|
|
| Hell_Copter |
| quote: | Originally posted by dj alonzo
יש לי כל יום אימון שחייה שעתיים וחצי במים, ועוד חצי שעה - 3/4 שעה אימון יבש.. שזה אומר כפיפות בטן, שכיבות שמיכה, מתח, מתיחות וקצת ריצה.
פלוס פעמיים בשבוע יש לנו אימון חדר כושר של שעה וחצי בערך, שאנחנו עובדים על הכתפיים והגב יותר מאשר על הרגליים והזרועות. |
אני רואה שגם אותך מזיינים אה... :)
אני מזה שונא לעבוד על גב... מעצבן אחושילינג
כתפיים עוד מילא... לפעמים יש כוח לפעמים לא
אבל גב זה ממש מעצבן
אני הכי אוהב לעבוד חזה |
|
|
| dj alonzo |
| quote: | Originally posted by Hell_Copter
אני רואה שגם אותך מזיינים אה... :)
אני מזה שונא לעבוד על גב... מעצבן אחושילינג
כתפיים עוד מילא... לפעמים יש כוח לפעמים לא
אבל גב זה ממש מעצבן
אני הכי אוהב לעבוד חזה |
הקטע של לעבוד על גב, זה שבשחיה תחרותית יש יותר מידי עומס על הגב והרבה פעמים יש פריצות דיסק ועקמת... אז אנחנו עובדים מלא על השרירים בגב כדי שהוא יהיה חזק מספיק לעמוד בכל העומס שיש עליו... וכנ"ל גם עם הכתפיים.
על הידיים אנחנו לא ממש צריכים לעבוד בחדר כושר, כי השחייה עצמה מאוד מפעילה את השרירים בידיים, וגם על הרגליים אותו הדבר... בטן אנחנו עובדים קצת, וחזה גם - אבל רק לעיתים רחוקות.
וחוץ מהאימונים והחדר כושר, גם כל יום בבית אני (כל הקבוצה - אנחנו חייבים) מרים משקולות, אבל לא משקלים רציניים, 5 קילו ככה. |
|
|
| dj alonzo |
| אההה, וגם הרבה פעמים אנחנו שוחים עם משקולות על הרגליים.... ככה זה הרבה יותר מפעיל את השרירים ברגליים.:) |
|
|
| Hell_Copter |
| quote: | Originally posted by dj alonzo
וחוץ מהאימונים והחדר כושר, גם כל יום בבית אני (כל הקבוצה - אנחנו חייבים) מרים משקולות, אבל לא משקלים רציניים, 5 קילו ככה. |
אתה מדבר חזה?
יעני מוט עם 5 קילו כל צד? |
|
|
| dj alonzo |
| .לא.... משקולות 5 קילו-6 קילו כל יד |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|