return to tranceaddict
Pages: 1 2 [3] 4 
אתר מאוד חשוב, חובה להכנס

Flotser
לא יודע מה יש לכם נגד האתר,

הרבה סגנונות שאני אוהב מוסברים שמה באחלה צורה ויש גם אחלה דוגמאות
אז ברור שבפורום שהוא מתעסק רק בטראנס, והכי הרבה שהוא נפתח זה לפרוגרסיב,
אז אנשים לא יתחברו לאתר הזה, שקצת מראה את התמונה הגדולה
(אני מדבר פה על הפורום הכללי לא עליכם)

אילן אני יודע שאתה לא אוהב את התגובה שלי חחח

אבל לא חסר שמה כלום ממה שנאי מכיר, וזה די מדויק
coby
הקטעים שהוא הכניס לפרוגרסיב זה בכלל נחשב אפליפטינג או אפיק לדעתי

greece 2000 ?!

אם כבר הסגנונות שהוא שם שנגזרות מאנט'מ טראנס זה פרוגרסיב..

ומשומה הוא כל הזמן מתחרפן מהמילה פרוגרסיב בכל הסגנונות כאילו שזה לא באמת מתקדם ומתוחכם כמו שהמילה מייחסת לזה משמעות..
לא יודע אם הוא צודק אבל פרוגרסיב זה באמת ברוב המקרים יותר מתקדם מהסגנון הרגיל.. אולי לא מספיק בשבילו

ואחחח איזה ביקורת קשהההההההה על
dutch trance
שזה בעצם לדעתי נכנס ביחד עם אנט'ם טראנס ואפיק לפי הקטעים שהוא הכניס..
בגלל זה שונאים אותו כאן :)

דוגרי אבל יש הרבה במה שהוא אומר...
כל הנוסחה של ברייק ועלייה הוריד קצת מהתחכום של טראנס כי זה בעצם הפך את כל המרכז של הקטע למנגינה קליטה
כאילו אין בעיה במוטיב אחרת הקטע משעמם אבל כולם משתמשים באותו מוטיב והמוטיב הזה דיי זול, בסך הכל מנגינה בליד

הטראנס אמור להכניס אותך למין מצב של טראנס שאתה בוהה בקיר כמו דפוק.. בגלל הקצב שחוזר בלופ והאפקטים והמנגינה..
וזה מה שיש בטראנס הקלאסי ובסגנונות המתקדמים שהוא רשום כנגזרת של אנט'ם , שלפי מה שאני יודע זה בכלל פרוג
Glenn-Holmes
גם לי יש הסתייגויות אבל להתחיל למנות אותן כאן...בהחלט יש תחושה שהוא בחר לעתים דוגמאות מאוד שנויות במחלוקת לסגנונות מסוימים
אני רק רוצה להגיד משהו על היצירות של פעם
לא מעט קלאסיקות נשמעות לי היום מאוד "ריקות" יחסית לקטעים שנוצרים היום
עושה רושם שהאלמנטים בקטעי העבר היו פחותים (בטראנס לפחות) ובמבט מפוקח אני חושב שאני מסוגל להגיד שאותן נוסטלגיות בנו את משהטראנס הפך להיות
מלא יותר (במובן מסוים זה משהרג את משהיה נקרא אז הדרים טראנס - משהתבטא גם ביותר קטעי אפליפטינג)

כל זה גורם לי למסקנה שהיא סוג של תקווה וסוג של הימור לעתיד
שעתו היפה ביותר של הטראנס (כן ידידי יותר משנות 1999-2000 האגדיות) עדיין לפנינו
coby
דווקא אני לא הכי מסכים איתך, נראה לי שהקטעים הישנים הממש קלאסים שהגדירו את הטראנס ( לפני אפליפטינג) היו יותר מורכבים ועם הרבה יותר אלמנטים מהסגנון של 99

במבט ראשון זה לא נראה ככה, אבל בעצם הסגנון של 99 נשמע יותר מלא רק בגלל השימוש בסאונדים יותר עבים.. הקטע עצמו הרבה יותר מלא אבל הרבה יותר פשוט...
גם עצם העובדה שאי אפשר להבין בצורה ברורה דברים מורכבים עם כלים עבים יותר,
לדוגמא קח יצירה עם 2 מלודיות בו זמנית, תנגן אותם עם פסנתר ונבל ותוכל לשמוע הכל בצורה ברורה.. עכשיו תנגן אותם עם גיטרה חשמלית וליד עבה.. אתה תשמע גוש ענק של רעש

בקיצור זה רק נראה ככה אבל בעצם הסגנון של 99 שעכשיו כבר דעך, יותר פשוט ויותר קליט
אני יותר ויותר מסכים עם הדברים שהדוד ההוא רושם..
כמו שהוא אומר שההמונים בחיים לא אהבו ובחיים לא יאהבו מוסיקה מורכבת שצריך לפענח אותה, הם תמיד יאהבו ג'ינגלים ומנגינות קליטות.. בגלל זה לכל סגנון מודרני יש את הצד הפופולרי שלו.. שזה לא לאוהבי מוסיקה אמיתיים אלא רק לאנשים שרוצים לרקוד

והפרוגרסיב זה החזרה של טראנס לאוהבי המוסיקה - מוסיקה אנדרגראונד אמיתית שרק חבורה מצומצמת יותר של אנשים יאהבו ויבינו

הוא חינך אותי לגמרה
:eek:
YuVaL
quote:
Originally posted by coby
דווקא אני לא הכי מסכים איתך, נראה לי שהקטעים הישנים הממש קלאסים שהגדירו את הטראנס ( לפני אפליפטינג) היו יותר מורכבים ועם הרבה יותר אלמנטים מהסגנון של 99

במבט ראשון זה לא נראה ככה, אבל בעצם הסגנון של 99 נשמע יותר מלא רק בגלל השימוש בסאונדים יותר עבים.. הקטע עצמו הרבה יותר מלא אבל הרבה יותר פשוט...
גם עצם העובדה שאי אפשר להבין בצורה ברורה דברים מורכבים עם כלים עבים יותר,
לדוגמא קח יצירה עם 2 מלודיות בו זמנית, תנגן אותם עם פסנתר ונבל ותוכל לשמוע הכל בצורה ברורה.. עכשיו תנגן אותם עם גיטרה חשמלית וליד עבה.. אתה תשמע גוש ענק של רעש

בקיצור זה רק נראה ככה אבל בעצם הסגנון של 99 שעכשיו כבר דעך, יותר פשוט ויותר קליט
אני יותר ויותר מסכים עם הדברים שהדוד ההוא רושם..
כמו שהוא אומר שההמונים בחיים לא אהבו ובחיים לא יאהבו מוסיקה מורכבת שצריך לפענח אותה, הם תמיד יאהבו ג'ינגלים ומנגינות קליטות.. בגלל זה לכל סגנון מודרני יש את הצד הפופולרי שלו.. שזה לא לאוהבי מוסיקה אמיתיים אלא רק לאנשים שרוצים לרקוד

והפרוגרסיב זה החזרה של טראנס לאוהבי המוסיקה - מוסיקה אנדרגראונד אמיתית שרק חבורה מצומצמת יותר של אנשים יאהבו ויבינו

הוא חינך אותי לגמרה
:eek:

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBuuuuuuuLLLLLLLLLLLLSssssssssssHHHHHiiiiiiiiTTTTTTTT

נהיית פילוסוף קוב =)

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel