return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 
הרכב טראנס חדש Cyclic C נה לקרוא

YoraY
quote:
Originally posted by bekol ram
הגישה שלך מוטעית לדעתי
למה?
מה שאתה בעצם אמרת זה
שהאמנים לא ראויים לכסף כל עוד אתה לא עושה כסף על הגב שלהם

תחשוב שהיוצרים היו מכניסים רק מאנשים שעושים כסף על חשבונם

זה נראה לך בסדר ?

אח שלו שניה!......צודק... אני התכוונתי לטראנס בארץ...

יענו זה שאני ואתה ועוד ... 50 נגיד? אנשים יקנו פה ריליסים.... זה לא ישפיע... חוץ מהכיס שלנו..

אז אולי תהיה פה תופעה שטייסטו (הדיג'י היחידי שבני עמינו מכירים..) וארמין עושים קצת שקלים
אבל האחרים? - בע כמה כבר יקנו פה....... זה סתם הוצאה כספית

כשהסצנה תחזור אולי יהיה יותר ביקוש אז יהיה יותר משתלם לכל הצדדים לקנות
S-DLC
זאת בעצם מטרת העל שלנו....לצור ביקוש
Glenn-Holmes
ליצור ביקוש...אני לא חושב שאנשים יקומו בבוקר ויזעקו לבעלי המועדונים שיפתחו ליין טראנס רק בגלל שהם שמעו איזה כמה סטים במחשב...

סורי שזה נשמע ככה אבל זה המצב
יש לנו ארץ עם אנשים מעט אטומים לכל דבר שהוא לא חלק מהקונצנזוס הרחב
אנשים מפחדים להיות שונים
מפחדים לשמוע משבני גילם.חבריהם לא שומעים גם
ויש את אלה שפשוט למדו לזרום...אז או שהם אוהבים רוק או שהם אוהבים אלקטרונית או עוד כל מיני סגנונות שזסוכות לקהל אוהבים קטן - קטן מדי אם אתם שוארלים אותי והאשמה ברובה היא באטימות של אנשים שרואים רק כסף לנגד עיניהם ובטיפשות של העם הזה
ולמי שלא מאמין לי שהעם טיפש..חכו חכו לבחירות הקרובות...

אבל רק שלא יגידו שאני רק רואה שחורות...תקווה יש ליבסופו של דבר אני מאמין שהכל שאלה של עמדות כוח...עוד יקום מישהו כאן עם כסף שיאמין בסצינה הזו - זה פשוט חייב לקרות
או שבאמת זה יצמח למטה...מי יודע
Flotser
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
אבל רק שלא יגידו שאני רק רואה שחורות...תקווה יש ליבסופו של דבר אני מאמין שהכל שאלה של עמדות כוח...עוד יקום מישהו כאן עם כסף שיאמין בסצינה הזו - זה פשוט חייב לקרות

ניסית לפנות לגאידימק?
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Flotser
ניסית לפנות לגאידימק?

כן ניסיתי...
הוא רצה להביא די גיי רוסי ודי גיי צרפתי שיהיו הרזידנטים והוא רצה להביא גם אחראי מטעמו שיקבע להם איזה קטעים לנגן כמו כן הוא גם רצה להביא להם מרצה לגבי חיי הלילה באירופה ומורה למזויקולוגיה שייתן להם רקע קצת מעבר לרק די גיי
בנוסף הוא מביא לליין שלו לערב את הפתיחה את הדי גיי הארי ואן קורכגן שלטענתו "נמצא כיום בשורה אחת עם 5 הדי גיים הטובים בעולם ואין אחד שלא מכיר תשם שלו בעולם"

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel