|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by S-DLC
מה זאת אומרת תקליטני אינטרנט??
אז כן יש לנו אתר, ולא צריך להיות מפורסם כדי לבנות אתר, וכן האתר עדיין לא מפוצץ בתארכים של הופעות בכל רחבי העולם וכן הסטים שבאתר עדיין לא באים מהופעת לייב במועדון אבל מה שכן...הם באים מהלב ולדעתי זה מה שחשוב עם המוזיקה הזאת באמת חשובה לכם.
יש לנו חזון, ואנחנו נלך בעקבותיו...ונצליח! |
בא מהלב?
אני מאוד שמח...אהבה אמיתית וחסרת פשרות נוגעת לפעמים גם בכיס
ואם לא תבינו את זה עכשיו כמו שאיתי אמר תבינו את זה אחר כך כשתשלמו לאותם לייבלים שישמחו מאוד לתבוע אותכם
תקליטני אנינטרנט אם לא הבנת את הכוונה שלי זה אתם גם אם מישהו יהיה חסר תקנה מספיק כדי לתת לכם לנגן במועדון - כל עוד אתם לא מבינים תמהות של להשקיע כסף במוזיקה שלכם תלכו להמשיך ולהפיץ את האהבה שלכם כמו שאתם קוראים לזה...נראה יותר כמו להפיץ את בשורת המוזיקה הלא חוקית
שינוי לא מתחילים ככה...קודם תשנו תחשיבה שלכם
אחרי זה תפנו לקהל ותנסו לעשות משהו
ואם יש כאן אנשים בפורום שיורדים לרמה כל כך נמוכה של תמיכה וקידום רעיונות של די גיים שאין הבדל בינם לבין העשרות שמסתובבים בארץ חוץ מהעובדה שאתם אוהבים כנראה את אותו סגנון פחות או יותר שאחרים פה אוהבים אז הפורום הזה באמת פושט רגל...
וואלה אני לא מצפה שכולם יקנו וישקיעו כסף במוזיקה (כן אפילו לא יוראי שמתיימר להיות יוצר של מוזיקה אלקטרונית...) אבל לתמוך בדי גיים כמוכם?
אולי נסגור סופית על זה שנסגור את כל הסצינה האלקטרונית וזהו? פרזיטים |
|
|
| bekol ram |
אילן אתה קצת מגזים.
מדובר בסך הכל בחברה עם רצון וכוונות טובות
כל אחד בוחר בדרך שלו, אם הם יעשו טעויות.. הם ילמדו לתקן אותם
ולמה לא לתמוך ?
עדיף לדכא אותם ? |
|
|
| DJ__BoN |
תיכנסו לאתר שלהם... חמודים, השקיעו, למה לרדת עליהם.
נכון שהם חיים בסרט אבל בסוף הם עובדים למען המטרה של כולנו.. |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by DJ__BoN
תיכנסו לאתר שלהם... חמודים, השקיעו, למה לרדת עליהם.
נכון שהם חיים בסרט אבל בסוף הם עובדים למען המטרה של כולנו.. |
שישקיעו כסף
המטרה שלי היא ממש לא שיהיו עוד די גיים שמנגנים את מיטב הרליזים של קבוצות השחרור אז אל תטען שהם עובדים למען המטרה של כולנו |
|
|
| bekol ram |
מה יש לך נגדם ?
לא עושה לך טוב לראות אנשים שרוצים להצליח ?
אני באמת לא תופס מעצמי כלום
אבל איך שאני רואה תדברים
כדאי שתבדוק מה מפריע לך באמת. |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|