|
|
| Hydroid |
מה שמפריע לאילן זה לראות דיג'יים שמנגנים שיחרורים מהאינטרנט ובו אני יסביר לך למה מי שמכיר אותי יודע שאני נגד הדבר הזה לחלוטין!
דיג'יי שמנגן מהאינטרנט הוא רק פוגע בסצנה כי אם הוא יתפרסם קצת הוא ישמש דוגמא לאחרים , פלוס כל המחשבה הזאת של על הזין שלי עוד בן אדם אחד שלא קונה ומנגן אמ פי עוברת ליותר מידי אנשים בראש ואז מה שקורה זה שכולם עושים את זה חחח עוד דבר הוא תחשוב על זה שנייה אחי , ועכשיו אני ידבר בשפה שקצת פונה ליצירה אבל תנסה שנייה להכנס לראש שלי אוקיי
שבנאדם מקצועי עושה קטע יעני פרודוסר עושה קטע....הקטע לא עובר שום פרוססינג הכוונה הוא לא עובר עוד שום עיבוד חוץ! ואני מדגיש חוץ מתהליך המאסטר וההמרה לתקליט. אוקיי?
רוב הפעמים האנשים שעושים לך את הריפים האלו של הרליסים בעצםם עושים אותם עם איזה פטיפון של שתי שקל עם מחט של גג מאתיים שקל והכייייי גרוע עם איזה כרטיס קול של קריאטיב שיש לו ממירים חרא! מה שאומר שהקטע יוצא מהתקליט ונכנס למחשב באיכות.....תגיד לי אתה!
ואז! אתה שומע את הטראק הזה במסיבה מהריפ וזה נשמע?
כה! חרא!
והיום מסיבות באמת נשמעות זוועה בגלל זה תרשה לי לציין.
עוד דבר הוא הסצנה שלנו בנוייה על מעגל של קנייה מכירה הכוונה היא שהטראנס חייב רצף שוטף של קונים כל הזמן אחרת הלייבלים לא יוכלו להתקיים. מה שקורה היום זה בגלל שאין מחזור קונים גדול הלייבלים נאלצים להחתים קטעים זולים או להביא רמיקסרים זולים או אפילו כאלה בחינם בשביל לחסוך עליות ולהוציא רליס שעוד איכשהוא יהיה קצת רווחי מה שאומר רליס הרבה פחות איכותי מבחינת יוצר , מבחינת הקטע , מבחינת תהליך המאסטר שעשו לו וכו'....
קיצר תחשוב על זה בעצמך , אני יודע שזה אולי ישמע לך מופרח אבל הסצנה של הטראנס ירדה בגלל האמ פי 3 נקודה! זה הדבר שהרס!
וככה על הדרך אני רק יציין שלא ארמין ופרי וכל דיג'יי גדול אחר התחיל לנגן לא חוקי לאאאאאאאא! תמיד זה היה חוקי תקראו קצת קורות חיים ארמין אומר אמ פי 3 זה טוב כל הוא שומעים בבית נקודה! הבן אדם היה מנקה שירותים בשביל לקבל חצי שעה של תענוג לתקלט באיזה מועדון קטן את זה אתם יודעים???
אנשים שקרעו תתחת שלהם אבל באמת ובגלל זה הם בטופ... |
|
|
| Glenn-Holmes |
משהו נורא על הדרך שמעתי מאילקה קליין
מסתבר שבשלב מסויםצ של תהליך הפקת התקליט יש צורך בשימוש בשמן שמחיריו בעולם (כמו דברים רבים אחרים...מי אמר נפט וגז? ) עולים
הדבר כבר מעלה את הסברה שהרבה לפני שרובנו מדמיינים בכלל יפסיקו לייצר תקליטים...
אדון בקול רם אתה שואל מה מפריע לי באמת?
תקרא תתגובה של איתי ואולי תתחיל להבין
תשמע משבא לך באיזה פורמט שבא לך בבית אני לא יכול ולא רוצה להכנס לכל אחד לכיס בטח לא במדינה שבה השכר הוא בטח לא מהגבוהים בלשון המעטה
אבל משבא להרוויח כסף או מוניטין מקטעים שאנשים אחרים יצרו ולא קיבלו ממנו אגורה שחוקה אחת עליהם אז זה מפריע לי
ואם אתה לא מבין את זה או לא רוצה להבין את זה כדאי שתבדוק מה מפריע לך באמת |
|
|
| mamluka |
אני הבחור השני בצמד
ואני אומר בפרוש
שברגע שיש לנו יותר מ 1000 שקל מהופעות
אני מנגן רק דברים שאני קונה ברשיון
זה גם היה הרעיון מהתחלה
עדיין לא סי די אם
אל אפ פי שלושים ברשיון
כאלה שהם 320 ק פי אס ומותר לצרוב אותם
אולי אחרי יותר מכמה אלפים נתחיל להביא תקליטים ו סי די אמים
הדמואים והסטים שאנחנו עושים
הם למטרת פירסום
לא לכסף!
אני מכבד את כל האומנים בדיוק כמוך
אבל מה לעשות אני לא ילד שמנת ואין לי 5000 אלף לזרוק
אני בטוח שרוברט גיטלמן גם התחיל ממשהו כזה
ואין לי שום כוונה להוריד את כל השירים האלה ולנגן
כדי לעשות כסף!
אני עושה את זה מאהבה באמת!!
אז הידרויד אתה צודק 100 אחוז
ובכיף
אם בא לך אתה יכול לשלוח לנו אולי איזה דיסק שלך
שנתחיל ממשהו חוקי כבר עכשיו :) |
|
|
| bekol ram |
טוב
רציתי להגיב מוקדם יותר
אבל עבר עליי יום ארוווך
אחד הארוכים בחיים שלי.
עכשיו לעניין
אני מסכים איתך איתי
מוסיקה לא חוקית בד"כ באיכות זוועה
לא מבינים את זה עד שקונים
מבחינתי היא נועדה לשמיעה בבית כמו פרומו
מה שאני אוהב אני קונה, נכון להיום באתר של ביטפורט
שיהיה כסף נעבור לתקליטים..
אילן
אני עדיין לא קולט לגמרי למה הדיבור שלך נגוע
וכן אני מסכים איתך שזה מסריח שאומנים מפסידים המון כסף
מעניין ההעתקות
אבל מצד שני הם משיגים המון פרסום
שבלעדיו אני לא יודע איך היתה נראית הסצינה
במיוחד בארץ |
|
|
| coby |
מה הבעיה
mamluka
תקנה אמ פי שלוש חוקי, הינה הרגע פתחתי עלזה טרד
כל קטע יעלה לך 6 שקל בערך...
סט נגיד 20 קטעים יעלה לך 120 שקל בסך הכל, לא צריך להיות ילד שמנת
תקנה מה שאתה אוהב ורוצה לנגן |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|