return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 
חדר כושר

Shahar
quote:
Originally posted by Eitan E
אחים שלי אני ככה איזה שנתיים מתאמן בחדרי כושר ואוטוטו נגמר לי המנוי ואחרי שהייתי במס' לא קטן של חדרי כושר אני חייב להגיד שהולמס פלייס זה הבסט של חדרי הכושר רק הקטע שזה יקר עכשיו בטירוף 350
שקל לחידוש מנוי אנשים התחרפנו:mad:
בכל מקרה מה שרציתי להגיד זה :

לכל הצעירים מבינכם תקחו כל מה שמציעים לכם בפורום בערבון מוגבל כי אני לא חושב שיש למישהו כאן תעודת מאמן מוינגייט וכאחד שעבר פציעה מסריחה בגב אני יכול להגיד תקחו דברים באיזי אל תשתגעו בהתחלה, מגיעים לתוצאות בהדרגה יש תרגילים שאנשים מסוימים יותר מרגישים את העבודה בהם ויש פחות
והכי חשוב כדי לראות תוצאות אחרי חודשיים שלושה לגוון בתרגילים ולא לעשות אימונים של שלושה שעות או משהו כזה כי יותר משעה וחצי זה כבר לא אפקטיבי
ובשביל לראות תוצאות משמעותיות אני ממליץ לשלב את האימונים עם תזונה של חלבונים ממליץ על חלבון מי גבינה אבל גם עם זה לא צריך להתחרפן כי רוב האנשים קשה להם לעכל חלבון גבינה ובגלל זה הם מפליצים בטירוף

ולאלה שרוצים להירשם לחדר כושר תבדקו אם למאמנים שם יש תעודה של מאמן כי בגלל מאמן שלא הייתה לו תעודה קיבלתי בזמנו את הפציעה שלי

כוס אמק רציתי לכתוב רק כמה מילים ובסוף יצא לי מדריך לחדר כושר

בקשר לחלק הראשון שאמרת - צודק. לדעתי בכלל לא צריך לקחת כלום ממה ש"יועצים" פה ברצינות כי אף אחד פה לא מדריך וכמו שאמרתי - צריך לעשות את התוכנית שהמדריך נותן וזהו..גם אח שלי בתור אחד שהתאמן מכיתה ט וממשיך עוד היום (היום הוא בן 24פלוס) ותאמינו לי שהוא לא רואה אף חובבן מאיתנו.. (זה המקום להזכיר ש-ו-ב שהוא בשייטת13) הוא אומר לי להסתמך על העצות של המדריך ופחות על שלו כי כמו שאמרת ובצדק... רק מדריך מוסמך לזה...

ומה שאיתן אמר - תעריכו כל מילה ביחוד בגלל שהוא נפגע כבר.. וכן תזונה זה דבר חשוב וגם שינה.. כי בשינה הגוף שלנו גודל

ותודה איתן, אמרת דברים נכונים..
Viber
אז מה שאתם אומרים פה בקיצור שכול הט"רד הזה היה סתם בזבוז זמן
?:conf: :conf:

טוב לא נורא

:)
Shahar
quote:
Originally posted by Viber
אז מה שאתם אומרים פה בקיצור שכול הט"רד הזה היה סתם בזבוז זמן
?:conf: :conf:

טוב לא נורא

:)

ממממ אולי......כי באמת היו פה מלא שטויות
Hell_Copter
quote:
Originally posted by Eitan E
לכל הצעירים מבינכם תקחו כל מה שמציעים לכם בפורום בערבון מוגבל כי אני לא חושב שיש למישהו כאן תעודת מאמן מוינגייט

ובשביל לראות תוצאות משמעותיות אני ממליץ לשלב את האימונים עם תזונה של חלבונים ממליץ על חלבון מי גבינה אבל גם עם זה לא צריך להתחרפן כי רוב האנשים קשה להם לעכל חלבון גבינה ובגלל זה הם מפליצים בטירוף

בקשר לחלק הראשון...
אני לא מחייב אף אחד לקחת את העצות שלי... בכל זאת זה רק עצות
אבל רק שתהיה בעניין שהאחראי על החדר כושר פה אמר לי שבכיף הוא היה מעסיק אותי לחדר כושר כמדריך...
רק שהוא חייב יענו תעודה מזדיינת כזאת
קיצר... אם אני משיג איזושהי תעודה אני יכול להיות מדריך...

ותאמין לי אחי... ביננו... זה לא התעודה מה שחשוב
זה הנסיון
בנאדם עם תעודה שבחיים לא הרים משקולת אני לא סומך עליו בשיט
בנאדם בלי תעודה שמתאמן כבר 15 שנה אני סומך עליו כמעט בעיניים עצומות... ואני אומר את זה מנסיון שלי
הנסיון עושה את ההבדל...

עכשיו בקשר לדבר השני שלך...
זאת טעות מצדך להגיד דבר כזה פה
אולי אתה לפי מה שהבנתי כבר בן 20 ככה או יותר ויכול בנחת לקחת מי גבינה וכאלה...
אבל ילדים בגיל 15-16 ואפילו 18 לא צריכים את זה...!!
ככל שאתה עולה בגיל חילוף החומרים שלך נעשה איטי יותר ובשביל לגדול אתה צריך יענו לדחוף לעצמך חלבונים בכוח דרך דברים כמו מי גבינה ואבקות למינהם
זה טעות להתחיל עם זה כי אם הגוף מתחיל לצרוך אז הוא חייב את זה אחר כך...
אני אישית לא חושב שגם אתה צריך לקחת אלא אם כן המצב שלך ממש נואש ואתה לא מצליח לגדול רק בעזרת אימונים קשים... אבל מה בראש שלך אח שלי
KrazyDJs
quote:
Originally posted by Shahar
זה לא יזיז לך ....
ואל תעשה כל יום כי באימון אתה כאילו מפרק את השריר ויום אחר כך הוא צריך להבנות מחדש..
או שתתאמן יום כל יום לא
או שתתאמן יום אחד על חלק אחד ויום אחר כך על חלק אחר..
אבל בבטן מזה סט של 10 מה אתה בת?
תעשה 3 סטים של 15 לדוגמא בתור התחלה...
ושבוע הבא תעלה ל 20
וזה לא הגזמה
אם אתה רוצה אתה יכול.....
אם לא תשקיע לא יהיו תוצאות

quote:
Originally posted by Rising
אליאור באמת אחי...
אני יודע שאתה יכול הרבה יותר
:sadgreen:

וואלה שחר אני יקח תהעצה שלך ויעשה יום כן יום לא..
נארה מה יהיה..

ובלי קשר בת או לא...
אני מדבר איתך על משו בקטנה שאני עושה בבית
שום דבר רציני

אבל תאמין לי ש לעשות 3 סטים של 15 זה לא משו הכי קשה בעולם...

אבל ניקח תעצות שלך שחר..ונתחיל לעבוד קצת על השרירים :)

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel