return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 
What am I to do with my life

DjChook
אוקי אני פותח את זה כי בזמן האחרון זה כל מה שאני חושב עליו

למי שלללללא יודע (בספק אם זה ככה)

אני בוגר קורס תכנות ממר"מ, והספקתי לשרת שנה בתור תוכניתן
לפני שהצבא זרק אותי ל 24 לשנה.
מה שאומר שמבחינת צהל, אני אמור לחזור לשירותיו איפשהו באוגוסט 06, בתקווה שאני מרגיש טוב, לתת עוד שנה חובה, ואז להכנס לקבע לשנתיים וחצי.

עכשיו, במקביל, לי מאד חשוב תואר אקדמאי, והמסלול הכי נוח לתוכניתנים, היה שאיפשהו בקבע מתחילים ללמוד במסלול ארבע שנתי באיזה מכללה, וככה מספיקים ללמוד בערבים, ימי שישי..

עכשיו, האופציה השניה, היא לא לחזור לצבא... מטעמים של אין טעם, קבע זה חרא וכו'.... וללכת ללמוד באוניברסיטה בשנה"ל הבאה.. מספיק לי לשפר את הפסיכו ב 50 נקודות בשביל לעבור את החתך של אוני' ת"א מדעי המחשב.. שזה בעצם היה החלום מאז ומתמיד (טוב נו, החלום היה הנדסת חשמל ואלקט' אבל מאז עברו כמה שורות קוד במקלדת..)

בכל מקרה, אני כרגע יותר נוטה לכיוון ת"א ולא הצבא... ומתכנן להשקיע בשביל הפסיכו' של אפריל. אם אתם שואלים, אז אני לא לוקח קורס מלא, אלא אעשה את הקורס של קידום צבא, שזה כמו הקורס שעשיתי בביהס, רק שאז לא עשיתי שיעורים, והפעם אני מתכנן לעשות את כל השיעורים וללמוד את המילים.

מה אתם חושבים....
epsilon1
אוקיי שמע,
להיות בממר"ם זה בסדר גמור, אבל השאלה היא לאן תוכל להתקדם..להישאר תוכניתן כל הזמן?
בכל מקרה אני ממליץ לך לא להתפשר על פחות מתואר אוניברסיטאי (אם אתה יכול), והאפשרויות שייפתחו בפנייך הן הרבה יותר מגוונות.
אתה תוכל להיכנס למשרות סטודנטים ואפילו עבודות עם משרה יותר גדולה באמצע תקופת הלימודים.
אני מכיר כמה מהטכניון שהם באמצע לימודים של מדעי המחשב ויש להם עבודה שאפשר רק לחלום עליה.
בקיצור אם אתה שואל אותי לך לאוניברסיטה
(רק לא מכללה).
omergunr
ממרם זה הדבר הזה של המחשבים? שתמקבלים לשם כמה אנשים מתוך אלפים?
זה זה? :@
DjChook
לא זה תלפיות ;)

בכל מקרה, אפסילון, אתה צודק, ברור שעדיף ללמוד באוניברסיטה

השאלה היא ספציפית מול צבא
m0sh
אם אתה יוצא על רפואי אז לך על זה

אבל טוס מפה כמה שיותר מהר
יש לך מלא זמן עד שנת הלימודים הבאה... :D

אתה יודע שאני עכשיו התחלתי תואר במדעי המחשב...לך תדע אולי אני יוכל לעזור לך :P

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel