|
|
| DJ Alex E. |
| quote: | Originally posted by -CosmicFire-
חחחח :}
בדוגרי זה נראה יותר גדול כי זה צילום אבל זה עדיין גדול
אבל לא הצמדתי את היד לצלע או משהו
פעם ראשונה שאני שומע כזה דבר |
לדעתי הוא התכוון שכשמצמידים את היד לגוף אז יענו חלק המעור עולה למעלה לכיוון השריר בגלל שזה צמוד לגוף ואז זה נראה כאילו השריר גדול יותר כי יש שם יותר עור...מקווה שהבנת למה התכוונתי חחח
אבל בכל מקרה סחטיין על היד.זה הדבר היחיד שיש לו בו בעיה.יד קידמית.יענו אני מרים משקלים טובים והכל ועושה סטים נכונים אבל עדיין לא כל כך רואים אצלי את השריר.חזה גדול,כתפיים,יד אחורית הכל יש לי.רק היד הקידמית לא הולך
יש לך המלצות? |
|
|
| Eitan E |
| quote: | Originally posted by DJ Alex E.
לדעתי הוא התכוון שכשמצמידים את היד לגוף אז יענו חלק המעור עולה למעלה לכיוון השריר בגלל שזה צמוד לגוף ואז זה נראה כאילו השריר גדול יותר כי יש שם יותר עור...מקווה שהבנת למה התכוונתי חחח
אבל בכל מקרה סחטיין על היד.זה הדבר היחיד שיש לו בו בעיה.יד קידמית.יענו אני מרים משקלים טובים והכל ועושה סטים נכונים אבל עדיין לא כל כך רואים אצלי את השריר.חזה גדול,כתפיים,יד אחורית הכל יש לי.רק היד הקידמית לא הולך
יש לך המלצות? |
לפי ההודעה שלך אני מבין שאתה מדבר על מסת שריר אז ככה ,תנסה לשלב 4 תרגילים ליד קדמית(בייספס) אני מניח שבאותו אימון אתה משלב גם עבודה על הגב אז גם כן יש לך קצת עבודה על יד קדמית מה גם שאתה יכול לעשות סופר סט- ביצוע תרגילים שונים על אותה קבוצת שרירים ללא מנוחה או שתעבוד בזמני מנוחה קצרים מה גם שלתזונה יש חשיבות מאוד גדולה לתוצאות
כך שבדרך כלל מרימי משקולות צורכים 2 גרם חלבון לכל ק"ג ממשקל גופם לדוגמא מי ששוקל 70 קילו צורך 140 גרם חלבון ביום!!
אם אתה מעוניין לראות תוצאות במהירות אתה יכול לקחת אבקות חלבון שמבוססות על מי גבינה אבל זה זה עסק די יקר למשל אני זוכר שאני השתמשתי זה עלה לי 150 שקל ל550 גרם של ג'י אן סי
ועוד משהו אם אתה עוסק בפעילות גופנית לא מתונה בדופק מעל 150 אז אתה שורף קלוריות וגם שריר אז קח את זה בחשבון
מקווה שעזרתי
:haha: :) |
|
|
| -CosmicFire- |
אני משתמש בפרוסטאר של ואיי פרוטאין
300שקל ל
2.2קילו
והגזמת עם ה140 גרם
אתה צריך 1.2 גרם חלבון לכל ק"ג בגוף
אני שוקל 60 לוקח 70גרם...
ובעקרון זה לא הוצמד לגוך
זה פשוט נראה ככה היד לא נגעה בגוף יותר קל לקבל זווית שעם היד השניה אני מצלם.. |
|
|
| Eitan E |
300שקל ל
2.2קילו
והגזמת עם ה140 גרם
אתה צריך 1.2 גרם חלבון לכל ק"ג בגוף
|
אחי אני מדבר על מפתחי גוף רציניים
2
גרם לכל קילו וזה בדוק!!
מעל המינון הזה זה יכול ליצור בעיות בעיקר בכליות ותפקודי כבד |
|
|
| Viber |
300שקל ל
2.2קילו
|
אההה חחחחחחחחח אתה משתמש ב"עזרים" חחחח למה לא אמרת קודם?
תפסיק ליצרוך את זה ותהיה סתם גוש שומן
עזוב אותך מכול החרא הזה... |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|