| Shahar |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
אוקיי נתחיל מזה שלא אני פתחתי תטרד הזה
מממ אנחנו עוד נראה לגבי זה
אתם עוד תשמעו בנושא ויותר מהר מהצפוי
בנתיים תשארו במתח
למעשה אני שמח רק אם אתה יכול לכתוב אחד כזה באנגלית גם בשביל אלה שלא דוברי עברית אני יודה לך מאוד
כל פוסט שני?
מאוד מעניין...אני חותר לזה ברגע שיש כאן מישהו שחותר לדה-לגיטימציה של שימוש חוקי במוזיקה - בקשר למילה הלועזית שהשתמשתי בה...סתם בא לי להרגיש חכם אני לא באמת כזה
לאחרונה נמאס לך מהמון דברים כל פעם שתכתוב על משהו אחד שנמאס לך גם אני יכתוב על משהו אחד שנמאס לי
אז כבר כתבתי שנמאס לי מדי גיים לא חוקיים מה עכשיו? נמאס לי מהעובדה שאתה מצליח על כל נושא כאן להגרר לויכוח ולא משנה עם מי
זה אולי הטרד היחיד בפורום שהויכוח בו לא התחיל ממך וממש לא היית מעורב בו (עד עכשיו)
פעם..זה היה ממש בהתחלה כשרק התחלתי לקנות והיתה לי אמונה מסוימת בדרך הזו
המצב לא השתנה
האמונה אותה האמונה אני רק לא מנסה להשחיל את זה כשאין לזה קשר
אבל צר לי נושא שחופף באופן ישיר לתחום הזה לא ישאיר אותי בשקט
מצטער
תאמין לי שטופיק שידבר על פריחת השושנים והורדים בשדות הארץ אני לא ירשום פוסט שזה הכל בגלל שהתחלתי לקנות מוזיקה...
:rolleyes:
לא..אני רק מתבסס על הערכות של מנהלי לייבלים די גיים ויוצרים בכירים יותר וביכירם פחות בסצינה
אני בטוח שלא צריך להקשיב להם כי הם לא מבינים בזה כלום ולא מודעים למה שקורה נכון? או שחשבת שבה לי לשחק אותה בתקופת התנ"ך כשאני נביא הזעם? בדיוק כמוך בטרד המכוניות הבאתי כאן דיעה שהיא דיעה שאני מסכים איתה אבל האנשים שמעיריכים שזה מה שיקרה יודעים 1001 דברים שאני לא יודע ולכן הם רואים שזה כנראה משיקרה |
נכון אני מתווכח על דברים ששווים ויכוח
וכשאתה טוחן תנושא הזה שגם ככה לא יצא מזה כלום זה מעצבן אחושרמוטה
אתה לא תשכנע פה אף אחד לקנות קבצים במקום להוריד
ולא אתה ולא בעליי ליבלים לא יכולים לדעת מה יקרה עוד שנה
תראה כמה דברים קרו השנה בתחומים שיש בהם המון אנשים שמבינים והם לא ציפו להם
ובקצב שעולם ההיטק מתפתח אין אף אחד שיכול לדעת מה הדבר הבא שימציאו ואיך הוא ישפיע לטוב או לרע
אז לא אתה ולא אף אחד מהסצינה יכול לדעת או לחזות את זה
אז טרדים כאלה מיותרים איך שלא תסתכל עליהם
יש להם רק מטרה אחת מצידך
להראות לאנשים שאתה קונה אמפי3
וזה ראש של ילד בן 12 מה אני יגיד לך
אמרתי כבר שאני לא אוהב שאנשים עושים משהו יפה ומנפנפים בו
יהללוך זרים ולא פיך
חבל שאתה משחק אותה הבנאדם הכי חכם ובוגר פה ודווקא אתה זה שאיכשהו כבר פעם שלישית השבוע מצליח לגרום לי לחשוב שאתה ילד קטן |
|
|