return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 
הרכב טראנס חדש Cyclic C נה לקרוא

DjChook
רק לי מפריע שאתם כותבים כמה משפטים בשורה אחת?
לא יודע זה מכאיב לי על העיניים.. מצד שני אולי התעוררתי עכשיו ;)
בכל מקרה, תשתדלו לדפוק אנטרים פה ושם בשביל =]

בקשר לכל מה שנאמר פה לגבי פרוג. לדעתי זה לא שהקהל בארץ לא מוכן לזה
זה פשוט שהוא אוהב את מה שיש לו.. למשל אתה מציג את AS THE RUSH COMES
כ"פרוגרסיב" שאנשים אוהבים, ואני טוען שזה פשוט אחד השירים הכי טובים שיצאו, ולכן לא משנה איזה סגנון הוא מוגדר, הוא פשוט טוב.
יותר מזה, אתה בכלל לא יכול לדעתי VOCAL יכול לתפוס לא משנה באיזה סגנון הוא, אם המילים והנעימה נוגעת בך. וזה מה שקורה לרוב הטראנס שתופס תאוצה, ולא משנה עם זה שירי LASGO MOTORCYCLE או כל מני דוגמאות שלא עולות לי כרגע....
Glenn-Holmes
את שיברס תנסה לנגן קצת לאט יותר ככה שיוכל להשתלב איכשהו בסט פרוג ותראה איך שהוא נהרס...זה פשוט לא יישמע טוב

לגבי כל משכתבת אני לא חושב שאני ממש מסכים לגבי סהר צר לי...נכון הוא שם בארץ וטוב באמת שלא צריך רק להיות עופר ניסים כדי להיות שם...אבל עדיין אנשים מגיעים לאומן בגלל שזה האומן יותר מאשר בגלל שסהר מנגן שם
וכך או כך המוזיקה שסהר מנגן היא כמעט ההפך המוחלט מיינסטרים משגם נותן אולי תקווה שאם יש אנשים שבאים בשביל זה אז כנראה שיש עוד משהו פה בארץ

עכשיו לגבי העובדה שתקפתי תחבר'ה הללו ולטעמך זה לא בוגר
אוקיי לטעמי זה לא בוגר לבוא למקום חדש על תקן משיח
לטעמי זה לא בוגר לנסות להרויח קרדיט מבלי להשקיע את המינימום
ולטעמי זה לא בוגר לתלות תקוות עם כל הכבוד באנשים שאתה לא מכיר והרעיון שלהם הוא לא בדיוק בשורה חדשה פה

ורק אם שמת לב בהמשך כן ניסיתי להבין ולכוון ולתת עצות

ולגבי הקנאה...אתה מצחיק אותי אבל נזרום איתך
נכון אני מקנא בהם
החלטתי לתת את כל התקליטים שלי ואני חוזר לדי סי..איזו קנאה עזה אני חש

בחייך אל תצחיק אותי אם מראים לך א' ואתה מתעקש לראות ב' זו לא הבעיה שלי
DjChook
וג', אותי אתה בכלל לא רואה
YoraY
quote:
למשל אתה מציג את AS THE RUSH COMES
כ"פרוגרסיב" שאנשים אוהבים, ואני טוען שזה פשוט אחד השירים הכי טובים שיצאו, ולכן לא משנה איזה סגנון הוא מוגדר, הוא פשוט טוב.
יותר מזה, אתה בכלל לא יכול לדעתי VOCAL יכול לתפוס לא משנה באיזה סגנון הוא, אם המילים והנעימה נוגעת בך. וזה מה שקורה לרוב הטראנס שתופס תאוצה, ולא משנה עם זה שירי LASGO MOTORCYCLE או כל מני דוגמאות שלא עולות לי כרגע

סעמק אני בקושי מבין תדברים שתאומר שתמערבב אנגלית ועברית באותה שורה..

בקיצור.... בא נצא מנקודת הנחה שרק טראקים בסיגנון כזה עם ווקאל-על ותמיכה בתבת זונה מהעולם... רק ככה תיכול להכניס שיר פרוג ושאנשים ימצאו חן בעיניו... וסתכל על העובדות..... אין שירי פרוג ברחבות אין... ועם נתונים כאלה גם לא יהיה... זה בחיים לא יכבוש פה תקהל ודיברתי את הדעה שלי בנושא..

אילן בא נשאיר את שיברז בצד הבנו שמדובר בטראק מזן מיוחד (למרות שניסיתי להביא לו במיקס עכשיו לא היה כזה אסון עוד יחסית לאחד שאין לו הרבה מושג בסט פרוג)

quote:
אוקיי לטעמי זה לא בוגר לבוא למקום חדש על תקן משיח

מה עשית מזה.. משיח.... כולה באו עם הרעיון שלהם מה נראה לך יותר הגיוני לבוא בתור מסתננים לזיין תשכל חודש ואאאאאז לפצוח ברעיון המשיח... מה.. בכח צביעות.....?

ואם לא בא להם להיות חלק מהפורום והם רוצים רק עזרה של אנשים אסור?....

quote:
זה לא בוגר לנסות להרויח קרדיט מבלי להשקיע את המינימום

ואני מניח מהדברים שאתה אומר שאתה מדבר על כסף...... יענו להשקיע זמן מאמץ תחיים זה לא נחשב השקעה? - רק השקעה כספית נראת בעינייך...
והם לא מנסים להרוויח קרדיט מה הקשר... כולה מנסים להכניס לרחבות קצת מוזיקה אלקטרונית...

ונכון תכלס אני באמת תולה תקווה באנשים שאני לא מכיר אבל אני מסתכל בעין טובה אני רואה את הנכונות שיש להם והם רוצים ללכת עד הסוף ואין סיבה להפריע להם...... תרוצה-תעזור תלא רוצה לפחות אל תפריע

ולא שמתי לב שניסית לעזור אבל אם תאומר אין לי כוונות לא להאמין..

ולא אמרתי "אתה מקנא בהם!" אמרתי שאני לא מבין מאיפה מגיעות ההתקפות האלה והצגתי את זה סתם כדוגמא ... כי באמת לא היה לי שמץ מה אתם יוצאים עליהם...

ומה אני אגיד לך תקנה תקליטים אני יודע שזה עושה לך טוב והלוואי והיה לי כסף לקנות גם ואני יודע שאני אגדל יהיה לי קצת יותר כסף בבנק אני אשקיע גם בזה....

בסופו של דבר לא התקליטים זה הביעה אלה הפטיפונים-והמיקסר הם שנותנים ת'כאפה של ההשקעה הכספית שאתה לא יודע אןם מדובר בביזבוז או בהשקעה משתלמת...
אני בטוח ב100% שהשקעה הכספית בציוד ובתקליטים זה ממש לא מה שישפיע על המשך הדרך שלהם.... עזרה לא תזיק......

(ביננו ... הם עומדים בפני משימה די קשה והייתי אומר אפילו במצב שלהם קצת בלתי אפשרית... אבל אני די מאמין שעם עזרה הם יוכלו להתקדם הרבה יותר ממה שהם יעשו בלעדי עזרה וזה מה שחשוב... סך הכל מדובר פה בהימור לא מסוכן... הם לא הולכים להפסיד פה ג'ובות ומצד שני מדובר פה בהימור שהסיכויים להרוויח ממנו כלומר להצליח במשימה שואף לאפס.. שוב לתת יד זה רק יגדיל את ההסתברות שההימור באמת ישאף לכיוון ההפוך...))

אני רק רוצה להבהיר שגם אני נגד הלייבל המזעזע הזה...
גם כי הוא לא חוקי בעליל
וגם כי זו שיטה גרוע מאד בנסיון לגרום להם לאהוב קלאבטראנס
Q-PiXeL
לא קראתי את העמודים האחרונים אבל אני רק יגיב ל
glenn-holmes
על כל הקטע של הרשיונות וכל שאר הבולשיט

איפה ראית שתובעים דיג'יי על ניגן מוזיקה לא חוקית? הא??
פעם יחידה ששמתי שתבעו איזה דיג'יי זה היה באיביזה
וזה היה משהו מיוחד

תבין דבר אחד!!!
רוב האומנים בטראנס מחזיקים לייבלים משלהם, והם יודעים טוב מאוד שהכסף לא יגיע מהמוזיקה אלה מההופעות!
המוזיקה זה הפירסום שלהם!
אם לא היה אימול, דיסי ואת כל הסצינה של
MP3
אני הייתי רוצה לראות איך אומנים היו מתפרסים!!!
איך בדיוק דיג'יים/יוצרים אלומי שם מרוויחים כסף???
מהופעות!!!!!

אז תפסיק לחיות באשליה שלך שאם קנית מוזיקה תרמת כל כך ליוצר
כי לא מפה מגיע הכסף שלהם
המוזיקה זה כלי השיווק שלהם

אגב הייתה לי היכרות קצרה עם דויד באיזה שישי אחד במועדון
והבנתי שלאנשים האלו יש חזון ומוטיבציה אדירה
וכל עוד זה ישאר הם יצליחו!

תראו רק את ההשקעה באתרים, אם הייתם מגיעים לאתרים במקרה לא הייתם חושבים שמדובר במשהו גדול? ולא סתם כמה חבר'ה בצבא שהחליטו להקים משהו

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel