return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 
חדר כושר

-CosmicFire-
quote:
Originally posted by Viber
הללללללללללללללללללללללללללללללללללך הגב
:eyes: :eyespop: :nervous:

?!!?!? לא הבנתי ?!!?!?
אני עובד נכון עם גב ישר והכל
חבר שלי סוס מרים 28כל יד...
Viber
quote:
Originally posted by -CosmicFire-
?!!?!? לא הבנתי ?!!?!?
אני עובד נכון עם גב ישר והכל
חבר שלי סוס מרים 28כל יד...

יש לנו מורה לספורט בוגר וינגייט בתיכון ואם מישהו הרים משקולת כזאת בחדר כושר הוא היה מעיף אותו או צועק עליו,תרים 28 הוא גם היה מרצה לך 10 דקות.

אקיצר זה אומר שביכלל בכיתה ח,ט אם אתה מרים יקרו אחד מהשתיים או שתיהם:
א.ילך הגב לעזאזל
ב.ההתפתחות שלך תידפק ותיגדל לרוחב במקום לאורך ויגרם נזק לעצמות

בתכ'לס אם אתה היית אומר שאתה בן 16 ומרים 10 קילו כול יד עם איזה מתקן אז הייתי אומר לא נורא,אבל בן 14-15 בלי מיתקן בלי כלום?=נזק לגב לדעתי,יותר מדי מקום לטעויות בביצוע של זה
Rising
כמה שטויות יא אללה !!!

כפיר תמשיך ככה ..

אני מכיר מישהו שהיו לו בעיות בגב.. והוא היה ממש נמוך אמרו לו שהוא חייב להתאמן בחדר כושר כדי שהוא להתפתח..
מפה לשם הוא התחיל להתאמן ובגיל 15 הוא הרים 100 קילו
והוא היה תותח וזה עזר לו בגדילה

ואחרי 5 שנים שהוא מתאמן הוא מבין יותר טוב מהרבה מאמנים בחדר כושר..

זה הכל קלישאות.. שמגיל 16 אפשר רק להתאמן..
בגלל הקלישאה הזאת זה החוק שנקבע בכנסת..
היה מחקר שהשתתפו בו 10 רופאים מומחים מרחבי הארץ והם קבעו שאין הוכחה לכך ששימוש במשקולות ועבודה בחדר כושר פוגעת בהתפחות.
Viber
quote:
Originally posted by Rising
כמה שטויות יא אללה !!!

כפיר תמשיך ככה ..

אני מכיר מישהו שהיו לו בעיות בגב.. והוא היה ממש נמוך אמרו לו שהוא חייב להתאמן בחדר כושר כדי שהוא להתפתח..
מפה לשם הוא התחיל להתאמן ובגיל 15 הוא הרים 100 קילו
והוא היה תותח וזה עזר לו בגדילה

ואחרי 5 שנים שהוא מתאמן הוא מבין יותר טוב מהרבה מאמנים בחדר כושר..

זה הכל קלישאות.. שמגיל 16 אפשר רק להתאמן..
בגלל הקלישאה הזאת זה החוק שנקבע בכנסת..
היה מחקר שהשתתפו בו 10 רופאים מומחים מרחבי הארץ והם קבעו שאין הוכחה לכך ששימוש במשקולות ועבודה בחדר כושר פוגעת בהתפחות.

פסדר תיראה אני לא אמרתי את הדברים האלה כאילו זה כתוב בסלע,יש הבדל בין אדם לאדם ודוגמא פרטית על איזה אחד לא מלמדת הרבה במיקרה הזה, וזה דבר כבר ידוע שהרמת משקולות בגיל ההתבגרות אפילו עוזרת אבל במידה ואני מכיר מספיק גמדים מרימי 20 קילו בכול צד שמוכיחים את מה שאני אומר,ואני לא מאמין שאמרו למישהו עם כאבי גב להיתאמן עם משקולות של 100 קילו בכול יד,משהו פה לא הגיוני...,יענו מה הוא בא לרופא שלו אחרי שהוא פתח את הראש והרופא התחיל לשפוך עליו חבילות מלח?

בקיצור כול בן אדם שונה,יכול להיות שזה יפגע ויכול להיות שלא
השאלה היא: האם השטויות האלה שוות את הסיכון?
-CosmicFire-
חבר שלי זה שמרים 28 כל יד הוא בן 16וחצי מתאמן מגיל 14...
אני מרים 10כל צד ואני לא קטן בכלל מטר80
לא הוכח מדעית אף פעם שאימונים אנאירובים פוגעים בגדילה
אלא להפך לרוב מומלצים להתפחות הגוף...
וחבר שלך שאמרת שהרים והמורה צעק עליו זה בגלל שהוא לא מתאמן מקצועי שסתם ניסע לדחוף משקל בלי פרופורציה ולכן הוא צעק עליו...

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel