return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 
הרכב טראנס חדש Cyclic C נה לקרוא

bekol ram
אין על הארי,
מיקסים חמאה.

יש מצב שגידמאק יפטר את עופר ניסים ?
YoraY
אילן אחינו הגדול צר לי לאכזב אותך אבל לדעתי לעולם אנשים לא יזרמו עם הסיגנון שאתה ורוב הפורום פה שומע - הפרוגרסיב טראנס

זה פשוט יותר מדי ויקח אולי איזה כמה דורות טובים עד שהמוזיקה הזאת תיכנס לאנשים לאוזניים והם יקבלו אותה.

הפרוג היחידים שאנשים כן מקבלים פה היו:
armin van buuren - shivers
motorcycle - as the rush comes
kristine w - save my soul (gabriel and dresden remix) - גם כן אחרי חיבוק מאד חם מעופר ניסיםץ...

חברה תסתכלו על השירים האלה ותראו אותנו
צאו מהסרטטטטטטטטטטטטט שהקהילה בארץ תקבל את שאר קטעי הפרוג שמתגלגלים לכם במחשב או על תקליטים או מה שלא יהיה..

זה משעמם זה לא זז זה לא שר
זה שזה איכותי מסתבר שזה לא מעניין את אף אחד

ואני אומר לכם עובדה יותר עצובה - יש עוד מ-ל-א שירים שאני! בתור אחד שלא מעריץ של פרוג מוצא כטראקים חזקים! עם טונה פוטנציאל להצלחה פה ואלה קטעים שזקוקים לדחיפה מאד מאד חזקה וספציפית ואישית כדי שאנשים יפנימו אותם - ראו דוגמא הנ"ל עם הטראק שעופר ניסים גידל פה...
אפילו הטראקים האלהההההה!@$4 לא מגיעים לרחבות אז אולי קטעים מעניינים עם תוכן אם יהיו פה אנשים שידעו למצוא אותם אדרבה... עכשיו זה רק עניין של לדחוף אותם הרבה במועדונים אבללללללל באיזה סרט אתם חיים שהקטעי הפרוג הכבדים האלה שרובכם שומעים באמת יגיעו וישפיעו פה על אנשים ...לא תהייה פה סצנה של פרוג כבד סטייל היידרוייד ב20 שנה הקרובות... (וסלחו לי שאני לוקח אותו בתור דוגמא פשוט אני לא מכיר הרכבים אחרים בסיגנון הזה...)
אופנה...! אופנה .....! טרנד......! עכשיו ממש משמשמשמשממממממממממשששששששששששששמממממממששששששששששש לא באופנה מוזיקה אלקטרונית (לא כולל פסיי..) פשוט י-צ-א מהאופנה זה פסה זה שנות ה90 זה משו שנח בצד עכשיו עוד 10 שנים זה ינוח
עכשיו באופנה עופר ניסים - כלומר ניורק מסחרי בטירוףףף שיא המסחרה... עכשיו באופנה ראפ עכשיו באופנה ריקודים ושירה.....
אתם רוצים סצנה? - תתחילו לחשוב איך אתם זורמים עם הכיוון שהקהילה מסתכלת עליו (ופרוגרסיב?!@$ זה כל כךךךךךך רחווווווק יייייאמממממההההההההההה............ אופרה תיכנס לאופנה לפני פרוגרסיב בחייייייכםםם)
בחיים לא תשיגו סתם ככה את מה שאתם ואני מדמיינים וחשים שפה יהיו מה שיש בחול.....
בחול? - בחול זה ילך אחלה יופי, במקומות שכבר הפנימו בהם תעניין, במקומות שהליריקה בשירים האלה עושה את העבודה כמו שצריך אנשים מבינים אותה ומזדהים איתה
כאן מזדהים עם ליריקה רק במובן של קאצ' מסחרה - דברים קליטים.....

באמת..! איפה ההיגיון......

אילן בחיי תמתעצבן פה על מדינה שלמה תנשמע כאילו אם עכשיו כולם ילכו ויקנו מוזיקה מקורית אז הכל יתחיל לפרוח פה...

תן לי לגלות לך סוד - קח את האומן בערב הכי חם שלו - שים סט פרוג... אנשים יזרמו כי זה האומן, כשהם יצאו החוצה הם יגידו שהיה גועל ולאט לאט בקצב כזה האומן יתרוקן המקום הזה עוד שומר איכשהווו על הכבוד המינימאלי שלו בעזרת כוכב בסצנה (סהר..) וקצת בגלל הסיגנון שלו יש לו את זה זה ברור אבל ההאוס שלו לא היה עושה את שלו בלעדי המותג "סהר זנגילביץ' ו"האומן 17" ....הלו....... זה לא מה שהיה פעם שאנשים עוד מחפשים ריגושים-דברים חדשים...... זהו..... הראפ והיפהופ השתלטו על הרחבות תפנימו את זה.......אין פה מספיק מועדונים\אנשים כדי להעניק לכל סיגנונות המוזיקה את הכבוד הראוי להם
תרוצה תביא לפה כל שבוע את ארמין ואת מרקוס שולץ שינגנו - ככה יתחיל לפרוח פה משו.

ישראלים אוהבים דברים מעניינים דברים שיש להם טעם ריח ונשמה... תבינו את זה... שום דבר אחר לא מעניין אותם
צריכים לעשות מהלכים קצת יותר מתוחכמים מלקנות וינילים ולדעת למקסס
אותם כדי להחזיר את הכבוד של המוזיקה הזאת

בקיצור עם המצב הנוכחי, ישראליים שיקבלו תפרוגרסיב זה כמו לנסות למכור ג'ירפות לבדואי באמצע מדבר
Glenn-Holmes
יש מקום בארץ שנותן במה לפרוג
המקסים בימי חמישי
לא יותר מדי אנשיםת אווירה טובה בנתיים זה יותר הולךל בארץ מאפליפטינג למרבה הפלא...
משכן זה לא תמיד הפרוג שאני הייתי רוצה לשמוע אבל זה בהחלט משהו

אהה ועוד משהו ארמין - שיברס זה פרוג?

אהה ורק לגבי משהו שנותן תקווה לא מזמן היה באומן ערב קלאסיקות סהר ניגן מיטב קלאסיקות אפליפטינגופרוגרסיב מממש שנות ה-90 חבל מאוד שלא הייתי שם אבל שמעתי יותר מאיש אחד שזו היתה אחת המסיבות הטובות השנה לא רק מבחינת מןוזיקה אלא גם מבחינת אווירה שהקהל במקום יצר...
בלי אף שם מחו"ל
רק סהר
מנגן קלאסיקות
אז תקווה יש לי ובגדול
YoraY
אמרתי לך סהר+האומן... זו הנוסחה... זה לא היה הולך כל כך קליל בלעדי זה...

ביום שסהר עוזב תאומן זה לדעתי או שמוצאים איזה כוכב חדש או שהספירה לאחור החלה..... ואני לא מתכוון "האומן ימות" אני מתכוון האיכות שהאומן מנפנף בה תעלם ודי מהר.. כי המארגנים ימצאו את עצמם צריכים למצוא דרך חדשה למשוך קהל - ואם זה לא סהר והסט המהמם שלו אז זה יהיה מישו אחר עם סט עם יותר נגיעות ממוסחרות...

וכן אני רואה את שיברז כפרוג.. זה שארמין מכניס שם אלמנטים מלודיים של אפליפט לא פותר את הטראק (לטעמי-בתור דיג'י) מלהיות פרוג...

____
edit
תצודק שזה רחוק מלהיות פרוג אבל בא נתפשר על זה שיחסית לקטעי קלאב טראנס "שיברז" נוטה לכיוון פרוג..הקיק עמוק והפסנתר נותן באווירת הרוגע... ככה אני מסתכל על זה מנקודת מבט של דיג'י
יכול להיות שלא תסכים איתי אז פשוט.. תסיר גם את הטראק הזה מרשימת הפרוג שהיו להיטים בארץ ואז בכלל נשאר עם 2 קטעים...:)
____

"המקסים בימי חמישי
לא יותר מדי אנשים"
מה תעשה עם לא יותר מדי אנשים?.. אנשים בונים סצנה, אין אנשים אין סצנה
ואני בטוח שאם זה היה משהו שסוחף אז הליין הזה כבר לא היה "לא יותר מדי אנשים" אלה הוא היה כבר ממזמן "מפוצץ אנשים" זו עוד הוכחה לעובדה שפרוג איכותי וכבד לא מושך ישראליים

ושמע אני לא אומר שהאפליפט פה משתולל ברחבי המועדונים.... אבל

א. המקום הזה "מקסים" שאתה מדבר עליו - זה ממש לא יתרון שאתה יכול להתגאות בו ולהגיד
"בנתיים זה יותר הולך בארץ מאפליפטינג למרבה הפלא"

ב. יש בארץ מגמה של קלאב טראנס מכל הטראקים המסחריים הווקאליים...
אנשים לא מודעים לזה אבל זה האור שבקצה המנהרה אני מאמין שזה משהו שטמון עמוק עמוק בתוך ישראליים ורק צריך לדעת איך לשלוך את זה החוצה

ותכלס אני מתייחס לקלאב טראנס כמעט באותה מידה כמו לפרוג בפוסט הקודם... כאילו גם הוא בעיניי ישראל = כישלון...

העניין הוא שיש כמות מזערית של קטעי פרוג שמתאימים לאוכלוסיה שלנו
לאומת הרבה יותר קטעי טראנס שמתאמים.... אחי תזכור שאנשים גדלו פה על פסי טראנס... על חריטות על מוזיקה קשה עצבנית כועסת... מאיפה תתבוא עכשיו עם הפרוג.....
ומדובר בקבוצות ובקטעים מאד ספציפיים שצריך להוציא אותם בפינצטה ולדעת להשתמש בהם נכון מול קהל יהודי ישראלי טהור....

פרוג לדעתי המקום שלו בעתיד (אם חזון הקלאב טראנס יתממש) זה בחימום מסיבה שאנשים נכנסים למועדון שקט רגוע פנאן..
קשה קשה לי מאד להאמין שהרוגע הזה והצלילים העדינים האלה שהמוזיקה הזאת מבשרת יהיו שיא הערב

ותיזכרו את המשפט המיתולוגי!

"תל-א יכול להאכיל תינוק בבשר בזמן שהוא מעכל את הגרבר"
YoraY
עוד משו שצריך לציין..... אני מדבר יותר על הדור של גילאים 16-20

התינוקות ... הם אלה שצריך לחנך שיגדלו ושיהיו בני 23-25 אני בטוח שיפתחו את האוזניים שלהם גם לפרוג... והרדסטייל ועוד סיגנונות קיצוניים

אתה מדבר יותר על ההווה - האנשים שבונים היום את הסצנה. מדובר באנשים בוגרים 23-25 טיפה יותר פתוחים אבל עדיין לא מספיק לדעתי... צריך לתת להם הרבה בתמורה על המוזיקה הזאת.... אווירה-אנשים-מקום מדהים-סאונד על-אלכוהול.

בקיצר רסמי בלי עזרה של מגה מועדון אתה מוצא את עצמך נזקק לאיזה כמה ג'ובות ממש טובות כדי להרים פה הפקות רציניות וזה סיכון שאף אחד מאיתנו לא רוצה לקחת ...

ובא נחזור קצת לגבולות גיזרה..... השני חברה האלה הלכו בכיוון הנכון אבל אין להם הרבה שיווי משקל... וצריכים עזרה ולדעתי לבוא ולהשתגע עליהם על העובדה שהם לא קונים מקורי זה פשוט לאדע איך להגיד את זה או קנאה על השאיפה שאין לכם, או חסרות עונים או לאדע... מה הסרט שלכם מה אתם תוקפים אותם כמה דבילי זה יכול להיות הם בצד שלנו הלוווווו!??... כאילו למה שלא תזרום איתם, למה שלא תייעץ למה שלא תיתן יד אולי תמצא את עצמך יום אחד מנגן פרוג ושאנשים יגידו שזה במקום ו... לאדע שזה ממש טוב
(שוב... לא בקטע של הלייבל המצחיקול הזה... שם באמת הם יצאו קצת פליצה)
אבל אני בטוח שהם במהרה ירדו מהרעיון כשהם יסתכלו קצת יותר מלמעלה ויבינו תחוסר טקט שבו....... תזכור מדובר במתחילים...
מתחילים עם שאיפות כמו שלנו ורצון לא פחות גדול משלנו

הם רק צריכים עזרה של אנשים קצת יותר מנוסים...

לתקוף אותם זה ממש ילדותי
לעזור להם זה לדעתי בוגר

ולעזור זה גם: להעיר בכנות ובלי לתקוף בלי קשר! על הלייבל הזה... שמוציא להם שם של נובים ורצוי שיסגרו את הבקבוק מהר לפני שכל הגזים מתפרצים החוצה....

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel