return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 
חדר כושר

Shahar
quote:
Originally posted by KrazyDJs
וואלה שחר אני יקח תהעצה שלך ויעשה יום כן יום לא..
נארה מה יהיה..

ובלי קשר בת או לא...
אני מדבר איתך על משו בקטנה שאני עושה בבית
שום דבר רציני

אבל תאמין לי ש לעשות 3 סטים של 15 זה לא משו הכי קשה בעולם...

אבל ניקח תעצות שלך שחר..ונתחיל לעבוד קצת על השרירים :)

משהו בקטנה זה 3 סטים של 15....
אם אתה עושה סט של 10 הסוף לא ירגיש את זה אוקי...?
אפילו התכווצות שרירים לא תהיה לך ...
אם אתה אומר ש 3 של 15 לא קשה לך אז זה מצוין תעביר ל 3 של 25
ככה אתה צריך לראות את זה אחי
תעשה את המקסימום שאתה יכול

quote:
Originally posted by Hell_Copter
בקשר לחלק הראשון...
אני לא מחייב אף אחד לקחת את העצות שלי... בכל זאת זה רק עצות
אבל רק שתהיה בעניין שהאחראי על החדר כושר פה אמר לי שבכיף הוא היה מעסיק אותי לחדר כושר כמדריך...
רק שהוא חייב יענו תעודה מזדיינת כזאת
קיצר... אם אני משיג איזושהי תעודה אני יכול להיות מדריך...

ותאמין לי אחי... ביננו... זה לא התעודה מה שחשוב
זה הנסיון
בנאדם עם תעודה שבחיים לא הרים משקולת אני לא סומך עליו בשיט
בנאדם בלי תעודה שמתאמן כבר 15 שנה אני סומך עליו כמעט בעיניים עצומות... ואני אומר את זה מנסיון שלי
הנסיון עושה את ההבדל...

אתה טועה אחושרמוטה לדעתי..
כי כמו שאמרתי אח שלי לדוגמא מתאמן כבר כמעט 10 שנים והוא באמת חייה ויש לו ניסיון אבל יש דברים שהוא לא מוסמך להגיד לבנאדם והוא לא יכול להגיד ולא יודע להגיד כי הוא לא למד את זה.
לעומתו יכול לבוא בנאדם שלמד בוינגייט להיות מדריך ספורט וקיבל תעודה אחרי שבדקו שהוא באמת יודע, ואמנם הוא לא יהיה חייה כמו אחי אבל מבחינת ידע הוא לא יראה את אחי ממטר ואני מעדיף בנאדם כזה...
MASTERsplinter
רק עכשיו ראיתי את הפוסט הנפלא..

וכל מה שיש לי לומר זה שTHI MURL NVU,H KV,JHK KV,TNI NDHK 13 URMUH KV,JHK NDHK 16FFV AVDU; NUFI KGBHHI//

edit..
אין לי זין לתקן..
Eitan E
רועי אני לא מסכים איתך עם הקטע של הנסיון כי למי שיש נסיון יודע רק מה עובד עליו יותר אבל חוץ מנסיון צריך ידע צריך לדעת מה עובד על הבייספס -דו ראשי , טרייספס-תלת ראשי או למשל לטימוס דורסי
וישנם אנשים שיש להם כל מיני בעיות בשרירים אז צריך להתאים להם משהו מיוחד או תרגילים שיש להם סבירות לפחות דלקות ופציעות כמו למשל לא להתאמן במשקולות חופשיים

ויש עוד קטע שהיום מכוני כושר נחשבים יכולים לקבל בנאדם שיש לו תעודה של מורה לספורט או חרטא כזה לעומת זאת יש אנשים שעושים מסלול אחר והם
מבינים יותר בקטע של השרירים ופיתוח גוף ויש להם גם ידע נרחב בתזונה
וצריך לשנות את הבית זונות הזה

עוד דבר שמפליא אותי שאנשים בטרד הזה מסכימים לעצות כמו תורה מסיני

ועוד משהו שהדהים אותי בלי להעליב ראיתי בפוסטים קודמים שרשמת למישהו תוכנית ואמרת שאתה מתאמן רק שנה בחדר כושר , אם ככה אם חס וחלילה קורה
לבנאדם משהו מה אתה יכול להגיד לו אחרי זה ,זה חוסר אחריות , אתה
פושע אתה קרימינל אותך למשטרה

עכשיו בקשר לדבר השני לא השתמשתי במילה אבקות כי אבקות לוקחים אלה שרוצים להתפתח ואין להם סדר תזונה נכון - או בקיצור לא אוכלים מה שצריך בשביל לגדול דגים גבינות בשר ביצים...
אני אישית לא נוגע באבקות כי רובן זה רק כימיקלים וזה בזבוז כסף
Hell_Copter
quote:
Originally posted by Eitan E
רועי אני לא מסכים איתך עם הקטע של הנסיון כי למי שיש נסיון יודע רק מה עובד עליו יותר אבל חוץ מנסיון צריך ידע צריך לדעת מה עובד על הבייספס -דו ראשי , טרייספס-תלת ראשי או למשל לטימוס דורסי
וישנם אנשים שיש להם כל מיני בעיות בשרירים אז צריך להתאים להם משהו מיוחד או תרגילים שיש להם סבירות לפחות דלקות ופציעות כמו למשל לא להתאמן במשקולות חופשיים

עוד דבר שמפליא אותי שאנשים בטרד הזה מסכימים לעצות כמו תורה מסיני

ועוד משהו שהדהים אותי בלי להעליב ראיתי בפוסטים קודמים שרשמת למישהו תוכנית ואמרת שאתה מתאמן רק שנה בחדר כושר , אם ככה אם חס וחלילה קורה
לבנאדם משהו מה אתה יכול להגיד לו אחרי זה ,זה חוסר אחריות , אתה
פושע אתה קרימינל אותך למשטרה

עכשיו בקשר לדבר השני לא השתמשתי במילה אבקות כי אבקות לוקחים אלה שרוצים להתפתח ואין להם סדר תזונה נכון - או בקיצור לא אוכלים מה שצריך בשביל לגדול דגים גבינות בשר ביצים...
אני אישית לא נוגע באבקות כי רובן זה רק כימיקלים וזה בזבוז כסף

הנסיון עושה את ההבדל וזה בדוק!!
אני אומר לך שאנשים בחדר כושר לקחו תוכנית אימונים מאיזה רץ מרתון שיש לו תעודה מוינגייט ואז באו לאחד עם תעודה גם אבל חמור והוא שינה להם את התוכנית ואמר שזה זבל מה שהוא הביא להם... ואני מסכים איתו לגמרי
בתאוריה הוא יכול להביא אותה... אבל הוא לא יודע בדיוק איך זה משפיע כי הוא לא עשה את זה...
עכשיו תעשה לי טובה... לא אמרתי שאני מספר 1 בידע... אבל אני רק יכול להגיד לך שאם אני הולך לוינגייט לעשות את הקורס הזה... זה לא יחדש לי יותר מדי... ואני סגור על זה!!

עכשיו אתה צודק בקשר לטמטום של אז עם זה שהייתי מתאמן שנה והבאתי תוכנית אימונים... אבל זכור שזה רק בגדר עצות...
ואם תסתכל על התאריך של הפוסט הזה תראה שהוא מלפני יותר משנה וחצי...
אני פשוט רואה אנשים שעובדים לא נכון ומתקן אותם
אם זה חברים, פה, או בחדר כושר אנשים שאני לא מכיר
אתה יודע מה זה לראות מישהו עושה משהו שישבור לו על בטוח את הגב ולא להגיד מילה?
זה פשע!!

ובקשר לאבקות...
אולי מי גבינה זה לא בדיוק כמו אבקות
אבל זה ריכוז מוגזם ביותר של חלבונים ותאמין לי שילד בגיל הזה לא צריך כזה דבר!!!
וגם מתחילים לקחת דברים כאלה רק אחרי הרבה זמן של עבודה שכבר לא רואים יותר מדי תוצאות ולא גודלים
אם התחלת אתה לא יכול להפסיק כי הגוף שלך צורך את זה... זה הפאק!!
-CosmicFire-
quote:
Originally posted by Hell_Copter
וקוסמיק...
אין שום קשר בין זה שהוא לא מכופף את הברכיים לבין המרפקים...
זה סתם בולשיט
למרות שבאמת כשהוא מרים הוא צריך להשאיר את המרפקים צמודים לגוף ולא להזיז אותם... ושרק היד תעבוד...
כי גם אתה מקבל תנופה מהכתף וזה מאבד מהערך של התרגיל... וגם יכול לדפוק אותך בכתף או במקומות אחרים

אני אמרתי שיש קשר בין הברכיים למרפקים?

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel