return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 
צבא\גיוס לצה"ל

Viber
quote:
Originally posted by skelz
איך אפשר לצאת מהצבא חוץ מקב"ן ועריקות+כלא? :)

אתמול הייתי עד 12 בבסיס.. כוסעמק
לא רוצה יותר להיות בחילל אוויר הזה ארררררררר

איזה כיף שיצאתי מהחיל המזדיין הזה:)
השבוע הגעתי 3 ימים ב8 לבית וחשבתי "כוסעמק כמה זמן לקח לי!!" בחיל האוויר הייתי אומר תודה אם זאת הייתה השיגרה שלי
:stongue:

מישו ראה מה אלעזר שטרן ההומהומו הזה מתכנן? להתנקש בו ומהר!!
Hell_Copter
quote:
Originally posted by Shahar
אני יודע שסבלת
אבל לא נראה לי ששנתיים בצבא זה צעיר =]

הכל יחסי חמוד... בעיקר שהמחזור שלי השתחרר לא מזמן אז גם שנתיים זה נראה לי צעיר...
פעם הייתי יכול להגיד שאחרי שנתיים אתה מקבל ותיקות... אבל גם ביטלו את זה וגם אתה ג'ובניק אז זה לא רלוונטי
Glenn-Holmes
ממממ טוב אני כבר מכיר תראש של שחר אז אני יכין אותך מראש רועי שעכשיו הוא יגיד
"טוב מה אתה תופס מזה שהיית לוחם
איך אני שונא את אלה שמנפנפים בזה מול אלה שהיו ג'ובניקים"

אז תהיה מוכן לזה...

לשחר אני יגיד
לפני שאתה מתייחס לזה ככה...
תקרא טוב ותבין שזה לא בא כאן כדי להעליב...אלא כדי להבין שאין כמעט סיכוי שבשלוש שנות שירות תעבור את רמת השחיקה (הפיזית בטוח שאין סיכוי) שאדם ששירת כלוחם עבר
ואני יודע את זה
וגם אתה יודע את זה
Hell_Copter
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
ממממ טוב אני כבר מכיר תראש של שחר אז אני יכין אותך מראש רועי שעכשיו הוא יגיד
"טוב מה אתה תופס מזה שהיית לוחם
איך אני שונא את אלה שמנפנפים בזה מול אלה שהיו ג'ובניקים"

אז תהיה מוכן לזה...

לשחר אני יגיד
לפני שאתה מתייחס לזה ככה...
תקרא טוב ותבין שזה לא בא כאן כדי להעליב...אלא כדי להבין שאין כמעט סיכוי שבשלוש שנות שירות תעבור את רמת השחיקה (הפיזית בטוח שאין סיכוי) שאדם ששירת כלוחם עבר
ואני יודע את זה
וגם אתה יודע את זה

אני אוסיף למה שאתה אומר ואגיד שזה שאמרתי שהוא ג'ובניק ולא יבין זה לא כדי לתפוס תחת אלא כדי להדגיש נקודה שאין כזה דבר טחינת צעירות בתור ג'ובניקים... מקסימום עוד תורנות או עוד שבת פעם בכמה זמן...
ואיפה שאני הייתי כשאתה צעיר אתה טוחן מטבחים ותורניות ועמדות סטטיות כמו כלב וכשאתה ותיק אתה לא אמור לעשות את הדברים האלה
למרות שאצלנו בחטיבת הנחל ביטלו את הותיקות וגם בתור מחזור אחרון נטחנתי בעמדות סטטיות 3-3, עשיתי מטבחים ואפילו שלחו אותי פעם אחת לבנות אוהלים ולנקש עשבים שזה היה הכי בזיון בארץ
YoavK
quote:
Originally posted by Viber
איזה כיף שיצאתי מהחיל המזדיין הזה:)
השבוע הגעתי 3 ימים ב8 לבית וחשבתי "כוסעמק כמה זמן לקח לי!!" בחיל האוויר הייתי אומר תודה אם זאת הייתה השיגרה שלי
:stongue:

מישו ראה מה אלעזר שטרן ההומהומו הזה מתכנן? להתנקש בו ומהר!!

אתה מדבר על עניין ה"כתם" של מי שיוצא מהצבא בדרכים לא שגרתיות? או שמא הוא תכנן דברים נוספים שלא שמעתי עליהם?

אגב הגוף שהוא עומד בראשו היום, אמ"ש = אגף משאבי אנוש (שפעם היה אכ"א) גדל מאוד והפך להיות אחד הגופים החזקים בצה"ל אם לא החזק ביותר. אולי הכוח הזה מקנה לו את ההשראה לעשות דברים ולשנות.

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel