים צעירים מהחממה וכאלה ילכו יקנו ת
CDM
AS THE RUSH COMES?
מטופש... :\

אבל זה עצוב אם יש אנשים בעולם שמנגנים רק מוזיקה איכותית כמקצוע שעושים ממנו כסף והם משתמשים ב
MP3...

אני חושב שאם אנשים היו הגיוניים הם פשוט היו מגיעים למסקנה "אוקי אני רוצה להתחיל לתקלט" ואחרי שהם התמקצעו בתחום בעזרת
MP3
ויתחילו להשתמש ב
MP3
כמה שנקרא
TRY BEFORE YOU BUY..

אם זה מה שיקרא... לפחות בישראל תהיי מגמת עליה בקניית מקורי בקרב תקליטנים.....

מה אתה מדבר בכלל בתאכלס אחי תשמע קטע שעשו לו ריפ במועדון תראה איך הוא נשמע.....נתחיל מזה שרוב הריפים הם חרא אחד גדול ככה שאני לא יכול להבין איך אתה ואמר שזה נשמע לך טוב אנערף אולי לי ולך יש אוזן אחרת אבל תסמוך עליי זה נשמע זווווווווווווווווווווווווועה!

דרך אגב תקליטן מהחממה הוא בכלל לא תקליטן אבל לא משנה....
ועוד דבר אני כל הזמן ציינת שאני תומך בזה שיהיה אמ פי 3 לא תמוך בקטע של להוריד ולנגן מצדי תוריד תהנה בבית ואחרי זה תקנה שיהיה לך כסף....אלו גם המילים של ארמין אבל שזה מתחיל להפוך לעסק שחור זה כבר מגעיל!

ושחר תקשיב אני יודע שאתה מתעצבן כי אתה מנגן לא חוקי והכל....אבל אחי כן.! אפשר! לחזות מה יהיה! כי זה כבר קורה!

מאז שכל החרא הזה התחיל המכירות ירדו ברמות!
לייבלים פושטים רגל! לייבלים לא משלמים ליוצרים! לייבלים עצומים הורידו את רמת הפרומושן והעבודה שלהם בגלל כסף תיודע את זה???

לייבלים שהוציאו לך תקטעים שאתה כל כך אוהב

Chicane - Saltwater

וכל אלו שהיו להיטים פעם! אלו הלייבלים שאתה! הורס....

חבל שלא שמעת מה מייק (פוש) אמר.....הוא היה מעיף לך תראש עכשיו והוא גם בעל לייבל הוא יודע מה הוא מדבר.

אני יודע שזה נוח מהנקודה שלכם להגיד על הזין שלי תקליטים מה הוא מזיין תמוח כן זה נוח אבל ברגע שתבינו שזה באמת פוגע אנשים באמת פוגע זה כבר יהיה מאוחר מידי.

כל הזמן אתם אומרים הטראנס של פעם יותר טוב אתם יודעים למה??? כי קנו פעם! כי פם לייבל לא היה מחתים כל דבר הוא היה מחתים רק דברים ממש טובים שהוא היה יודע שהוא מוכר אבל היום לייבל בשביל להחזיק את עצמו חייב לשחרר ברצף רליסים כי הוא חייב כסף מידי והוא גם ככה מקבל סכומים קטנים בגלל זה הסף ירד! אני לא מבין איך אנשים יכולים להיות כל כך עיוורים תהרגו אותי פשוט לא מבין.

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel