|
|
| DJ Alex E. |
אז מוש כדאי מאד שתתחיל לשמור על הגב שלך כי אם נדפק לך הגב הלך עליך
אולי אתה מעמיס יתר מדי באימונים או שאתה מזיז הגב בזמן תרגילים שזה דופק את הגב או שאתה מרים משקלים כבדים מהריצפה בצורה לא נכונה וזה גם עושה נזק לגב ויש עוד מליון ואחד דברים אז כדאי שמאד תיזהר |
|
|
| m0sh |
הגב שלי כבר הלך ולדעתי העיקר לא מחדר כושר,
אין לי מה לעשות סעמק אני מתכוףף לרחוץ ידיים וכואב לי...:( |
|
|
| markfeldman |
| quote: | הגב שלי כבר הלך ולדעתי העיקר לא מחדר כושר,
אין לי מה לעשות סעמק אני מתכוףף לרחוץ ידיים וכואב לי |
תעבוד על שרירי גב....
גם לי זה היה פעם. |
|
|
| Eitan E |
דווקא אני חושב שמה שיש לך זה כאבי שרירים וכנראה גם אנשים אומרים לך לחזק את השרירים של הגב ואז לא יקרו מצבים כאלה
זה די נכון אבל
אני ושאר אנשי הפורום לא רופאים או אורטופדים
אבל מה שעזר לי שהיה לי כאבי גב זה קודם כל מנוחה שים איזה תחבושת חמה לחמם את המקום או שים משחות כמו באן גאי-שגיליתי בין השאר שהיא עשוייה מעור של נחש- ואם הכאבים נמשכים יותר משבוע ,שבוע וחצי אז תלך לבדוק את זה
תתקן אותי אם אני טועה
אני מניח שהכאבים שלך הם שני אזורים במרכז אמצע הגב ונמשכים כלפי מטה
קשה לי להגדיר באופן מילולי את האזור אבל אני מקוה שאתה מבין אותי - גם שאתה הולך אתה יכול להרגיש שהם עובדים אם אתה נוגע בהם אם כן זה מה שהיה לי וזה כאבי שרירים לפעמים מרגישים כאבים באזור זה שמבצעים תרגילי בטן
ובעקרון אני לא ממליץ לבצע תרגילים מסויימים בעמידה כשאין תמיכה לגב כמו למשל:
תרגילים ליד קדמית שם יש בד"כ "עבודה לא נקייה" כאשר אתה כבר מתעייף ונעזר בגב כדי להרים את המשקל, וגם תרגילי סקוואט לא מומלצים הם דופקים את הברכיים והגב.
ובעניין חיזוק הגב אני ממליץ לעבוד על תרגיל שנקרא זוקפי גב - תשאלו כל מאמן הוא מכיר את התרגיל הזה |
|
|
| Eitan E |
| quote: | Originally posted by -CosmicFire-
אני גם עובד אימון מפוצל...
בשבועיים האחרונים הזנחתי גב
בזמן האחרון הזנחתי יד אחורית ורגליים
רגליים כבר נראה לי חצי שנה לא עבדתי אולי יותר (אני עושה הרבה אירובי וספינינג זה יותר לרגליים אבל עכשיו יש לי דלקת בברך אז אני מושבת...)
שבוע הבא תעבור לי הדלקת ואני יתחיל לעבוד כמו שצריך
בחופש אני הולך פעמיים ביום (כל חופש שיש לי מהבצפר)
בוקר אירובי
ערב אנאירובי.. |
וואלה תאמין לי אני לא מבין אותך
אתה לוקח אבקות -לבניית מסת שריר
לא ראיתי את התוכנית שלך אבל אני מניח שהיא גם מתמקדת על ניפוח בטח 3 או 4 סטים לתרגיל עם 8 עד 12 חזרות כנראה
אבל מה שלא מובן לי זה למה אתה עושה ספינינג אם לא ידעת אתה שורף 1000 קלוריות בשיעור ספינינג 25 אחוז מזה זה שריר לא חבל!!!
כמו שאמרתי כבר מסת שריר צריכה להיות מלווה בפעילות אירובי מתונה-דופק לא גבוה
חוץ מזה נראה לי עומס גדול מידי שני אימונים ביום- את זה אני אומר לפי מה שאתה מפרט לא ראיתי את רמת האינטנסיביות וכדומה...
בעיקרון אתה יכול לעשות כמוני לעשות אימון כל יום על קבוצת שרירים שונה וככה אתה מקבל אתה מקבל 24 שעות מנוחה לבניית השריר -אנבולי - כי מה שעשית בעצם באימון בעצם קרעת סיבים של שריר מה שנקרא- קטבולי- וע" בניית סיבים חדשים ככה השריר גדל.
חוץ מזה לפי מה שאתה מספר נראה לי שהרבה דברים הזנחת וככה גם תראה מוזנח ואם תמשיך לקחת אבקות ולא תתאמן כמו שצריך תראה כמו חבר שלי
- כמו חבית בירה
אז תתחיל להשקיע ולאהוב את עצמך
אז עד הפעם הבאה
take care
;) |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|