|
|
| MASTERsplinter |
למזרח אני אגיע אני נשבע
נמאס לחכות כמה עוד נוב ארבע |
|
|
| KrazyDJs |
| quote: | Originally posted by KrazyDJs
כוסאמא שלהם כמה שהם תיזזו אותי אתמול בשביל בדיקה של 5 דקות ושיחה עם רופא של 2 דקות....
יאללה שיקבעו כבר פרופיל ויעזבו אותי בשקט.. |
ובהמשך לזה..
פרופיל 72, ביניתים מרץ 08 מתגייס חח...
אם יצא שבועדה רפואית חוזרת שהייתי לפני שבוע וחצי ראו שבטופס של הצו ראשון הרופא משפחה סימן שאין לי אסטמה, ואני סימנתי שיש לי, יש מצב שלא התייחסו לזה ? הם ביקשו ממני לשלוח להם מסמכים שמאשרים שיש לי אסטמה, אז יש מצב שירד לי פרופיל על זה עוד? אני לא רוצה להיתקע עם 72 ולאכול חרא כל השירות... |
|
|
| Hell_Copter |
למה הרופא משפחה שלך סימן שאין לך?
למה הוא בכלל נגע בטפסים של הצבא?
אני לא זוכר שהחתמתי אף רופא לצו ראשון... בשביל זה לצבא יש רופאים...
וכן אם יש לך אסטמה רצינית הפרופיל יכול עוד לרדת |
|
|
| SychoShiver |
| quote: | Originally posted by KrazyDJs
ובהמשך לזה..
פרופיל 72, ביניתים מרץ 08 מתגייס חח...
אם יצא שבועדה רפואית חוזרת שהייתי לפני שבוע וחצי ראו שבטופס של הצו ראשון הרופא משפחה סימן שאין לי אסטמה, ואני סימנתי שיש לי, יש מצב שלא התייחסו לזה ? הם ביקשו ממני לשלוח להם מסמכים שמאשרים שיש לי אסטמה, אז יש מצב שירד לי פרופיל על זה עוד? אני לא רוצה להיתקע עם 72 ולאכול חרא כל השירות... |
מרץ 08
W T F ??????????????? |
|
|
| KrazyDJs |
| quote: | Originally posted by Hell_Copter
למה הרופא משפחה שלך סימן שאין לך?
למה הוא בכלל נגע בטפסים של הצבא?
אני לא זוכר שהחתמתי אף רופא לצו ראשון... בשביל זה לצבא יש רופאים...
וכן אם יש לך אסטמה רצינית הפרופיל יכול עוד לרדת |
לפחות בשנה האחרונה אני יודע שמקבלים טופס כזה שצריך לסמן בו המגויס את כל המחלות וכל זה, הרופא צריך לסמן וגם רופא עיניים צריך לרשום אם יש בעיות וזה...
עכשיו יש לי אסטמה מגיל קטן, וכמו מפגר אני בוועדה הרפואית החוזרת מראה לרופא את המשאף שלי ואחרי דקה הוא הופך את הדף ואומר לי שרשום שאין לי אסטמה...מקווה שהפרופיל שירד עד עכשיו זה בגלל דברים אחרים...
וכן מה לעשות, לשכבה שלי אני יחסית מאוחר, לא נורא..יהיה טוב |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|