return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 
Vestax Mixers

Pinto
quote:
Originally posted by Agent-Fire

מאיזה אתר אתה מזמין?
ומה עם מכס?

אני מזמין בעיקר מ
EBAY אפשר למצוא שם דברים בזול
והמשלוח לא עולה כמו שציינו פה (200-300 ) אלא פחות וזה גם תלוי בסוג המשלוח אם זה אווירי או ימי ובזמן קבלת המוצר כה שאפשר למצוא משלוח בזול. ולגבי מכס על פטיפונים אם אני לא טועה זה 17 % כלומר עם זה לא תגיע למחיר של הארץ.
Agent-Fire
quote:
Originally posted by Pinto

אני מזמין בעיקר מ
והמשלוח לא עולה כמו שציינו פה (200-300 ) אלא פחות וזה גם תלוי בסוג המשלוח אם זה אווירי או ימי ובזמן קבלת המוצר כה שאפשר למצוא משלוח בזול. ולגבי מכס על פטיפונים אם אני לא טועה זה 17 % כלומר עם זה לא תגיע למחיר של הארץ.

ואללה זה מגניב...
רק אני לא מבין ב
Ebay
זה מוצרים יד שניה או שגם זה וגם זה?

אה וגם צריך לברר בוודאית כמה מכס יש על כל דבר...
Dj Moriano
quote:
Originally posted by Pinto

אני מזמין בעיקר מ

תנסה 70%

מכס על פטיפונים וסידיס זה 70% ואפילו יכולים לדפוק לך יותר
Pinto
quote:
Originally posted by Dj Moriano

תנסה 70%

מכס על פטיפונים וסידיס זה 70% ואפילו יכולים לדפוק לך יותר

על מגברים אולי זה 70 % על פטיפונים אני חושב שלא אני מכיר כמה שקנו מחו"ל ולא שילמו מכס כזה בכל מקרה אני יברר בשביל להיות יותר בטוח ואני ירשום פה. ולזה ששאל אם זה יד שנייה יש שם גם חדשים וגם יד שנייה אבל אפשר למצוא שם דברים חדשים בזול.
s0undw4v3
אחי- בדוק בדוק ועוד פעם בדוק- יש 70 אחוז מכס (כולל מע"מ בפנים) על פטיפונים, סידים ומיקסרים!!!!

עם משלוח זה יגיע לך לאותו מחיר בדיוק ובלי אחריות.

ולמה לעזאזל אתה מזמין כזה דבר מ
EBAY
?!?!

לך תדע מתי ואיך זה יגיע ובכמה חתיכות :D
ושלא נדבר על אחריות שלא תקבל אם תזמין משם.

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel