return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 
הימורים זה לגיטימי.. או בקיצור, קצת ספורט

Meltdown
נכון, שזה מעט באיחור, אבל עדיין חובה לציין את המשחק המדהים שהיה בשבת בברנבאו, הגעתי הביתה בדיוק אחרי המשחק של הפועל בדקה שא'טו שם את הגול הראשון, היה פשוט מדהים לראות איך ברצלונה ביטלה את ההתקפה של ריאל ממש בקלות, שלא לדבר על שני הגולים של רונאלדיניו ועל היכולת המעולה של מסי,א'טו, פויול, צ'אבי ושאר התותחים.
הרבה זמן לא יישכחו את ההשפלה הזאת במדריד, וטוב שכך, שונא את הפשיסטיים הללו, רק חבל שקסיאס תפס כזה יום גדול, אחרת המשחק היה נגמר לפחות 6-0, אבל לא צריך להיות חזירים.

יאללה ברצלונה, רק תמשיכו ככה
Dj Alex (ISR)
quote:
Originally posted by Meltdown
נכון, שזה מעט באיחור, אבל עדיין חובה לציין את המשחק המדהים שהיה בשבת בברנבאו, הגעתי הביתה בדיוק אחרי המשחק של הפועל בדקה שא'טו שם את הגול הראשון, היה פשוט מדהים לראות איך ברצלונה ביטלה את ההתקפה של ריאל ממש בקלות, שלא לדבר על שני הגולים של רונאלדיניו ועל היכולת המעולה של מסי,א'טו, פויול, צ'אבי ושאר התותחים.
הרבה זמן לא יישכחו את ההשפלה הזאת במדריד, וטוב שכך, שונא את הפשיסטיים הללו, רק חבל שקסיאס תפס כזה יום גדול, אחרת המשחק היה נגמר לפחות 6-0, אבל לא צריך להיות חזירים.

יאללה ברצלונה, רק תמשיכו ככה

+1 :D
KrazyDJs
ת'אמת אני אוהד ריאל, אבל היה אחלה משחק...
יש לי חבר אוהד ברצלונה שטס למשחק...300 יורו כרטיס אם אני זוכר נכון, מטורף...

בכל מקרה כבודם של ברצלונה וריאל מונח במקומם, אבל יותר נהנתי מהמשחק של חיפה - ת"א יום אחרי...חיפה פשוט העלו קונצרט...מתפלא איך ת"א באמת לא סיימו עם 6 ברשת..
DvJ
מסי הזה תותח ואין לו עוד 19
יש לו חתיכת עתיד לילד הזה מארגנטיננה
רונאלדיניו שחקן מס 1 בעולם כיןם
כיף לראות משחקים של ברסה..
DjChook
תכלס אני אוהד ברסה, וממש נהנתי מהמשחק
אבל הספין התקשורתי מרונלדיניו היה מוגזם.
תקשיבו, ריאל פשוט תפסו יום לא טוב, עזבו שברסה ניצחה בכל פרמטר במגרש בזכות יכולתיה, גם ריאל באה פשוט במצב על הפנים, שחקים פצועים, שחקים חוזרים מפציעות, מבחינה מנטלית מצבם היה על הפנים
והבלמים של ריאל, זה בלמים אלו ?

גם שנה שעברה רונלדיניו סיבסב את הליגה הספרדית, ואז הוא היה צריך לעמוד מול קבוצות שיש להם בלמים טיפה יותר קשוחים, וראיתם איפה זה נגמר.... אז שנה שעברה זה היה צ'לסי, היום אני מאמין שמילאן/יובה יכולה לנטרל את ברסה מבחינה התקפית...

עכשיו יגידו ובצדק, שרונלדיניו השחקן הכי טוב בעולם כיום, אבל להגיד את זה בגלל שני השערים בריאל? זה שטות לדעתי.... אולי המעמד יצר את האווירה
אבל בשביל שרונלדיניו יכנס לספרים, הוא צריך להביא לברסה את ליגת האלופות, ובשנה הבאה להביא לברזיל את גביע המונדיאל.

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel