return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 
חדר כושר

Hell_Copter
quote:
Originally posted by Viber
אבל חכה שניה אם אני מכופף את הבירכיים אז זה מפעיל עליהם לחץ וזה מזיין תרגל לא?

ממש לא אחי
אתה לא יורד למצב של 90 מעלות עם הברכיים
אתה פשוט מכופף אותן טיפה כדי שהגב התחתון יהיה ישר...
זה לא מפעיל שום לחץ על הברכיים

וקוסמיק...
אין שום קשר בין זה שהוא לא מכופף את הברכיים לבין המרפקים...
זה סתם בולשיט
למרות שבאמת כשהוא מרים הוא צריך להשאיר את המרפקים צמודים לגוף ולא להזיז אותם... ושרק היד תעבוד...
כי גם אתה מקבל תנופה מהכתף וזה מאבד מהערך של התרגיל... וגם יכול לדפוק אותך בכתף או במקומות אחרים
KrazyDJs
quote:
Originally posted by Hell_Copter
אתה עושה את אותה טעות כמו המון אנשים
אל תעשה כל יום בטן שכיבות שמיכה ומתח!!
זה לא בריא... זה יכול ליצור עומס על השרירים ובלי כל קשר אתה לא נותן לשרירים שלך להתפתח!!
אם אתה כל כך לחוץ על להתאמן כל יום אז תעשה יום אחד מתח ויום אחרי בטן ושכיבות שמיכה
אל תעשה יומיים רצוף אותו דבר
וגם אל תגזים במה שאתה עושה...

אחי..לא הבנת אותי ממש...

אני מדבר איתך על לעשות פעם ביום 3-4 מתח [ הכי הרבה שאני מצליח כי זה די גבוהה ואני צריך תנופה כדי להגיע לזה ]

בטן אני עושה רק סט אחד של 10...
וכפיפות...אני לא עושה כל יום, אולי 3 פעמים בשבוע
כי אני תמיד שוכח
Rising
quote:
Originally posted by KrazyDJs
אחי..לא הבנת אותי ממש...

אני מדבר איתך על לעשות פעם ביום 3-4 מתח [ הכי הרבה שאני מצליח כי זה די גבוהה ואני צריך תנופה כדי להגיע לזה ]

כי אני תמיד שוכח

אליאור באמת אחי...
אני יודע שאתה יכול הרבה יותר
:sadgreen:
Shahar
quote:
Originally posted by KrazyDJs
אחי..לא הבנת אותי ממש...

כי אני תמיד שוכח

זה לא יזיז לך ....
ואל תעשה כל יום כי באימון אתה כאילו מפרק את השריר ויום אחר כך הוא צריך להבנות מחדש..
או שתתאמן יום כל יום לא
או שתתאמן יום אחד על חלק אחד ויום אחר כך על חלק אחר..
אבל בבטן מזה סט של 10 מה אתה בת?
תעשה 3 סטים של 15 לדוגמא בתור התחלה...
ושבוע הבא תעלה ל 20
וזה לא הגזמה
אם אתה רוצה אתה יכול.....
אם לא תשקיע לא יהיו תוצאות
Eitan E
אחים שלי אני ככה איזה שנתיים מתאמן בחדרי כושר ואוטוטו נגמר לי המנוי ואחרי שהייתי במס' לא קטן של חדרי כושר אני חייב להגיד שהולמס פלייס זה הבסט של חדרי הכושר רק הקטע שזה יקר עכשיו בטירוף 350
שקל לחידוש מנוי אנשים התחרפנו:mad:
בכל מקרה מה שרציתי להגיד זה :

לכל הצעירים מבינכם תקחו כל מה שמציעים לכם בפורום בערבון מוגבל כי אני לא חושב שיש למישהו כאן תעודת מאמן מוינגייט וכאחד שעבר פציעה מסריחה בגב אני יכול להגיד תקחו דברים באיזי אל תשתגעו בהתחלה, מגיעים לתוצאות בהדרגה יש תרגילים שאנשים מסוימים יותר מרגישים את העבודה בהם ויש פחות
והכי חשוב כדי לראות תוצאות אחרי חודשיים שלושה לגוון בתרגילים ולא לעשות אימונים של שלושה שעות או משהו כזה כי יותר משעה וחצי זה כבר לא אפקטיבי
ובשביל לראות תוצאות משמעותיות אני ממליץ לשלב את האימונים עם תזונה של חלבונים ממליץ על חלבון מי גבינה אבל גם עם זה לא צריך להתחרפן כי רוב האנשים קשה להם לעכל חלבון גבינה ובגלל זה הם מפליצים בטירוף

ולאלה שרוצים להירשם לחדר כושר תבדקו אם למאמנים שם יש תעודה של מאמן כי בגלל מאמן שלא הייתה לו תעודה קיבלתי בזמנו את הפציעה שלי

כוס אמק רציתי לכתוב רק כמה מילים ובסוף יצא לי מדריך לחדר כושר

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel